See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Problemen? Neweco denkt in oplossingen! Een veiligheidsconus werd dezelfde dag van mijn vraag opgestuurd. Prijs oplossing/service? Inbegrepen in de kostprijs. Super bedankt Emiel!

Rated 5 out of 5 stars

Al jaren bestel ik af en toe bij Neweco en ik ben telkens weer erg tevreden. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend en de producten, zoals badtextiel en microvezeldoeken, zijn van goede kwaliteit... See more

Rated 4 out of 5 stars

Pas geleden diverse handdoeken en washandjes besteld. Keurig op tijd aangeleverd en prima verpakt. Levering voldeed niet volledig aan onze verwachting en hebben contact gezocht. Werd snel gereage... See more

Rated 5 out of 5 stars

De eerste handdoeken gekocht in 2023 voor mijn massagepraktijk die goed loopt. Dagelijks was ik het spul. Neweco blijft ook ontwikkelen en hebben nu gehele massagetafel overtrekken met neus ope... See more

Company details

1. Textile Mill

Written by the company

Als je op zoek bent naar microvezelproducten van de allerbeste kwaliteit en voor de beste prijs, is Neweco de one-stop webshop. Neweco® is microvezel schoonmaak en badtextiel.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Problemen

April 14, 2026

Al jaren tevreden klant

De levering is snel en de website is overzichtelijk, waardoor je makkelijk vindt wat je zoekt. Voor mij een webshop waar ik met vertrouwen blijf bestellen. Zeker een aanrader!

March 10, 2026
Rated 5 out of 5 stars

De eerste handdoeken gekocht in 2023…

De eerste handdoeken gekocht in 2023 voor mijn massagepraktijk die goed loopt.
Dagelijks was ik het spul.

Neweco blijft ook ontwikkelen en hebben nu gehele massagetafel overtrekken met neus opening. Die ga ik eens proberen.. gewoon ook weer mijn "Walnoot" kleurtje geselecteerd. Heel eerlijk!.. Ja er zit ietsje kleur verschil met mijn eigen handdoeken in maar dat valt helemaal niet op. Wat knap.. 3 jaar naar dato er iets bij kopen en dat gaat gewoon prima! Nog geen enkele handdoek uit mijn praktijk heeft het "opgegeven" Prachtig van kleur, zacht, geen rafelen.
Wat een top product! Grote complimenten! Ik hoop dat ze nog heel lang blijven!

March 6, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Snelle levering,mijn wisstok was stuk…

Snelle levering,mijn wisstok was stuk maar na telefonisch contact heel vriendelijk en begripvol kreeg ik direct na 1 dag al een nieuwe opgestuurd dit is meer dan een top firma ik raad het heel sterk aan. Bedankt aan het heel het team!!

February 27, 2026

Topmateriaal en service!

Jaren geleden eens geprobeerd en blijf altijd weer bestellen bij ze. Perfect materiaal en snelle levering. Iedereen die de spullen ziet bij mij (of weleens gebruikt) vraagt waar ik het heb besteld. Zegt meer dan genoeg.

January 15, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Wow! Een top bedrijf met kwaliteit!

Ontzettend blij met zowel kwaliteit als service! Ik geen therapie en massages. Heb bij neweco grote microvezel handdoeken gekocht en ook kompresdoeken. Super kwaliteit, een aanrader!
Laast was ik op de Internationale therapeutenbeurs en heb hun gesproken over wastips. Ik heb de afgelopen week behoorlijk veel handdoeken weg moeten gooien omdat de oliegeur niet eruit te krijgen was. Olie was ook hoog kwaliteit.
En wat een top service!!! Totaal niet verwacht. Ze hadden beloofd om mij een handdoek toe te sturen en wat wastips te mailen.
Gisteren kreeg ik een doos met 3 grote handdoeken en 6 kompresdoeken! Dit is echt een klant serieus nemen, voorbeeld voor heel veel bedrijven!

Tot nu toe alleen maar zeer positieve ervaring. Daarom snap ik de reviews met slechte beoordelingen niet.

Een top bedrijf met echte mensen, dicht bij de klant! Dank jullie wel!

December 5, 2025
Rated 3 out of 5 stars

Onlangs handdoek en saunahandoek…

Onlangs handdoek en saunahandoek gekocht, slechte kwaliteit pluizen enorm. De badkamer ligt er vol mee.
Ik had het kunnen weten de prijs is ernaar. Stom, stom,stom.
Ik ben flabbergasted. 4 uur na dit schrijven reageerd Emiel van Neweco op mijn schrijven. Dat ze het volledige bedrag hebben gecrediteerd met wat tips hoe het mogelijk op te lossen.
Wat een geweldige service. Dit is toch het laatste wat je in deze tijd nog verwacht. Als het nog bestond kregen ze een gouden loeki.😂

August 25, 2025
Neweco logo

Reply from Neweco

Fijn te lezen dat je zo tevreden bent over onze service.
Zijn er ooit nog klachten, neem dan eerst contact op met onze klantenservice zodat onze kundige medewerkers je direct verder kunnen helpen. We gaan ervan uit dat met onze tips het probleem alsnog uit de wereld is en je nog vele jaren plezier hebt van je aankoop.

Rated 5 out of 5 stars

Hele goede spullen voor een fractie van…

Hele goede spullen voor een fractie van de prijs van andere bedrijven.
Ik bestel vaker , ik heb de raamdoeken de droogdoeken voor de badkamer , de schoonmaak producten enz. Net weer een bestelling gedaan voor mijn dochter die op zichzelf gaat. Zeer hoge kwaliteit je doet er mega lang mee.

September 1, 2025

Goede service!!

2e keer dat ik bestel. Eerste keer handoeken besteld. Super goede kwaliteit. Nu had ik o.a. badjassen besteld. Stom.... VERKEERDE MAAT! Mail gestuurd en bijna gelijk antwoord dat het aangepast is naar de juiste maat. Super bedankt!!

March 8, 2025
Rated 5 out of 5 stars

er was iets niet helemaal goed gegaan…

er was iets niet helemaal goed gegaan maar super opgelost door neweco, echt complimenten. Heb de droogdoeken auto gekocht en gebruik deze voor de douche te drogen, gaat echt super! Duurt wel wat lang als deze moet opdrogen.....dus maar binnenkort 1 of 2 extra bestellen. Hebben ook de thee en keukendoeken en deze zijn ook geweldig. Neweco mijn complimenten en tot de volgende bestelling.

February 19, 2025

Had verkeerde besteld

Had verkeerde besteld, maar is zo goed geregeld verder.
En zo goed afgehandeld.
Heb nog nooit iets zo goed en snel gehad , dat zo netjes afgehandeld is.
Super.
En de doeken zijn ook geweldig.
Heb al 3 pakketjes weg gegeven.
Bedankt voor alles.

December 28, 2024

Snel geleverd, mooie kwaliteit

We zijn bezig met onze bus om te bouwen naar een camper.
Handdoeken, theedoeken, washandjes en badlakens besteld.
Superhandig dat het zo snel droogt, licht in gewicht
Voelt heerlijk zacht aan

October 28, 2024

Top bedrijf

Zeer vriendelijk en uitstekende service! Door een foutieve adresinvoer aan mijn kant werd het pakket door de bezorger geretourneerd. Ik nam contact op met Emiel zodra ik het ontdekte, en hij verzekerde mij meteen dat ze dit zouden oplossen. Hij gaf aan dat ze het pakket direct naar het juiste huisnummer zouden sturen zodra het retour kwam. Toen ik in de track-and-trace zag dat het pakket onderweg terug naar de afzender was, heb ik dit gemeld, en ik kreeg zelfs in de avond een snelle reactie dat het de volgende dag opnieuw verstuurd zou worden. Complimenten voor hun geweldige klantgerichtheid en ondernemerschap!"

October 30, 2024

Super!

Supersnelle levering, de dag na bestellen al geleverd! En ruime keus uit goeie en zeer betaalbare materialen om mijn auto goed te onderhouden!

October 17, 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look