Company replied
Mooie kleuren. Gestroomlijnde model maakt het geschikt voor beginners én gevorderden. Lijkt onverwoestbaar; kan tegen een stootje. Ik ervoer meer grip met mijn voeten dan op alle andere SUP’s - ik gu... See more
Company replied
NexxtStream SUP Boards is dé shop voor hoogwaardige opblaasbare Stand Up Paddle Boards van het meest populaire formaat op de Europese markt. De SUPs van NexxtStream zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde peddelaars. Ga snel naar de shop voor de ultieme SUP-ervaring op het water!
Netherlands
Goede prijs, zeer compleet product, compleet met pomp, plakspullen, waterdichte tas, rugzak.

Reply from NexxtStream SUP Boards
In eerste instantie een B-stock deal gesloten, maar deze was toch niet meer beschikbaar. Vervolgens een goede aanbieding gekregen op twee volledig nieuwe Sup sets. Bij levering bleek er iets te missen in de doos, maar ook dit was erg snel weer opgelost zonder veel moeite. Samenvattend heel te vreden over de service en de producten zijn ook dikke prima!

Reply from NexxtStream SUP Boards
Helaas was het artikel dat we hadden gekozen uitverkocht, ze konden op moment niet iets gelijkwaardig leveren en we hadden min of meer afscheid van elkaar genomen. Na ruim een week kreeg ik alsnog een berichtje dat ze een gelijkwaardig alternatief konden leveren. Dat getuigd van meedenken. Bedankt!

Reply from NexxtStream SUP Boards
Snelle levering en een zeer goed supboard. Top kwaliteit/prijsverhouding.

Reply from NexxtStream SUP Boards
Snel contact met de verkoper die we via marktplaats tegen kwamen.
Helaas was hetgeen we zochten niet meer leverbaar, maar ze boden een goed alternatief.
Mooie sub ook met veel spullen erbij.
We zijn er erg blij mee

Reply from NexxtStream SUP Boards
Er werd vlot en adequaat op mijn vragen gereageerd. Ook de afhandeling en verzending verliepen vlot. Alles was netjes ingepakt toen ik het kreeg.

Reply from NexxtStream SUP Boards
Duidelijke communicatie via appcontact gehad en vervolgens een correcte levering thuis ontvangen

Reply from NexxtStream SUP Boards
Ik kan het mis hebben maar ik heb toch sterk de indruk dat de licht beschadigde supboards waarmee wordt geadverteerd op marktplaats een lokkertje zijn. Als je te horen krijgt dat ze net op zijn (weken geleden) en je blijft ermee adverteren en ik hoor nu nog steeds dezelfde reacties geeft dat te denken.

Reply from NexxtStream SUP Boards
De sup in de aanbieding was niet meer leverbaar, ik kreeg een ander voorstel wat mij goed bevalt.
Mooie sup binnen gekregen met kajak zitje.
Snelle levering .
Goede service.

Reply from NexxtStream SUP Boards
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Het contact met het bedrijf heb ik als zeer prettig ervaren.
Ik ben ook zeer tevreden over het supboard. Hij is makkelijk op te blazen en hij is van alle gemakken voorzien. Hij ligt stabiel in het water en kan tegen een stootje. Echt een aanrader!

Reply from NexxtStream SUP Boards
Echt een bedrijf die probeert de klanten te helpen bij de aankoop van een suppboard!
Zelfs al is het later op de avond wordt er de moeite genomen om te reageren op een vraag.
Raad het zeker aan om hier een Supp aan te schaffen !!

Reply from NexxtStream SUP Boards
Het contact met het bedrijf voor aankoop was erg prettig. Prijs-kwaliteitsverhouding is top. We zijn erg blij met onze multi-functionele boarden. Een aanrader!

Reply from NexxtStream SUP Boards
De sups waren heel snel binnen en we hebben het al uitgeprobeerd en uitstekende kwaliteit met veel toebehoren en het contact en de behulpzaamheid en de snelheid van antwoorden heel snel.

Reply from NexxtStream SUP Boards
Nette prijs met Nederlandse gebruiksaanwijzing en snelle bezorging

Reply from NexxtStream SUP Boards
Nadat m’n gewenste product niet voorradig was kreeg ik een geweldig alternatief aangeboden.
Metname de snelle en correctie manier van communiceren verdient een dik compliment.

Reply from NexxtStream SUP Boards
Goed bereikbaar klantenservice bij vragen, SUP van goede kwaliteit en snelle levering!

Reply from NexxtStream SUP Boards
Learn more about other kinds of reviews.