Nordpaw Reviews 52

TrustScore 1.5 out of 5

1.4

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Bestilte den 7/3, de trak beløbet med det samme. Men her den 15/4 har jeg endnu ikke modtaget noget. Har skrevet til dem flere gange, hvor de kommer med en dum undskyldning, de vil undersøge hvorfo... See more

Rated 1 out of 5 stars

Minus 10 stjerner. Total svindel firma. Pengene trækkes men du ser aldrig dine varer. Har skrevet til Nordpaw at jeg vil have mine penge retur ellers politianmelder jeg dem. Tror desværre ikke det hjæ... See more

Rated 1 out of 5 stars

Desværre er det en fupvirksomhed, så lad endelig være med at placere ordre hos dem. De får 5 stjerner for at trække pengene og minus10 stjerner for ikke at levere varen. Undgå dem for guds skyld - det... See more

Rated 1 out of 5 stars

Hold jer væk fra dette svindelfirma! Deres leveringstid på 3 til 5 dage holder ikke en meter. Tværtimod, du skal være heldig hvis du overhovedet modtager dine vare. Til gengæld er dine penge hævet kor... See more

1.4

1-star

Replied to 13% of negative reviews

Typically replies within 1 week

Rated 1 out of 5 stars

DESVÆRRE er det ved at gå op for mig

DESVÆRRE er det ved at gå op for mig, at jeg ALDRIG modtaget dét hundelegetøj, som jeg har bestilt hos Nordpaw for 1 måned siden... 🥺
Pengene er jo selvfølgelig trukket.
Har fået hvad der må være et autosvar, siden alle har fået det samme; at varen er på vej...
Jeg har nu bedt om pengene retur.
Det kan jeg forstå på en masse andre stakkels kunder, at de også har forsøgt UDEN held!
Jeg går selv videre med sagen og melder firmaet til Forbrugerombudsmanden samt politiet.
Det er noget værre svineri, at de skal have lov at fortsætte med at bondefange uskyldige kunder ved at tage vores penge...

March 4, 2026

Hold jer væk !!

Hold jer væk !!! Ens bestilling kommer ikke frem, selv om man kontakter firmaet og de begrunder med at transport tid kan være lang

January 30, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Køb ikke hos nord paw.de stjæler dine…

Køb ikke hos nord paw.de stjæler dine penge. Varen for du aldrig. ordre nr er 5331 og pengene er trukket på min konto 29 januar 26. 139 kr Får jeg mine penge fjerner jeg min anmeldelse ellers bliver den stående

January 29, 2026

Hej Birgit

Denne anmeldelse vedrører ikke Nordpaw.dk. Vi kan ikke identificere nogen ordre eller kundehenvendelse, der matcher den beskrevne situation.

Indholdet stemmer ikke overens med vores virksomhed, og anmeldelsen er derfor indberettet til Trustpilot med henblik på gennemgang, da den vurderes at være placeret på forkert virksomhed.

Køb IKKE derfra

Køb IKKE derfra, har desværre bestilt og beløb trukket 30/1-26, stadig ingen varer eller svar på, om man får varen eller penge retur.

February 28, 2026

Hej Lone

Rated 1 out of 5 stars

Køb IKKE varer derfra!!!!!

Køb IKKE varer derfra!!!!!
Trækker penge med det samme. Varer kommer ikke. Hold Jer væk, nu er i advaret.

January 31, 2026

Hej Torben

KØB IKKE HER - pengene trækkes og intet ankommer

Jeg købte hundelegetøj d. 24-1-26. Her mere end en måned efter har jeg ikke modtaget noget og status har stået i “på vej” siden jeg bestilte. Pengene blev trukket på min konto med det samme. Der sker INTET og der er helt sikkert ikke noget på vej.
Hver gang jeg skriver og rykker, får jeg venlige beskeder om at de beklager, og samtidig nægter de at give mig lov til at annullere ordren. Deres mailsvar er formuleret, som om de er AI-genererede.
Jeg tilretter denne anmeldelse, hvis jeg får mine penge tilbage eller varen ankommer.

February 25, 2026

Hej Anne-Mette

Denne anmeldelse vedrører ikke Nordpaw.dk. Vi kan ikke genkende det beskrevne forløb, og der findes ingen ordre i vores system, der matcher ovenstående oplysninger.

Beskrivelsen stemmer ikke overens med vores virksomhed, og vi har derfor indberettet anmeldelsen til Trustpilot med henblik på gennemgang, da den vurderes at være placeret på forkert virksomhed.

Rated 1 out of 5 stars

Har bestilt men aldrig modtaget varen

Har bestilt men aldrig modtaget varen. Fik mail om at varen er sendt 30/1-26. Her d. 25/2-26 har jeg stadig ikke modtaget varen. De svarer fint på mails, men får at vide at de er kede af den lange ventetid, men intet kan gøre.
Jeg kan ikke få lov at annullere varen.

Selv om I skriver at I intet har med ordren at gøre, er min bekræftigelse mail fra Nordpaw DK

February 25, 2026

Hej

Rated 1 out of 5 stars

Har nu anmeldt firmaet til forbruger…

Har nu anmeldt firmaet til forbruger ombudsmanden….de trækker penge og sender ingen varer, de er også anmeldt til Facebook for falske reklamer hvor man bliver lokket til at købe deres varer selvom man ALDRIG modtager varen….mage til fusk firma, håber karma rammer JER!!!!

February 6, 2026

Hej Christina

Denne anmeldelse vedrører ikke Nordpaw.dk. Vi kan ikke genkende de beskrevne forhold, og der findes ingen ordre i vores system, der matcher ovenstående.

Rated 1 out of 5 stars

Du modtager ikke din vare selvom penge…

Du modtager ikke din vare selvom penge er trukket fra konto. Bestilte 4 februar og idag 21-02-2026 er ordren ikke engang sendt videre fra Kina. Hold Jer væk !!!

February 21, 2026

Hej Morten

Denne anmeldelse vedrører ikke Nordpaw.dk. Beskrivelsen stemmer ikke overens med vores virksomhed eller vores ordreflow.

Vi kan ikke genkende den omtalte situation og har derfor indberettet anmeldelsen til Trustpilot med henblik på gennemgang, da den vurderes at være placeret på forkert virksomhed.

Take a closer look