NewFysic - Rotterdam - Hillegersberg Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Argonautenweg 5-f, 3054 RP Rotterdam, Zuid-Holland, NL

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Goede uitleg, aardige coaches en het werkt. Toch genoeg eten, geen hongergevoel.

Company details

1. Weight Loss Service

Written by the company

NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.

NewFysic is er voor jou!

Written by the company

al meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Of je nu man of vrouw bent? Student of levensgenieter? Alleen woont of met een gezin? Samen met je (online) coach stel je een persoonlijk voedingsplan op, passend bij jouw situatie.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

226 reviews in the last 12 months

Write a review

New Fysics is top.

Ik ben zeer goed geholpen. Mijn coach is motiverend, maar ook ontspannen met weinig druk. Nu heb ik het voordeel dat ik alles lekker vind, de recepten vind ik fantastisch. Over het algemeen makkelijk te maken en niet tijdrovend. En uiteindelijk ging het bij mij om het afvallen en dat is moeiteloos gegaan ik ben 14 kilo kwijt in 7 weken zonder hongergevoel en snaai gedrag. Ik geloofde er zelf in het begin niet in, maar het resultaat zegt genoeg. En ik wil nog 6,5 kilo kwijt. Woog 115,1 en nu 101.6.

June 9, 2026

Reply from NewFysic - Rotterdam - Hillegersberg

Wat geweldig om te horen dat we je zo goed hebben kunnen helpen! We zijn blij dat onze aanpak, inclusief de motiverende coach en heerlijke recepten zo goed voor je werkt!

Rated 5 out of 5 stars

De begeleiding van alle coaches is zo…

De begeleiding van alle coaches is zo fijn. Rust, aandacht en positief. Hierdoor kijk je uit naar de weegmomenten.

March 16, 2026

Reply from NewFysic - Rotterdam - Hillegersberg

Wat fijn dat onze coaches je zo goed begeleiden! We zijn blij te horen dat je uitkijkt naar de weegmomenten dankzij hun positieve aanpak.

Prima begeleiding.

Goede adviezen en begeleiding door Bianca.

December 3, 2025

Reply from NewFysic - Rotterdam - Hillegersberg

Fijn dat onze adviezen en begeleiding van Bianca goed zijn bevallen. Bedankt voor de positieve feedback!

Rated 5 out of 5 stars

“Dankbaar voor de geweldige begeleiding!”

Ik heb de afgelopen maanden het afslanktraject bij NewFysic als ontzettend prettig ervaren, mede dankzij de fijne coaching en begeleiding van Ingeborg en Bianca. Er waren zeker momenten waarop het wat lastiger was, maar dankzij hun steun, motivatie en deskundigheid heb ik mijn doelen kunnen bereiken. Ik ben hen daar enorm dankbaar voor! Ik gun iedereen zo’n positieve en persoonlijke ervaring met afvallen.

October 21, 2025

Fijne hulp bij afvallen

Goed te volgen programma super fijne coach

April 2, 2025

Reply from NewFysic - Rotterdam - Hillegersberg

Hoi Saskia, bedankt voor het delen van jouw ervaring!

- 10 kilo in minder 5 maanden dankzij de NewFysic

Ik heb 5 maanden lang het programma gevolgd bij Rotterdam Hillgersberg en heb inmiddels mijn doel behaald. In iets minder dan 5 maanden 10 kilo afgevallen. Echt superblij met hoe het gegaan is. Een paar lastige momenten gehad, maar uiteindelijk viel het reuze mee qua hoe lastig het is.
Altijd onderbouwd advies gekregen over wat ik moest eten, de methode is wetenschappelijk en transparant.
Verder gewoon zijn het hele gezellige dames die persoonlijk betrokken zijn. Bedankt Ingeborg, Bianca en Quirine voor de afgelopen maanden. Ik ga jullie missen:)

January 22, 2025

Reply from NewFysic - Rotterdam - Hillegersberg

Hi Svetlana, dank je wel voor het delen van jouw review! Ontzettend leuk om te lezen dat je dit je ervaring is geweest.

Rated 5 out of 5 stars

Leren van het eten genieten en toch gezond afvallenll!!!!

Ik ben door een goede begeleiding leren gezond en vaak te eten en toch af gaan vallen. Ingeborg en de supplementen hebben mij heel goed geholpen. Zelfs 1 week op vakantie zijn geweest in het buitenland met vaak uit eten en lekkere taarten hebben gegeten als nog 7ons afgevallen.
Bedankt voor je hulp Ingeborg!
Liefs Gaby

June 26, 2024
Unprompted review

Reply from NewFysic - Rotterdam - Hillegersberg

Wat een fijn bericht, dankjewel voor het delen van je positieve ervaring!

Rated 5 out of 5 stars

Eindelijk ben ik afgevallen!

Eindelijk ben ik afgevallen! Door mijn onregelmatige werk en de leeftijd (51) wilde het mij zelf gewoon niet lukken.
Met de steun van Ingeborg en haar rotsvaste vertrouwen dat t ook bij mij gaat lukken “vieren” we ieder onsje dat er af gaat. Het eten is nu ook lekker en gezond. Heb totaal geen honger. Moet eerder meer eten dan ik vroeger deed. Maar wel van de goede dingen.

December 23, 2023

Reply from NewFysic - Rotterdam - Hillegersberg

Hi Liane, wauw wat ontzettend leuk om te lezen! Super fijn dat dit zo goed voor je werkt. Dank je wel voor het delen van jouw ervaring!

Rated 5 out of 5 stars

Afvallen met een onregelmatige baan.

Ondanks mijn onregelmatige bestaan is het me nu toch gelukt af te vallen! De begeleiding van Ingeborg is zo motiverend. Al gaat het misschien minder hard als bij een ander, ieder onsje wordt gevierd en dit motiveert mij om door te zetten. -9 kilo nu en ben ik al zo blij mee!

December 23, 2023
Unprompted review

Reply from NewFysic - Rotterdam - Hillegersberg

Hi Liane, dank je wel voor het delen van jouw ervaring! Wat fijn om te lezen dat het jou is gelukt, je hebt al een prachtig resultaat behaald!

Zeer vriendelijk personeel

Zeer vriendelijk personeel. Word altijd goed geadviseerd en fijne producten,

October 29, 2023

Reply from NewFysic - Rotterdam - Hillegersberg

Hi C.N., wat een super leuke review, dank je wel voor het delen!

Rated 4 out of 5 stars

Vriendelijke begeleiding en goede stok…

Vriendelijke begeleiding en goede stok achter de deur. Blij met Esther en Ingeborg!

October 20, 2023

Reply from NewFysic - Rotterdam - Hillegersberg

HI Esther, dank je wel voor je fijne review. Dank je wel voor het delen van jouw ervaring!

Prettige persoonlijke benadering.

Prettige persoonlijke benadering.
Voor de tweede keer in relatief korte tijd het beoogde
resultaat behaald.

March 23, 2023

Reply from NewFysic - Rotterdam - Hillegersberg

Wat goed om te horen Mieke dat je zo tevreden bent over NewFysic!

The Trustpilot Experience

Take a closer look