Noddevelt RubberReviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Eerst mail verkeer gehad daarna telefonisch contact om iets te veranderen , werd direct gedaan . Super. Bezorgdienst was ook super .

Rated 5 out of 5 stars

Alles volgens afspraak,en super matten voor in de stal.Echt een aanrader.Had ze al liggen, maar moest de rest nog leggen omdat we de stal vergroot hebben,en konden ze netjes aansluiten,ondanks een jaa... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik mocht vandaag(zaterdag) langs kom terwijl t bedrijf officieel gesloten is op zaterdag. En dan denken ze ook nog is goed met je mee super klantvriendelijkheid. Jullie weer met een super veilige trai... See more

Rated 4 out of 5 stars

Producten zijn goed en snel geleverd Transportkosten zijn erg hoog.

Company details

1. Rubber Products Supplier
  2. Aluminum Supplier
  3. Auto Body Parts Supplier
  4. Horse Boarding Stable
  5. Horse Transport Supplier
  6. Stable

Written by the company

Noddevelt is gespecialiseerd in het verhogen van comfort en veiligheid in de paardenstal en paardenwagens middels rubber vloeren en wanden. Groot aanbod kwalitatieve rubber stalmatten en staltegels voor een scherpe prijs. - Paardenmatras, koematras, stalmatten op rol, rubber paddock matten, rubber wandbescherming voor de paardenstal en wasplaats voor paarden. Voor de paardenwagen en paardentrailer bouw en reparatie vindt u bij Noddevelt rubber oploopmatten, rubber trailermatten en rubber wandbescherming, en ook aluminium vloeren, wanden en paardenwagen ramen. Bij Noddevelt vindt u ook een ruime selectie rubber fitnesstegels en rubber vloeren op rol.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

25 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Eerst mail verkeer gehad daarna…

Super. Bezorgdienst was ook super .

May 11, 2026

Reply from Noddevelt Rubber

Hartelijk dank voor de 5-sterrenbeoordeling. Goed om te horen dat u onze service en de bezorging als zeer positief heeft ervaren! Veel succes met de montage!

Makkelijk bestellen

Makkelijk bestellen, en goede service ervaren.

April 13, 2026

Reply from Noddevelt Rubber

Hartelijk dank voor uw mooie review Peter! Goed om te horen dat u tevreden bent over het bestelproces en de service! Veel succes met de montage van de laadklep.

Goede informatie Over producten

Goede informatie, super snelle levering.
Product voldoet aan verwachting.

March 23, 2026

Reply from Noddevelt Rubber

Hartelijk dank voor de 5-sterrenbeoordeling! Goed om te horen dat u de levering en informatievoorziening als positief heeft ervaren! Veel plezier met de staltegels.

Top stalmatten

Alles volgens afspraak,en super matten voor in de stal.Echt een aanrader.Had ze al liggen, maar moest de rest nog leggen omdat we de stal vergroot hebben,en konden ze netjes aansluiten,ondanks een jaar geleden

March 11, 2026

Reply from Noddevelt Rubber

Hartelijk dank voor de uitgebreide review en 5-sterrenbeoordeling Angelica! Goed om te horen dat de puzzelmatten al een jaar goed bevallen en bedankt dat u opnieuw voor ons heeft gekozen! Veel plezier met de matten!

Rated 5 out of 5 stars

snelle en correcte levering Belgische…

snelle en correcte levering Belgische bedrijven kunnen hier nog wat van leren ! Ik ben zeer tevreden bij deze nog eens bedankt

January 28, 2026

Reply from Noddevelt Rubber

Wauw Jacques dit is toch wel een van de mooiste complimenten die we tot op hebben gekregen ;-) Hartelijk dank!

Uitstekende service

Uitstekende service. Denkt mee met de wensen van de klant en in de praktische uitvoering er van.

January 12, 2026

Reply from Noddevelt Rubber

Wauw, dankjewel voor de mooie review Ingrid! Daar doen we het voor! Veel plezier met de rubber matten.

Snel en goed geholpen

De eerste keer namen ze de telefoon niet op, ik werd vrij snel weer terug gebeld. Ik werd vriendelijk en netjes te woord gestaan. Ze geven je ook goed advies. Ik heb de bestelling gedaan via internet. En ik heb de rubberen tegels zelf op gehaald. Ze stonden al klaar om mee te nemen.

December 29, 2025

Reply from Noddevelt Rubber

Bedankt voor het schrijven van uw mooie en uitgebreide review! Goed om te horen dat u tevreden bent met onze service. Veel plezier met de staltegels!

Top service..

Top service..
Super meegedacht met wat ik nodig had. Op uw advies het juiste product gekregen. Het verschil in prijs werd zeer snel terug gestort..
Super!!!

December 18, 2025

Reply from Noddevelt Rubber

Fijn om te horen Cees! Super dankjewel voor je mooie review!!

netjes geleverd

netjes geleverd, snelle levering

November 24, 2025

Reply from Noddevelt Rubber

Hartelijk dank voor de 5-sterrenreview Caroline! Veel plezier met de granulaattegels!

Super service

Bestelling om 11 uur geplaatst. Na telefonisch contact kon deze om 13:30 opgehaald worden

October 22, 2025

Reply from Noddevelt Rubber

Graag gedaan Irma! Succes met het monteren van de oploopmat :)

Heel blij mee!

Snel geleverd, mooie en stevige kwaliteit en super makkelijk om te leggen.

October 2, 2025

Reply from Noddevelt Rubber

Dankjewel, veel plezier met de fitnessmatten!

Puzzelnatten Noddevelt premium

Puzzelnatten zijn van hele goede kwaliteit, makkelijk te leggen en snelle levering, top!

September 25, 2025

Reply from Noddevelt Rubber

Goed om te horen dat u tevreden bent over de puzzelmatten en service! Veel plezier met de stalmatten!

Goede service. Prettige communicatie

September 13, 2025

Reply from Noddevelt Rubber

Dank voor de mooie review Cees!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look