Norrleostudio Reviews 4

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er virkelig glad og super tilfreds

Jeg er virkelig glad og super tilfreds. Jeg fik altid svar inden for et par timer, og servicen var både venlig, imødekommende og fuld af gode inputs. De varmeste anbefalinger herfra.:)

December 19, 2025

Reply from Norrleostudio

Mange tak for det gode forløb.
Vi er glade for, at vi har kunnet yde en god service og alt er kommet godt på plads ved jer.

Nørr & Leo Studio

Rated 5 out of 5 stars

Ovenud tilfreds

Ovenud tilfreds. Jeg købte en stol fra ECObirdy for over to år siden. Den begyndte at gå i stykker efter et år og efter to år kunne man ikke bruge den længere. Da jeg skrev til dem var de hurtige til at tilbyde en ny uden nogen omkostninger for mig. Helt fantastisk! Flere butikker som Nørr & Leo Studio.

June 18, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Kan ikke anbefales.

Jeg bestiller en kop fra Nørr og Leo. Der står på deres hjemmeside, at man kan afhente efter 24 timer. Efter en lille uge, hvor jeg ikke har fået nogen mail omkring, at jeg kunne afhente den, vælger jeg at ringe derind. Her får jeg fortalt at de ikke har koppen på lager, og at de ville have haft ringet til mig!? Dernæst får jeg at vide, at de vil sende pengene retur hurtigst muligt.... Der sker desværre ingenting, og jeg bliver nødt til at ringe til dem 2 gange ydereligere for at fortælle at mine penge stadigvæk ikke er kommet retur. Håber snart jeg får mine penge at se.

March 6, 2023

Hej Mathilde.

Vi er kede af din oplevelse hos NØRR & LEO STUDIO.
Vi er dog glade for at det hele kom i orden.
Philip

Rated 2 out of 5 stars

svarer ikke på henvendelser

Hurtig levering - men: Svarer ikke på henvendelser :-(
OBS: giver kun kort tid til at returnere sammenlignet med mange andre webshops

April 5, 2022

Hej Marianne,

Mange tak for din kommentar på Trustpilot.
Vi er kede af at du oplever manglede svar på henvendelser. Det er normalt ikke vores standard.
Philip

Take a closer look