See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Norva24 blev kontaktet da det af kommunen adviseret firma, ikke kunne finde et til lejligheden passende køretøj som kunne komme frem på grunden - trods det at de havde kørt på adressen siden først i... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi har haft besøg af Niels Bo Jørgensen fra Norva, som ved første opkald, på adressen og senere hen ved opfølgning på vores sag, har vist et kæmpe servicegen. Han tog sig rigtig god tid og var inform... See more

Rated 1 out of 5 stars

Øv oplevelse Sød mand på opgaven, der orientere fint og gør det han er blevet sat til . Men rigtig dårlig oplevelse med bestilling, oplysning og pris i sidste ende. Ikke særlig professionelt... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Vi har i Aarhus haft besøg af Leif fra Novra24 ifbm. et rør der var blevet tilstoppet. Hurtigt efter melding om problemet stod han på adressen og fik effektivt og hurtigt løst problemet. Leif var mege... See more

Company replied

Company details

1. Gutter Cleaning Service

Written by the company

Har du et problem, vi skal løse for dig? Vi er klar til at rykke ud døgnet rundt, året rundt. Det gælder, hvad enten du har kloakproblemer, et tilstoppet afløb eller en oversvømmet kælder. Intet problem er for småt, og intet for stort. – Vi hjælper altid

4.1

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

Rated 3 out of 5 stars

Meget dyr kloakspuling

Jeg havde en stoppet kloak, der kom intet igennem hovedbrønden. Norva24 kunne heldigvis hurtigt komme til undsætning og det krævede kun en hurtig spuling. Allerede efter et kvarter var teknikeren klar til at køre igen. Til min store overraskelse bliver opgaven faktureret til 2.331 kr.

Opdateret 23/03/2026:
Efter samtale med Norva24 fik jeg i omegnen af 17% rabat . Det er dog efter min mening stadig meget dyrt i forhold til opgavens størrelse hvilket ifølge Norva24 skyldes at der i alt skulle bruges 45 minutter på kørsel. Pga. vilje til at imødekomme kunden har jeg ændret min anmeldelse fra 1 til 3 stjerner.

March 9, 2026

Hej Jørgen.

Tak for din henvendelse og din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi er glade for at høre, at vi kunne træde til hurtigt, da du stod med en stoppet kloak, og at problemet blev løst effektivt af vores tekniker.

Vedrørende din bemærkning om faktureringen vil vi meget gerne kigge nærmere på sagen for at sikre, at alt er faktureret korrekt.

Vores lokale afdeling har allerede prøvet at kontakte dig telefonisk og har lagt et svar til dig, da de gerne vil i dialog om sagen.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Øv oplevelse

Øv oplevelse

Sød mand på opgaven, der orientere fint og gør det han er blevet sat til .
Men rigtig dårlig oplevelse med bestilling, oplysning og pris i sidste ende. Ikke særlig professionelt og er nu bundefanget på en kæmpe regning.
Find en anden eller få alt skrevet ned inden. 👎
Ingen forståelse da jeg ringer og ønsker dialog.

November 20, 2025

Reply from Norva24 Danmark

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores medarbejder på opgaven, og at du oplevede god orientering under selve udførelsen. Vi sætter stor pris på din ros til vores folk i marken.

Vi er dog meget kede af at læse, at din oplevelse med bestilling, oplysning og den endelige pris har været utilfredsstillende, og at du føler, at den efterfølgende dialog manglede forståelse. Det er selvfølgelig ikke den standard, vi ønsker at levere, og vi tager din kritik meget alvorligt.

Jeg vil meget gerne undersøge, hvad der er gået galt, så vi kan lære af det og forhindre, at det sker igen.

Hvis du har mulighed for at sende en mail til marketing@norva24.dk med lidt information om, hvilken afdeling du har haft kontakt med, så tager jeg fat i sagen.

Rated 5 out of 5 stars

Besøg af personale fra Norva fik den bedste service

November 12, 2025

Hej Betty,
Tusind tak for din anmeldelse
VI sætter stor pris på, at du deler din oplevelse. Tak fordi du valgte os.

Rigtig god dag

Virkelig dygtig og effektiv

Virkelig dygtig og effektiv. Samtidig fik jeg lov til at se,og lære noget nyt. Helt igennem en god oplevelse👍🏼

November 12, 2025

Hej Lene,
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os, at du både oplevede effektivitet og fik mulighed for at lære noget nyt undervejs :)

Rated 5 out of 5 stars

Helt igennem en god oplevelse.

Fantastisk service. De kom hurtigt og ordnede et stoppet afløb. Service medarbejderen ryddede op efter sig og han var helt vildt venlig. Kan varmt anbefales.

November 10, 2025

Hej,
Vi er superglade for at høre, at alt gik hurtigt og problemfrit, og at vores kollega gjorde et godt indtryk. Tak fordi du anbefaler os!

De bedste hilser

Rated 1 out of 5 stars

Havde Toms kloak service (del af…

Havde Toms kloak service (del af Norva24) ude for at ordne et afløb i kæderen der en gang i mellem flyder over. Der ud over en rist ved trappen til kælderen, der ofte lugter meget grimt. Problemet er ikke løst. Efter besøget virker hverken afløb eller rist bedre. Desuden virker mit toilet i kælderen nu heller ikke.
Jeg reklamerede over dette 14 dage efter, men man var fuldstændig ligeglade og afviste at afhjælpe problemet under påskud at man ikke kunne vide hvad der var sket de sidste 14 dage.
Medarbejderen der blev sendt ud kunne ikke finde de brønde der tilhøre huset. Han mente heller ikke at de to problemerne havde nogen forbindelse. Jeg nævnte at afløbet og risten nok var på samme ledning, men dette blev afvist. Det er de nok de sikker 3 meter fra hinanden.. Ligeledes er toilettet, da det nu heller ikke virker.
Talte med Kasper ejer af Toms kloak service der intet ønskede at gøre ved sagen.
Elendig service og utilstedeligt ringe udført arbejde.

August 22, 2025

Hej Morten

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse med vores service.

Vores medarbejder vurderede, at de nævnte problemer ikke var direkte forbundet, og at der derfor ikke var grundlag for yderligere afhjælpning på det tidspunkt.

Din feedback betyder meget for os, og vi vil bruge den til at se nærmere på, hvordan vi kan forbedre både vores kommunikation og den måde, vi håndterer kundesager på.

Rated 5 out of 5 stars

En god oplevelse i en møgsituation.

Kim kom efter ½ time som lovet, og fik hurtigt gang i sagerne ved spuling af hovedkloakledning. Han sikrede sig at der var kommet aftræk i såvel toilet som afløb i gulv.
Meget effektivt og venligt besøg.

August 30, 2025

Hej Birte,
Tusind tak for den fine anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at Kim kom hurtigt og fik styr på sagerne. Det er præcis sådan, vi gerne vil hjælpe, effektivt, venligt og med ro i maven bagefter.
Vi giver Kim et ekstra klap på skulderen

Norva24 DK

Rated 5 out of 5 stars

Gadebrønde tilstoppede pga. mursten og brosten

Andelsboligforeningernes Centrum II i Aarhus tilkaldte Kim Madsen fra NORVA 24 til 3 tilstoppede gadebrønde i fortovet. Jeg oplevede kæmpe stor imødekommenhed og hjælpsomhed fra Kims side og sidst men ikke mindst en god og grundig forklaring på, hvad der var galt. Der var kastet mursten og brosten ned i brøndene i forbindelse med opgravning af fortovet for installation af Fibernet for 1 år siden 😡😡😡 Stenene havde herudover lavet huller i bunden af brøndene, som Aarhus Kommune nu må udbedre for at forhindre rotter i at finde vej ud af brønden og ind i husets kælder.

August 26, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Meget dårlig erfaring med dette firma

Meget dårlig erfaring med dette firma, lavede aftale med dem torsdag, de kom ikke, ringede igen fredag, de undskyldte meget og sagde de var de inden for en time, kom IGEN ikke. Et Meget utilregnelig firma jeg bestemt ikke vil anbefale nogen. Nu er det weekend, så må jo ringe til nogen andre på mandag.

August 8, 2025

Hej Jesper,

Jeg er ked af at høre om din oplevelse. Det er helt forståeligt, at du er frustreret, når vi først ikke dukker op som aftalt og derefter lover at komme – uden at gøre det, det er ikke okay.

Hvis du har mulighed for at sende en mail til marketing@norva24.dk med lidt information om, hvilken afdeling du har haft kontakt med, så tager jeg fat i sagen med det samme.

Rated 5 out of 5 stars

Super godt arbejde udført! God betjening

Super godt arbejde udført af LASSE!!
Meget grundig fejlfinding, der resulterede i at opgaven blev løst hurtigt!
Meget imødekommende medarbejder, der gjorde det hele nemt og positivt at være i, når man står i det!
Jeg kontakter Norva, hvis der opstår problemer igen!

July 30, 2025

Hej Bine,
Hvor er det bare fantastisk at læse, tusind tak for din anmeldelse! 🙌

Vi sender et kæmpe tak til Lasse for den grundige fejlfinding og hurtige løsning. Det glæder os virkelig, at du oplevede både høj faglighed og en positiv tilgang.

Vi står selvfølgelig klar, hvis der skulle opstå problemer igen, og tak fordi du vælger Norva24 💙

Rated 5 out of 5 stars

Vi har nu to gode oplevelser med deres…

Vi har nu to gode oplevelser med deres service.
"Lille" Kim løste opgaven hurtigt og jeg ville anbefale mine venner og familie at bruge Nova24, hvis de skulle få problemer med afløb eller lignende ☀️

July 16, 2025

Reply from Norva24 Danmark

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Hvor er det skønt at høre, at du har haft to gode oplevelser med vores service! 🙌
Vi giver et kæmpe shoutout til "Lille" Kim, som igen har leveret hurtigt og effektivt. Det betyder meget for os, at du vil anbefale Nova24 til venner og familie 💙

Rated 5 out of 5 stars

Hvis der var flere stjerne ville I få…

Hvis der var flere stjerne ville I få dem også :) Super høj faglighed og jeg fik løst et problem med afløb, som jeg har bøvlet med i et par år og fik mange gode professionel tips med. Yderst tilfreds, hurtig service.

July 11, 2025

Hej Iben,
Wow, tusind tak for de flotte ord og de ekstra stjerner i tanken! ⭐️

Vi er virkelig glade for, at vi kunne hjælpe med et afløbsproblem, der har drillet i lang tid, og at du samtidig fik nogle gode, professionelle tips med på vejen. Det er præcis sådan vi håber, vores service opleves: effektiv, fagligt stærk og med lidt ekstra værdi oveni 💙

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse !

Blokering toiletafløb

Havde d. 7/7-25 besøg af Lille Kim, som ihærdigt forsøgte at spule blokering i vores toiletafløb væk. At det ikke lykkedes skyldes ikke Lille Kim, men at der åbenbart er et større problem. Professionel og positiv optræden.

July 7, 2025

Hej Bent,
Tusind tak for din tilbagemelding og for at dele din oplevelse med os 🙏

Vi er kede af, at problemet med toiletafløbet ikke kunne løses med det samme, men glade for at høre, at Lille Kim gjorde et ihærdigt forsøg og leverede en professionel og positiv indsats.

Overfakturer

Jeg kontaktede Norva24 Århus for at få en pris på en opgave. Jeg blev oplyst at det ville koste ca. kr. 1.700, hvis det kunne klares inden for første time. Deres mand var hos mig i 65 min. Efterfølgende fik jeg regning på kr. 3.025.

Jeg kontakte dem 3 gange på mail over et par uger før de svarede, at det var fordi jeg skulle betale for kørsel. Jeg synes næsten kr. 1.300 for 16 km kørsel er meget voldsomt, og omregnet svarer det til, at det har taget næsten 45 min. at køre den tur. Men Norva24 fastholdte trods mine indvendinger deres faktura. Jeg betalte, men det er ikke dem jeg bruger næste gang - jeg føler mig snydt.

June 11, 2025

Hej Jacob,

Tak for din anmeldelse – og for at du tager dig tid til at dele din oplevelse. Det betyder meget, også når den ikke er positiv.

Vi er kede af, at du føler dig snydt. Det er aldrig den følelse, vi ønsker at efterlade. Når forventningerne til pris og service ikke stemmer overens med det, man ender med at betale, har vi ikke været tydelige nok fra start.

Det tager vi til os – og vi arbejder allerede på at gøre det mere gennemsigtigt, så lignende situationer ikke opstår fremover.

Vi sætter stor pris på din ærlighed.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har i dag haft fornøjelsen af hjælp…

Jeg har i dag haft fornøjelsen af hjælp fra jer med en stoppet kloak.
Meget dygtige og imødekomne unge mænd der var på min matrikel i Ramløse i dag.
Varmeste anbefaling herfra, fik desværre ikke fat deres navne , men det var en fornøjelse at have dem forbi og problemet er fikset.

April 22, 2025

Hej Bettina,

Tusind tak for din varme og fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse med – også selvom navnene gik tabt undervejs ;)

Vi sender dine pæne ord videre til de dygtige kolleger, der var forbi – de bliver uden tvivl glade for at høre din anmeldelse.

Norva24 i Grenaa

Denne vinter fik vi pludseligt brug for kloakservice her på matriklen, og hvad gør man så?
Jeg kendte ikke til Norva24 i forvejen, men jeg indhentede nogle pristilbud fra lokalområdet, Norva24 gav billigste bud, og derfor fik de opgaven.
Snart fik jeg besøg af Michael. Han var superflink og hjælpsom, opgaven viste sig at være lidt kompliceret, men han gav mig gode råd og et godt overblik over løsningsmulighederne. Jeg valgte at bestille hjælp med et kamera, og så kiggede Lasse forbi.
Han var ligeså flink og hjælpsom, og problemet blev nu hurtigt løst - effektivt og professionelt.

Det var absolut en god og tryg oplevelse, og Norva24, Grenaa får derfor mine bedste anbefalinger. Medarbejderne er dygtige, søde og engagerede, og prisen er også helt i orden.

Mona Thagaard, Grenaa

January 21, 2025

Hej Mona,

Tusind tak for din grundige og flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at både Michael og Lasse gav dig en tryg og professionel oplevelse, og at du følte dig godt vejledt undervejs.

Din anbefaling betyder meget for både os og for de medarbejdere, der var hos dig – den bliver naturligvis givet videre med et stort tak.

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig og meget fin service

Hurtig og meget fin service. Uagtet, at de havde travlt, fandt de tid til at hjælpe allerede samme dag.
Venlig og servicemindet kloakmester (servicenr. 7316)

March 31, 2025

Hej Joan,

Mange tak for din venlige anmeldelse. Det glæder os at høre, at vi kunne rykke hurtigt ud – også på en travl dag

Vi sætter stor pris på dine ord og sender dem naturligvis videre til vores kollega.

Aldrig bruger jeg dem igen

Aldrig bruger jeg dem igen

De kom til vores adresse splittet vores indkørsel ad for at komme til dækslet de fixet ikke problemet men sendte en kæmpe regning fordi de påstod problemet var et andet sted

February 17, 2025

Kære Martin

Vi er kede af at høre, at din oplevelse med os ikke levede op til dine forventninger. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at efterlade vores kunder med.

VI vil meget gerne undersøge sagen nærmere. Hvis du har mulighed for at kontakte os direkte med dit sagsnummer eller flere detaljer, vil vi gøre vores bedste for at finde en løsning og få klarhed over forløbet.

Med venlig hilsen,

Hvis der var 6 stjerner fik de en til

Hvis der var 6 stjerner fik de en til. Perfekt betjening fra telefonen blev taget - til lille Kim kom på klokkeslet og med utrolig hjælpsomhed og håndelag løste alle vore problemer.
Alt gjort som lovet og mere til.
Tak til lille Kim og Norva24 i Aarhus
Jens O

March 11, 2025

Kære Jens,

Tusind tak for dine flotte ord – de varmer!

Vi er glade for, at hele oplevelsen fra start til slut levede op til dine forventninger – og mere til.

Super god service

Super god service, hurtig god hjælp med et stoppet afløb, lille Kim var meget grundig og der var pænt ryttet op da han var færdig. Tommel op her fra

March 11, 2025

Hej Palle,

Hvor er det dejligt at læse din anmeldelse – tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Er glad for at høre, at mødet med Lille Kim gjorde en forskel. At han ikke bare fik afløbet fikset grundigt, men også efterlod det hele pænt og ordentligt.

Norva24 🚛💧

Take a closer look