Jeg har bestilt 2 par bukser 9.april, fik dem først i maj. De glemte at fortælle de kom fra Kina. Jeg skrev til dem , at jeg ikke kunne forstå de ikke kom, og fik et venligt brev fra dem.
Nordgaard Kobenhavn
See what reviewers are saying
SVINDELFORTAGENDE Hjemmesiden skrev lædersandaler, men det var det rene plastik, der kom fra Kina efter 3 uger. i følge deres returbetingelser skal man selv betale returforsendelser. Da jeg skrev ti... See more
Jeg bestilte et par bukser 09.04.25. Jeg har modtaget dem i dag 01.05.25. Bukserne er udemærkede, men lang leveringstid uden at gøre opmærksom på at de kommer fra Kina.
Virkelig ringe kvalitet. Ønskede at returnere varen, men de vil bare refundere 10%. Det gik jeg ikke med til, så efter flere skriverier frem og tilbage, er vi nu oppe på at jeg kan få 30% retur og sa... See more
Jeg bestilte et par bukser 09.04.25.
Jeg bestilte et par bukser 09.04.25.
Jeg har modtaget dem i dag 01.05.25.
Hold jer væk!
Var SÅ tæt på at falde i fælden. Men nåede lige, at læse med her. Så tak for det😀. Undersøger man deres hjemmeside, så er der intet telefonnummer og ingen support. Kun en emailadresse. Tyder voldsomt på, at det er en scamvirksomhed. 🤢
Handler der ikke mere
Bestilte en jakke hos dem, der stod på hjemmesiden at varen ville komme inden for et par dage med DAO, det viste sig at varen kommer fra Kina, så nu er jeg spændt på kvaliteten når den engang dukker op hvis den den dukker op, heldigvis var forholdsvis billig, men det er sidste gang jeg handler det sted,
Jeg vil ikke anbefale nogen at købe…
Jeg vil ikke anbefale nogen at købe noget som helst i dette såkaldt firma
Over 1 måneds ventetid og et meget skuffende produkt der kommer direkte fra Kina
Og intet svar til mails som kommer bare retur.
Ren fup firma .
Købte en varer 10.04.2025 - Varen ikke dukket op
Købte en varer 10.04.2025. Er ikke dukket op. Beløbet er trukket.
Købte 2 par bukser d 11/4
Købte 2 par bukser d 11/4.
Penge trukket, men varen ikke dukket op 😡
KØB IKKE NOGET HER
Køb ikke dine varer herfra - De har mange navne og de hæver pengene, men så sker der ikke mere.
Jeg fik aldrig mine varer.
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.