See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

lämpligt desinfektionsmedel Det fungerar som utlovat. förändrar snabbt stämningen i ett utrymme. Detta köptes för att bekämpa mögel och det är ganska effektivt. tar bort alla irriterande lukter. Se... See more

Rated 4 out of 5 stars

Fungerar nog bra. Men hade hoppats på större effekt efter en behandling. I medföljande manual nämns byte av verksam beståndsdel när den tar slut. Men det finns ingen uppgift om hur många timmar den r... See more

Company replied

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Så liten men karftfull

Produkten gör det som beskrivs. På slutet av dagen sätter jag på den, och följande morgon kliver jag in i ett desinficerat fordon. Det får även bort de där svåra matlukterna som ligger kvar i bilens AC system

September 2, 2021

Bra desinfektionsmedel

Det fungerar som annonserat. Förändrar snabbt atmosfären i ett rum. Köpte det här för att motverka mögel och det fungerar väldigt bra. Utplånar alla stötande lukter. Se till all följa instruktionerna vid användning. Kundtjänsten har varit enkel att komma i kontakt med genom online chatten och de har varit väldigt hjälpsamma med att svara på frågor om apparaten.

August 8, 2021

Fungerar som beskrivet

Min fru är väldigt känslig mot all sorters dålig lukt. Den här maskinen tog bort lukten och räddade dagen. Jag började att använda den i källaren bredvid min sons hockeyutrustning. Hans utrustning stinker och det här hjälpte verkligen att lätta på lukten. Jag har även använt den i ett unket badrum och jag blev mycket nöjd. Jag tycker om den men man kan inte vara i rummet medan den är påslagen, och när den är klar måste du bli av med ozonlukten, men det är inget problem.

August 7, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Jag köpte den här eftersom min bil…

Jag köpte den här eftersom min bil luktade riktigt dåligt av husdjurslukter och ibland lämnade jag mitt fönster öppet. Jag hade hyrt en ozonmaskin av min vän och det hjälpte verkligen så jag bestämde mig för att köpa min egen ozongenerator.
Jag körde den här i 30min i min bil. Jag var på väg att ge upp eftersom jag inte tycker om lukten av ozon efter behandlingen och jag trodde att inget funkade, men efter ytterligare 20min var all dålig lukt borta och den här lilla maskningen räddade mig.

July 25, 2021

Ett suveränt köp

Allt kändes fräschare, lukter rensades bort från vårt badrum. Mina lakan kändes som att jag precis hade bytt dem. Ozon har en obehaglig lukt när du kör den men den försvinner inom en timme.

Behandlingstiden för ett större rum skulle vara två timmaar. Du kan inte gå in i rummet medan den kör och inte ett tag efteråt eftersom den tömmer ut syre ur rummet. Den har en automatisk timer som man kan ställa in för att låta den köra.

Dörrhängaren är också rätt användbar och oftast hänger jag den på därrhandtaget så att mina barn inte ska störa behandlingen även när jag inte är hemma

July 21, 2021

Bra produkt

Snygg och lättanvänd apparat och kräver tid för bra resultat. Vi är jättenöjda. Fungerar perfekt.

July 13, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Otroligt snabb leverans. Varan va skickad 2 timmar efter att jag la beställningen. Sedan kom den fram dagen efter, mindre än 24 timmar efter att jag beställde den.

July 13, 2021

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look