Nybolig og Morten Bech har gjort et stort og meget professionelt arbejde med at sælge min bolig - herunder fundet alternative måder at eksponere mit hus på. Mange tak for det.
Company replied
Jeppe Ryssel har tidligere solgt bolig for os. Der var derfor ingen tvivl om, hvem der skulle overtage et forældre-salg fra anden mægler. Særlig tak til Morten for at afslutte salget. Jeppe har... See more
Company replied
Vi vil rette en stor tak til teamet Nybolig Bjørn & Ankersen Vi har både købt og solgt gennem Nybolig. Processen har været god, vi har følt os set og hørt, kommunikationen har været klar og effek... See more
Positiv og professionel holdindsats af hele holdet som på forskellig vis har været involveret i salget af vores hus. Morten Bech som ihærdigt arbejdede for at få handelen i hus. Christian Bjørn som he... See more
Company replied
Vi hjælper dig trygt i mål med dit boligkøb! Med en KøberRådgiver fra Nybolig Bjørn & Ankersen er du dækket i hele købsfasen. Som KøberRådgiver repræsenterer vi udelukkende dig som køber, og vi har derfor fuld fokus på, at du får de bedste vilkår i købet af din nye bolig uanset hvor i købsprocessen du er. Med mange års erfaring indenfor bolighandler ved vi, hvad der skal til for at gøre en god handel. Vi tilbyder generel rådgivning og sparring af den bolig, som du har fundet, prisforhandling, juridisk sagsbehandling, samt berigtigelse – kort sagt kan vi hjælpe dig fra a-z.
Østervold 47, 8900, Randers C, Denmark
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
Nybolig, Bjørn og Ankersen - Randers har forestået salget at min bolig.
Det har været meget proffessionelt og med stor venlighed, uanset hvem i firmaet jeg været i kontakt med.
Inden salget, mødte samtlige sælgere op og gennemgik huset, så alle var forberedte. Ville jo gerne have serveret kaffe, men havde ikke kopper nok:-)
En speciel stor tak til Morten Bech, som afsluttede handlen. Yderst kompetent, tillidsvækkende og venlig.
Nybolig overtog salget fra anden mægler og afsluttede handlen på mindre end to måneder.
Herfra en varm anbefaling af Nybolig Bjørn og Ankersen i Randers.
Lars Forring

Reply from Nybolig Bjørn & Ankersen - Køberrådgivning
Da jeg skulle sælge mit dejlige rækkehus og Christian sad overfor mig var jeg ikke i tvivl om at det skulle være Nybolig der skulle stå for det - hos ham ville jeg være tryg😊
Hele processen er gået over alt forventning og alle mæglerne har været så søde...
Morten især har gjort en forskel... Det kan være med følelserne uden på tøjet at skal sælge sit hjem, men han har med sit væsen fået mig til at slappe helt af🙏 Han har i sit travle program taget sig tid til at informere mig løbende om hvert lille skridt på vejen, hvilket har været prisværdigt😊
Mit hus blev solgt hurtigt OG TIL PRISEN WOOOOW!!!🥳🎉
TAK til Nybolig Bjørn & Ankersen for den fineste behandling, for måden i er på og for i fik mig til at føle jeg var den vigtigste kunde🤩
Kan kun give jer de varmeste anbefalinger...
I er virkelig et team i verdensklasse🌸😊
Kærligst Pia Simone Dam♥️

Reply from Nybolig Bjørn & Ankersen - Køberrådgivning
Vi har haft en utrolig positiv oplevelse med Nybolig i forbindelse med salget af vores lejlighed. Den blev solgt nærmest før den overhovedet nåede ud på de online platforme – det gik både hurtigt og effektivt!
Mægleren har været virkelig professionel og engageret gennem hele processen og har holdt os godt opdateret undervejs. Vi har følt os trygge og i gode hænder fra start til slut.
Vi kan varmt anbefale Nybolig til andre, der ønsker et smidigt og effektivt boligsalg med god service og rådgivning hele vejen igennem.

Reply from Nybolig Bjørn & Ankersen - Køberrådgivning
Vi har haft en virkelig god oplevelse med Nybolig Bjørn og Ankersen i forbindelse med salget af vores hus på Møllevej 8 i Stevnstrup. Fra første møde følte vi os trygge og i gode hænder. Deres professionalisme, nærvær og ærlige rådgivning har betydet rigtig meget for os gennem hele processen.
Ikke nok med at de hjalp os med et godt og effektivt salg af vores gamle bolig – de har også været en stor støtte i forbindelse med købet af vores nye hus her i Stevnstrup. Den boligrådgivning, vi har fået, har været grundig og forståelig, og vi har hele vejen igennem følt os mødt med stor imødekommenhed og oprigtig interesse for vores behov og ønsker.
Vi er meget taknemmelige for al den hjælp og vejledning, vi har fået, og kan varmt anbefale Nybolig Bjørn og Ankersen til alle, der ønsker en engageret og kompetent ejendomsmægler med hjertet på rette sted.

Reply from Nybolig Bjørn & Ankersen - Køberrådgivning
Vi fik uundværlig køberrådgivning af Sebastian L. i forbindelse med huskøb. Han var super flink at tale med, meget forstående og hurtig til at vende tilbage.
Han formåede at skabe klarhed i processen og ro i maven for os, hvilket må være en af de bedste resultater en rådgiver kan ønske sig.
Klar anbefaling herfra!

Reply from Nybolig Bjørn & Ankersen - Køberrådgivning
Desværre en rigtig dårlig oplevelse hos Bjørn og Ankersen i Randers i en købsproces hvor de var sælgers mægler. Som min egen mægler sagde: "Jeg har aldrig oplevet noget lignende".
Sælgers mægler følger ikke op på det, han lover - hverken med modbud, med svar på spørgsmål, med købsaftale. Komplet manglende informationsdeling og som køber står jeg tilbage med en følelse af, at mægler ikke er interesseret i at sælge, da jeg skal rykke for opfølgninger og status.
Han svarer sjældent på sms/mail, og når jeg endelig får fat på ham, siger han, at han allerede har informeret mig, hvilket han selvfølgelig ikke har, for så havde jeg ikke sendt et utal af rykkere til hans mail.
Der bliver desværre talt rigtig meget udenom det, det handler om, og generelt tager mægler intet ansvar for sin del af opgaven, og virker ikke til at have styr på tingene.
Virkelig, virkelig en frustrerende og langsommelig oplevelse - ikke kun for mig som køber, men også for sælger.
I sidste ende fik jeg huset, men det er i denne rating fuldstændig underordnet. Den ene stjerne er ene og alene baseret på min oplevelse med mægler, som har været under al kritik.

Reply from Nybolig Bjørn & Ankersen - Køberrådgivning
Jeg kan varmt anbefale Jeppe Ryssel Jensen som rådgiver. Jeppe med stort engagement, ordentlighed og en altid behagelig facon hjulpet os med råd og vejledning, fundet forslag og tålmodigt vist os forskellige huse. Tak for en ekstraordinær indsats.

Reply from Nybolig Bjørn & Ankersen - Køberrådgivning
Fremragende køberrådgivning fra start til slut. I forbindelse med huskøb, som sælgeren solgte på egen hånd var det særligt vigtigt for os at få god rådgivning, for at føle os sikre i hele processen. Til trods for, at en stor del af handlen udspillede sig op til jul og i mellemdagene, ydede køberrådgiveren fra Nybolig Bjørn & Ankersen særdeles kompetent vejledning. Rådgiveren gav sig god tid til at besvare vores opkald og e-mails for at hjælpe os igennem hele forløbet på bedst mulig vis.
Rådgiveren gennemgik handlens dokumenter nøje med os og sikrede, at alt var i orden inden vi indgik handlen.
De varmeste anbefalinger herfra.

Vi havde Morten Bech som mægler, meget sød, ærlig og troværdig! 😊🏡
Dårlig kommunikation og manglende tilbagemelding er nogle af oplevelserne med bjørn & Ankersen Nybolig Randers.
Vi havde imidlertid givet et bud på en andels lejlighed i Randers, hvorefter vi fik et modbud som vi accepterede. vi skrev under på en købsaftale men pludselig var der en anden som åbenbart var kommet med et bedre bud.
Det er ikke det at vi ikke fik lejligheden som vi er kede af, men kommunikationen med ejendomsmægleren som ganske enkelt har tacklet det rigtig kluntet...
Han vendte ikke tilbage på henvendelser og fortalte ikke relevant information omkring det mulige køb....
Havde vi kunnet give 0 stjerner havde i fået det!!!!
Umiddelbart så virker en bolighandel jo til at være lige til - men hvor tit er det lige du gør det? Hvad er dine erfaringer? Og har du styr på detaljerne? - vi brugte Adisa og Nybolig og kan bare sige; "Hvis du vil have ro i sindet og bruge energien på dit almindelig liv, job og interesser - samtidig med en sikker og vel gennemført handel?" så er investeringen i boligrådgivningen fra Adisa og Nybolig et meget enkelt valg. Tak for hjælpen. Det er ikke sidste gang.

Reply from Nybolig Bjørn & Ankersen - Køberrådgivning
Supergod og grundig gennemgang med Adisa!