NewFysic - Oosterbeek Reviews 37

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

Utrechtseweg 102, 6862 AP Oosterbeek, Gelderland, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Heel goed begeleid door lieve en enthousiaste consulente Iris in Oosterbeek. Meer dan 13 kilo afgevallen en nu 1 x per maand wegen.

Rated 4 out of 5 stars

New Fysic heeft me geholpen om eindelijk af te vallen. Na een jaar was ik een kleine 10kg. kwijt. Hoewel ik meer resultaat verwacht had en het me erg veel geld gekost heeft; ben ik toch blij dat ik di... See more

Company details

1. Weight Loss Service

Written by the company

NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.

NewFysic is er voor jou!

Written by the company

al meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Of je nu man of vrouw bent? Student of levensgenieter? Alleen woont of met een gezin? Samen met je (online) coach stel je een persoonlijk voedingsplan op, passend bij jouw situatie.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Geweldig!

Geweldig!! Altijd resultaat de beste en gezondste manier van afvallen

April 20, 2026

Reply from NewFysic - Oosterbeek

Geweldig om te horen! We zijn blij dat je zo tevreden bent met onze aanpak.

Rated 5 out of 5 stars

Weer een goed gevoel en trots.

March 20, 2026

Reply from NewFysic - Oosterbeek

Wat fijn dat je zo goed bent begeleid en zoveel bent afgevallen! We zijn blij met je positieve ervaring en bedanken je voor de mooie woorden.

Kundige

Kundige, fijne en plezierige begeleiding door Mariska. Goed concept!

October 6, 2025

Reply from NewFysic - Oosterbeek

Wat fijn dat de begeleiding zo goed beviel en dat ons concept in de smaak valt! Dank voor de mooie woorden.

Rated 5 out of 5 stars

Op een gezonde manier afvallen en beter in je vel :-)

Ik ben ontzettend blij dat ik het programma heb gevolgd van NewFysik want de resultaten liegen er niet om. Ik heb in 10 weken mijn streefgewicht behaald en ben een kleine 14 kilo afgevallen. Hierbij werd ik op een zeer prettige manier begeleid en ben ik mij veel bewuster geworden van mijn voedingspatroon en van de gezondere keuzes die ik kan maken. In de app staan heerlijke en gezonde gerechten die ik nu dagelijks eet, helemaal top!
Tevens heb ik meer energie en daarbij ook meer motivatie om lekker te sporten!

July 18, 2025

Reply from NewFysic - Oosterbeek

Wat fijn dat je zo'n positieve ervaring hebt met ons programma! We zijn blij te horen dat je je streefgewicht hebt bereikt en je bewuster bent van gezonde keuzes. Bedankt voor je feedback over de app en je toegenomen energie en motivatie.

Goed begeleiding

Goed begeleiding. Lekkere recepten en niet onbelangrijk, een fantastisch resultaat.

June 6, 2025

Reply from NewFysic - Oosterbeek

Hi Karin, Wat fijn dat onze begeleiding, recepten en het resultaat zo goed bevallen. Dank voor de mooie woorden!

....

Helemaal blij mee

April 9, 2025

Reply from NewFysic - Oosterbeek

Hi Esther, en wij ook van jouw review ;)

Rated 5 out of 5 stars

Fantastische ervaring met NewFysic!

ik ben ontzettend blij met mijn resultaten dankzij NewFysic! Ik ben niet alleen succesvol afgevallen, maar voel me ook veel energieker en fitter. De begeleiding was echt top: persoonlijk, motiverend en altijd met een luisterend oor. Het voedingsplan was goed vol te houden en sloot perfect aan op mijn levensstijl. Geen crashdieet, maar een gezonde manier van eten waar ik me goed bij voel.

Dankzij NewFysic heb ik niet alleen mijn streefgewicht bereikt, maar ook een nieuwe mindset ontwikkeld rondom voeding en gezondheid. Echt een aanrader voor iedereen die op een verantwoorde manier wil afvallen met professionele ondersteuning!

February 12, 2025

Reply from NewFysic - Oosterbeek

Hi Matthieu, dank je wel voor het delen van jouw ervaring! Wat super fijn om te lezen dat je niet alleen succesvol bent afgevallen, maar je ook energieker en fitter voelt.

Rated 5 out of 5 stars

Mijn streefgewicht was in 8 weken…

Mijn streefgewicht was in 8 weken bereikt en ik ben nog steeds op dat gewicht na alle feestdagen. Heel blij mee.

January 22, 2025

Reply from NewFysic - Oosterbeek

Hi Bep, dank je wel voor het delen van jouw ervaring! We zijn blij te horen dat je je streefgewicht hebt bereikt en dat je het na de feestdagen hebt kunnen behouden. Super!

Rated 5 out of 5 stars

Voor de derde keer in de reset

Voor de derde keer in de reset. Door hormoonschommelingen wordt het steeds lastiger op mijn streefgewicht te blijven. De consulente kijkt goed mee per week op welk voedsel ik meer/minder verbrandt waardoor het nu toch lukt weer te zakken in gewicht. Top!

October 28, 2024

Reply from NewFysic - Oosterbeek

Hi Beatrijs, dank je wel voor het delen van jouw ervaring. Wat fijn om te lezen dat de coach zo goed met jou meekijkt en jouw begeleid naar jouw streefgewicht!

Goede begeleiding

Goede tips om gewicht te verliezen weer op te pakken na de vakantie.

August 5, 2024

Reply from NewFysic - Oosterbeek

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je onze tips nuttig vindt.

Leefstijl

Ik vind het heerlijk om over mijn voeding
Te kunnen upgraden wat bij mijn lichaam en leeftijd hormonen gaat
Zo dat ik me happy voel

June 19, 2024

Reply from NewFysic - Oosterbeek

Dank voor je waardevolle review Carolien, wat fijn dat je je goed voelt bij het volgen van ons programma en de begeleiding in onze vestiging in Oosterbeek!

Rated 5 out of 5 stars

Ze hebben me enorm goed advies gegeven…

Ze hebben me enorm goed advies gegeven en het was/is heel goed vol te houden.

June 11, 2024

Reply from NewFysic - Oosterbeek

Dank voor je mooie review Jose, fijn dat je samen met de collega's in vestiging Oosterbeek succesvol bent, chapeau!

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben in een half jaar 11 kilo…

Ik ben in een half jaar 11 kilo afgevallen.De begeleiding is super en Iris kwam met makkelijke en bruikbare iris.
Ik heb echt geleerd om anders naar eten te kijken en ben me veel bewuster wat ik eet.

March 1, 2024
Unprompted review

Reply from NewFysic - Oosterbeek

Hi Judith, wauw, wat een super mooi resultaat! Dank je wel voor het delen van jouw ervaring

De begeleiding is top

De begeleiding is super de dames weten je hier goed te motiveren en geven je een goed gevoel ook als het resultaat een keertje tegenvalt

October 17, 2023

Reply from NewFysic - Oosterbeek

Hi Mart, wat fijn om te lezen dat wij je zo hebben mogen motiveren. Dank je wel voor je fijne review!

10 kilo afgevallen! 😊

Goed vol te houden! Super fijne lieve coach!

September 14, 2023

Reply from NewFysic - Oosterbeek

Ha N! Wat goed, 10 kilo al! Dank je wel voor het achterlaten van je leuke review.

Top!

Hele fijne mensen die je fijn begeleiden!

June 7, 2023

Fijn om te horen!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look