1. Household Goods Wholesaler

Written by the company

Nordic Pure tilbyder en række produkter, der er designet til at holde dit vand kold, friskt og lige ved hånden. Vores elegante, genanvendelige flasker er designet med stor omhu, hvor hver eneste detalje er nøje overvejet for at garantere den højeste kvalitetsstandard ♻️ Velkommen til Nordic Pure – hvor hver dråbe tæller💧

4.2

3-star
2-star
1-star

Fantastisk bruger service

Efter den første forsendelse var blevet væk for DAO, har Nordic Pure gjort et godt stykke arbejde for, både at finde den og rende DAO på dørene, men samtidig også sendt mig en NY FORSENDELSE.
Derfor er min erfaring med Nordic Pure blevet radikalt anderledes end min første erfaring.
Derfor 5 stjerner til Nordic Pure.

December 30, 2023

Hej Ole,

Tak for de fine ord. Vi er glade for, at vi fandt en god løsning på problemet med fragten. Da vi værdsætter glade og tilfredse kunder, går vi gerne det ekstra skridt for at sikre, at vores kunder får en god oplevelse.

Godt nytår!

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god kvalitet og super…

Virkelig god kvalitet og super oplevelse.
Jeg modtog min flaske og var virkelig overrasket over hvor god kvaliteten var. Teknologien virker og generelt en rigtig positiv oplevelse af handle med Nordic Pure.

December 11, 2023

Hej Peter,

Tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at du er imponeret over kvaliteten af din nye flaske og tilfreds med din oplevelse hos Nordic Pure. Din tilfredshed betyder alt for os.

Ikke så meget at sige.

Ikke så meget at sige.. Det er et lækkert produkt og levede 100% op til mine forventninger! Tak for god service :)

December 1, 2023

Kære Sebastian,

Tusind tak for din korte og søde anmeldelse! Vi er begejstrede for at høre, at vores produkt levede 100% op til dine forventninger, og at du er tilfreds med vores service.

Tak for at dele din oplevelse.

Rated 5 out of 5 stars

Super produkt, service og levering

Super godt! Har længe ville have en selvrensende vandflaske, da jeg går op i kvalitet, og denne virker perfekt. God kundeservice og hurtig levering

December 7, 2023

Kære Oscar,

Tak for din positive feedback! Vi er glade for, at du er tilfreds med din nye Clean Sip One flaske og vores kundeservice. Din tilfredshed og støtte betyder meget for os.

Super god service

Super god service! Handler med glæde her igen 🤩

December 7, 2023

Hej Jonathan,

Tusind tak for din anmeldelse. Du er altid meget velkommen til at handle hos os igen.

Take a closer look