Altijd duidelijkheid in uitleg, vriendelijke dames, Goede tips over voeding. Flexibel qua afspraken. Goed resultaat door de juiste motivatie. Schone en gezellige ontvangst ruimte.
Company replied
Lucienne en Jolanda zijn 2 hele enthousiaste vrouwen. Ze begeleiden je door heel het afvalproces heen. Ze laten aan jou over hoeveel je wil afvallen en dat geeft vrijheid om te “ stoppen” , wannee... See more
Company replied
Ik ben zeer enthousiast over New Fysic. Ik zit nu 9 maanden in het traject en ik ben 34 kilo afgevallen. ik ben gestart met new Fysic omdat ik er helemaal klaar mee was te dik te zijn. Ik heb het me... See more
Company replied
Fijne begeleiding, Mooie en leuke maar ook makkelijke recepten, Dus geen straf om om af te vallen.
Company replied
NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.
Written by the company
Lusthofstraat 25a, 3062 WB, Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from NewFysic - Rotterdam- Kralingen
Fijne, vriendelijke en eerlijke consulenten die echt aandacht voor je hebben.

Reply from NewFysic - Rotterdam- Kralingen
Volgens plan 10 kilo afgevallen zonder moeite. En elke keer goed begeleid, met extra tips en gezellige gesprekken.

Reply from NewFysic - Rotterdam- Kralingen
Het werkt zoals beloofd en de coach is fantastisch. Het is erg fijn met mensen te praten dan met de robot (online/digitaal😊). Ik eet nu meer bewust van gezonde voeding🤩. De zomer komt eraan!!!
gaat om vestiging Kralingen. Kom er al langere tijd. Uitstekend! Dat valt en staat natuurlijk met de begeleiding van de coach. In mijn geval Brenda.
bedreven en gemotiveerd in haar werk en advies. Daarnaast een heel mooi mens.

Reply from NewFysic - Rotterdam- Kralingen
Gastvrije onderneming waarbij vriendelijkheid en zorg voor je welzijn centraal staat.

Reply from NewFysic - Rotterdam- Kralingen
Ondanks dat het niet snel is gegaan,/gaat, ik ben blij met NewFysic.
Brenda, mijn coach is geweldig.

Fijne begeleiding,
Mooie en leuke maar ook makkelijke recepten,
Dus geen straf om om af te vallen.

Reply from NewFysic - Rotterdam- Kralingen
Brenda is een geweldige coach! Dank je wel voor de fijne gesprekken en alle tips.
Ruim 12 kilo eraf en onder mijn streefgewicht gekomen. Easy to do met de juiste discipline en uiteraard de ondersteuning van het geweldige team ! Ik raad het iedereen aan 👌🏼.
de mensen die je daar helpen zijn betrokken en zijn net zo blij als het doel bereikt als dat je zelf bent
Mijn coach heet Quirine, ze is zeer deskundig, maar voor mij nóg belangrijker: Erg lief & begripvol. Ze houdt rekening met m’n niet-werkende schildklier en motiveert me indien nodig.
Ik ben zeer tevreden, óók over m’n afval proces, vandaar 5 ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️!
Dankzij de uitstekende begeleiding en mbv de supplementen heb ik in vrij korte tijd mijn streefgewicht bereikt. Het wekelijke weegmoment en bemoedigende gesprek met mijn coach hielpen mij door moeilijke momenten heen.
Meer dan 3 jaar geleden had ik ook al binnen 2 maanden het gewenste gewicht bereikt en dit tot enkele maanden geleden volgehouden. Dus ik weet dat afvallen via New Fysic echt voor langere tijd werkt. Ik kan het iedereen aanraden.
Heel fijn om onder begeleiding af te vallen. De coach heeft me goed geholpen en de recepten en supplementen maakten het makkelijk vol te houden. Mijn zwangerschapskilo’s zijn er vanaf!
In een aantal maanden ben ik heel geleidelijk afgevallen met een levensstijl die ik prima vol kan houden. Ik zou iedereen het NewFysic concept aanraden.
Ik ben heel erg tevreden met New Fysic. Eigenlijk alles vind ik goed. Dus 5 sterren zeker verdiend!! Zit weer lekker in mijn vel en heb weer de goede balans gevonden. Bedankt daarvoor!! :)
Ben zo blij dat ik nog voor Corona toesloeg het besluit heb genomen om samen met New Fysic af te gaan vallen. Nu bijna 20 kilo lichter en milde corona klachten gehad. Vraag me af hoe het verlopen was zonder de hulp van New Fysic.
Dank je wel, lieve coach voor je gerichte, persoonlijke adviezen!
Top begeleiding en in principe goed vol te houden!!! Thanks quirine vd Born 😘 dat in ieder geval jij niet opgeeft en mij blijft enthousiasmeren. Nu op naar die laatste 10