De har modtaget min returpakke for 4 uger siden. Intet hørt
Svarer ikke på mail
De har modtaget min returpakke for 4 uger siden. Intet hørt
Svarer ikke på mail
Bestilt en sweater 26/11 - efter flere rykkere modtog jeg så varen 4 uger efter, som desværre ikke levede op til forventningerne. Jeg har så returneret - efter at have læst her på siden er jeg spændt på hvornår mine penge bliver returneret - ellers må jeg jo til advokat / forbrugerombudsmanden
Min kusines datter havde lavet en ønskeseddel i ønskeskyen og der var den mest lækre korte jakke.
Beskrivelsen af jakken var rigtig god: Elegant uldfrakke med flatterende pasform. Og jeg hoppede i med begge ben.
Har modtaget jakken, men den er i 95% polyester og 5% bomuld - det har intet med uld at gøre.
Lad være med at handle på deres hjemmeside.
UPS Hjemmesiden var så godt lavet, at jeg glemte at tjekke.
295,- kr. lige ud af vinduet.
Svindel. Ser tilforladeligt ud med adresse i Brande. Der kommer ordrebekræftelse, og besked om, at ordren er i gang. Tack and trace virker ikke. Ved nærmere eftersyn ser jeg at telefonnummeret er Hollandsk.
Der bliver ikke svaret på henvendelser. Hold jer væk.
Bestil vare som ikke kom frem , efter diverse mail og opringning
Desværre var der kun mulighed for 1⭐️
Aldrig mere og kan ikke anbefale , fusk firma
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.