3.5

2-star
1-star

OZ Woman

Vanvittig dårlig oplevelse!!
Har købt for over kr 25.000 inden for de sidste 3 uger og jeg bruger en del penge på arbejdstøj. De bondefanger kunder med deres returregler fandt jeg ud af i dag. Alle helligdage/lukkedage tæller de med i returdage, hvilket gjorde jeg så var 1 dag for sen på den til at få kr. 7.500 retur. OZ oplyser det ikke hverken i butikken eller på deres bon på trods af jeg oplyste ved købet at jeg ville returnerer nogle af varerne. Samtidig havde jeg ugen forinden købt for kr. 13.000 så jeg havde ligsom fået fyldt lidt op. Jeg oplevede en arrogant, ubehagelig og pinlig opførsel fra ejeren. jeg er fuldstændig blæst bagover den dårlige service.

De laver om på deres returregler som vinden blæser. Det er useriøst og desperat!!

Jeg holder mig fremadrettet hos de butikker jeg solidt kender som ordentlige. Leah Maria Charlottenlund, Karin Winther Charlottenlund og Zornig på Frederiksberg.

April 8, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Butikken bondefanger kunderne og har…

Butikken bondefanger kunderne og har æld-gamle bytteregler der på ingen måder tilgodeser kunderne (som betaler meget høje priser i deres butikker).
Du kan kun bytte udsalgsvarer til udsalgsvarer - Man kan ikke en gang få tilgodebevis til resten af butikken (kun til udsalgsvarer)- ej heller hvis du finder noget, der ikke er på udsalg og samtidig er dyrere end dén udsalgsvare, du har købt. Her kan du ikke bytte din udsalgsvare, og betale differencen. Så skal du købe den anden vare, og fortsat stå med et tilgodehavende på en udsalgsvare (som kun kan bruges påp en udsalgsvare)! Virkelig ringe service. Hvad gør man med et tilgodebevis til udsalgsvarer, når det ikke er udsalgssæson?? Og hvor i alverden ses sådanne bytteregler (udover OZ)?
Ville købe et par sko i gave, men måtte forlade butikken uden skoene, da byttereglerne nemt ville betyde, at pengene ville gå tabt.
De har i øvrigt kun 3 dages bytteret.
Bondefangeri!
Jeg har handlet i OZ i knap 20 år (siden de kom til Østerbro), og jeg har nu besluttet mig for, jeg ikke vil bruge dem længere. Jeg har ganske enkelt haft alt for mange dårlige oplevelser med deres virkelig høje priser, ubehøvlet og hoven personale og nogle ejere, der lukrerer på kundernes gode vilje (og mangel på lækre tøjbutikker på Østerbro).
OZ kommer ikke til at holde meget længere med den service.

June 21, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Du har ikke råd til noget i vores butik

Jeg var på ude og ose og ville gerne købe noget nyt tøj til mig selv og gik ind i dameozs ene butik.
Jeg spurgte efter bælter og den kvindelige ekspedient kigge på mig og sagde de havde et bælte, men det var altså meget dyrt. Hun ville ikke vise mig bæltet eller sige hvor dyrt det var jeg åbentbart ikke havde råd til.

Jeg blev så paf at jeg gik ud igen.
Jeg handler aldrig i nogle af ozs butikker igen, og det er ærgeligt for jeg har troligt købt julegaver i mændenes afdeling, men aldrig har jeg fået så ringe en behandling.
Jeg gik ind i nabooz og spurgte igen efter bælter og fik en lidt bedre betjening, deraf den ene stjerne.

October 15, 2015

Is this your company?