Perfect geregeld, prima ook telefonisch te bereiken. Dit wekt vertrouwen. Keurig door transporteur afgeleverd. Zelfs nog gebeld dat ze er met een half uurtje zijn.
See what reviewers are saying
Voor de 2e keer een pallet besteld, prima gegaan. Bestelproces simpel, delivery prima Retourpallet gelukkig wel mee kunnen geven. Logistieke vervoerder had nog plek in de vrachtwagen Dit had ik... See more
Duidelijke site en je krijgt op tijd bericht wanneer de chauffeur de levering komt bezorgen
Heb bij de laatste 2 bestellingen een mobiel nummer doorgeven voor de chauffeur, dit daar mijn vader niet in staat is om het aan te nemen. Beide keren was er niet gebeld, zo ook was de melding van... See more
Company details
Written by the company
Premium houtpellets, veel stookplezier! NRW houtpellets worden gemaakt in een fabriek in Erndtebrück Duitsland en voldoen aan ENplus® A1( ID No. DE 030) en DINplus. NRW Pellets hanteert hoge standaarden en levert daardoor een constante kwaliteit. Dit is belangrijk voor de levensduur van uw kachel of installatie. NRW pellets staat voor kwaliteit en garandeert daardoor veel stookplezier. U bent op zoek naar kwaliteit houtpellets want alleen deze zorgen voor veel stookplezier. De onderhoud- en stookkosten zullen bij goede houtpellets een stuk lager zijn. Pellets zijn de brandstof van de toekomst: milieuvriendelijk, goedkoop en duurzaam. Kwaliteit houtpellets ook wel pellets of houtkorrels genoemd, worden gemaakt van zaagsel van onbehandeld hout uit duurzaam beheerde bossen en voldoen aan ENplusA1 en DINplus. De productlocaties van onze merken hanteren hoge standaarden en leveren daardoor een constante kwaliteit duurzame houtpellets. Dit is belangrijk voor de levensduur van uw kachel of installatie.
Contact info
Valendrieseweg 295, 6603 AC, Wijchen, Netherlands
- 0242340340
- info@nlpellets.nl
- nrwpellets.nl
Duidelijke site en je krijgt op tijd…
Perfect geregeld
Perfect geregeld, prima ook telefonisch te bereiken. Dit wekt vertrouwen.
Dikke prima
Dikke prima, snelle levering en keurig onder de carport gezet als je niet thuis bent.
Vlugge levering en aan de telefoon erg…
Vlugge levering en aan de telefoon erg vriendelijk.Ook de chauffeur bedankt
Beste pellets die ik ooit heb gehad!
Alles conform afspraak!
Alles conform afspraak en ondanks de weersomstandigheden toch gewoon bezorgd. Grote klasse en erg betrouwbaar!
Goede communicatie
Goede communicatie, snelle levering ! dit was trouwens voor een vriend
Goed dat je zelf kunt kiezen wanneer er…
Goed dat je zelf kunt kiezen wanneer er bezorgd gaat worden.
Een tevreden klant, elk jaar weer!
Duidelijke site, goed product, keuze mogelijkheid om datum levering zelf te kiezen, goede en tijdige levering en dus weer een tevreden klant.
Betrouwbare leverancier met 1 ste klas pellets. pellets. Kleine kanttekening dat het prijsverschil tussen het bestellen van 1 of 2 pallets niet erg groot is.
Prima pellets bij een betrouwbare leverancier. Kleine kanttekeningen dat de korting bij het bestellen van 2 pellets minimaal is.
Levering snel en volgens afspraak en…
Levering snel en volgens afspraak en incl. levertijdvenster van de transporteur. Met de kooiaap tot aan de deur van de schuur en goed ingepakt voor eventuele regen. De as blijkt veel minder dan van de pallets die ik hier voor gehad heb. 5 sterren!
Bestelling via internet.
Bestelling via internet.
Aflevering was prima en geleverd volgens schama.
Levering correct volgens afspraak
Levering correct volgens afspraak
Dit tegen concurende prijs
Bestel al enkele jaren bij NRW Pellets
Eenvoudig te bestellen en conform…
Eenvoudig te bestellen en conform afspraak geleverd.
Ik wordt gebeld om door tegeven dat de…
Ik wordt gebeld om door tegeven dat de levering later zou zijn en gevraagd wanneer het dan het beste uitkwam en daarna zo als ofgesproken geleverd.
Top geregeld allemaal.
Super geregeld en op de dag dat de pellets geleverd werden waren ze binnen de gestelde tijd. Voor het weekend het tijdsblok gekregen en zeer behulpzame chauffeur.
Je krijgt precies wat je wild en ook op…
Je krijgt precies wat je wild en ook op de afgesproken dag en tijd dus voor mij een hele goede ervaring.
Goede prijs kwaliteit verhouding
Goede prijs kwaliteit verhouding, maar niet de allergoedkoopste. Geen transportkosten. Sterke zakken voor het aan boord brengen.
Snelle levering, goede prijzen. Telefonisch goed bereikbaar voor vragen.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.