Forkert modtagelse, men blev hurtig rettet
Professionel kundebetjening
Velsmagende produkter, som man virkelig kan anbefale.
De havde sendt to forkerte flasker til mig, ved henvendelse sendte de bare 2 nye, denne gang de rigtige flasker.
Jeg har modtaget sko i dag bestilte 2…
Jeg har modtaget sko i dag bestilte 2 par for en pris. Men fik kun 1 par. Og når ordren var over 499kr var fragten gratis. Men betalte fragt tog over en månede inden jeg modtog
KINA BILLIG skrammel
Min mor har i dag modtaget det værste gang skrammel , det har intet med en sko at gøre det det rene plastik skrammel
Tænk at snyde min gamle mor på 75 år .
Håber i sender penge retur hurtigst muligt
Virkelige gode produkter
Virkelige gode produkter, samt en hurtigtvirkende og effektiv kundeservice.
Efter et mindre uheld måtte jeg tage kontakt til dem, og det var bare en god oplevelse.
Tak for produkterne og den gode service!
Ingen kundeservice
Ingen kundeservice, har fået defekt vare, og henvendt mig på mail tre gange og ringet tre gange uden at få svar
De kan ikke sende en faktura
De kan ikke sende en faktura. På forsendelse 058044885053. bad om faktura den 25/2 nu har vi den 9. marts. Fantastiske produkter.
Meget ringe kommunikation vedr. levering
Meget ringe kommunikation vedr. leverance. Selve varen kan jeg ikke bedømme, da den endnu ikke er modtaget. I det hele taget er jeg ret utilfreds med denne bestilling.
Via Coop Crowdfunding reklameres med hummersuppen i ugen op til jul, som en vare der kan bruges nytårs aften.
Jeg skriver i min bestilling, at jeg skal bruge den nytårsaften og alligevel bliver den først ekspederet 28. december og ligger i øvrigt nytåret over på GLS depot. Varen kommer slet ikke frem og først da jeg selv spørger får jeg den forklaring, at GLS har smadret indholdet og sendt den retur. Når jeg klager over manglende modtagelse henholder man sig bare til "Betingelserne". Det er i mine øjne rigtig dårlig service. Jeg er meget skuffet over dette forløb.
Et virkelig seriøst foretagende
Et virkelig seriøst foretagende