Jeg afholdt min 65 års fødselsdag på Ofelia bar, super tilfreds med alt. Ud af 5 stjerner får i 5+++++. Alle i selvskabet havde kun ros til jer. Maden, cocktails, vin, dessert, kaffe, betjen... See more
See what reviewers are saying
Ofelia i Frederikssund er bare mega hyggelig. Mig og min kammerat kommer ofte og vi er meget glade for både stemning og betjeningen. Her til aften blev vi igen betjent at Tilde og hver gang er hun sm... See more
Vi besøgte Ofelia i Frederikssund en lørdag i november 25. Vi var 6 i selskabet, og vi følte os alle fra start velkommen, og fik et dejligt bord hvor de havde sat flag på bordet (vi havde noteret at v... See more
Company replied
Vi bestilte drinks m Cave ( bl.a. limoncello spritz m cava og blodappelsin spritz ) som var helt flad i smagen - ingen bobler overhovedet, serveret i plastik glas, hvad der ikke gjorde oplevelsen b... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Ofelia Bar er en restaurant med konceptet - Tapasbar, vinbar og cocktailbar i hjertet af Helsingør og Frederikssund. Vi tilbyder både nytænkende og mere traditionel tapas - begge dele med fokus på unikke smagsoplevelser i en hyggelig og afslappet atmosfære. ★ VINE: Bredt udvalg af vine fra hele verden med fokus på fyldige smagsoplevelser ★ COCKTAILS: Vi har et stort og varieret cocktailkort med flere signatur cocktails ★ ATMOSFÆRE: Ofelia Bar er skabt med ønske om at tilbyde lækre smagsoplevelser i en afslappet og hyggelig atmosfære
Contact info
Replied to 80% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Jeg afholdt min 65 års fødselsdag på…
Jeg afholdt min 65 års fødselsdag på Ofelia bar, super tilfreds med alt.
Ud af 5 stjerner får i 5+++++.
Alle i selvskabet havde kun ros til jer.
Maden, cocktails, vin, dessert, kaffe, betjeningen osv, osv. var bare helt i top.
Meget engageret personale, smilende, dygtige og venlige.
Jeg fik den mest fantastiske fest som jeg havde ønsket mig, takket være jer.
Ofelia frederikssund er en anbefaling
Her til aften blev vi igen betjent at Tilde og hver gang er hun smilende og sørger for vi er godt tilpasse og har lidt lækkert i glassene. Klar anbefaling her fra.
Fem stjerner - igen ⭐️
Fredag den 13/2-26.
Fem stjerner til alt, igen.
Skønt personale, utrolig velsmagende mad og en lækker atmosfære.
Er alle pengene værd🤩
Behandler deres medarbejdere dårligt!!!
Jeg havde i oktober søgt job uopfordret hos Ofelia (har flere års erfaring i restaurationsbranchen). Kort tid efter kom jeg til samtale og endte med at lave en mundtlig aftale med Claus om en ansættelse. Efter snakken fik jeg hurtigt adgang til Workfeed med prøvevagter samt planlagte vagter frem til januar. Derudover blev jeg også inviteret til medarbejderarrangement.
På første vagt fik jeg 10 min. oplæring i alt. Efter min tredje vagt får jeg slettet min vagt ugen efter uden forklaring. Derefter ringede Claus pludselig til mig og fortalte, at i ikke havde brug for mig som fuldtid, men kun til 1 vagt om ugen. Det sagde jeg ja til og lavede dermed en ny mundtlig aftale.
Dagen efter blev jeg fjernet fra Workfeed uden begrundelse. Jeg kontaktede Claus, som sagde at det var en fejl og at han ville se på det.
Næsten en uge efter rykkede jeg for svar og får i stedet en mail fra Lone om at i slet ikke havde brug for mig alligevel.
Jeg skrev derefter til jer for at få en forklaring, men fik et meget uprofessionelt svar.
Jeg er meget utilfreds med dette forløb, og føler mig virkelig dårlig behandlet uden hverken forklaring eller undskyldning.
Derudover har jeg hørt flere historier om andre medarbejdere, som også er blevet behandlet dårligt.
Jeg kan derfor ikke anbefale nogen at tage ansættelse hos Ofelia!

Reply from Ofeliabar
Vi var til julemad + dj til kl 02:00 i Frederikssund.
Vi var til julemad + dj til kl 02:00.
Betjeningen var for ung og/eller uerfaren da der ikke løbende kom og blev fyldt op i glassene.
En drikkepakke der ellers var blevet betalt for. Men fik fyldt op ca 3- 4 gange ét glas hvidvin på 3,5 time når man selv huskede at kalde på betjeningen - som de blev tydeligt irritable over. Hvilket heller ikke er ok.
Maden var fantastisk, men alt alt for lidt.
2-3 brune kartofler til hver og ikke nok sovs og ét stks andelår til hver.
Da kl slog 23:30 fik vi af vide der var lukket (?) hvilket var underligt da julefrokost aftenen først skulle lukke kl 02:00?
- Til sidst var vi et selskab på 6 mennesker hvoraf halvdelen bestilte ret så mange drinks.
(Der var stadig også andre gæster ved de andre borde)
Men nej. Der var lukket.
Det kunne man godt gøre meget bedre.
God Jul :)
Vi var til Julefrokost 22 mand og alt…
Vi var til Julefrokost 22 mand og alt var perfekt, skal helt sikkert prøve en tapas hos dem :)

Reply from Ofeliabar
Super lækker mad og helt fantastiske…
Super lækker mad og helt fantastiske unge mennesker, som gør lidt ekstra for at det altid bliver en god oplevelse.

Reply from Ofeliabar
Har været på ofeliabar flere gang
Har været på ofeliabar flere gang. Altid fantastisk betjening. God, anderledes mad. Helt i top. Kommer gerne igen

En gastronomisk nydelse
En gastronomisk nydelse, og min favorit er tapas menuen. Meget venligt personale med godt humør

Maden smager fantastisk
Maden smager fantastisk, atmosfæren er helt i top og der gives altid verdens bedste betjening, så jeg kan kun på det varmeste anbefale Ofelia Bar i Frederikssund ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sikke en dejlig restaurant/bar
Sikke en dejlig restaurant/bar, super lækker mad, og vi fik den bedste betjening af Hannibal, der var en rigtig hyggelig stemning, kan kun give de største anbefalinger Vi kommer helt sikkert igen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Altid en god oplevelse!
Det er altid hyggeligt at komme på Ofelia Bar. Man får super lækre drinks og dejlig mad. Bliver altid mødt med smil af de friske tjenere og får god service 😊 Synes det er fantastisk at Ofelia Bar også er kommet til Frederikssund 🫶

Skøn Spansk mad og vin
Vi har spist hos jer og det var en super god oplevelse og godt koncept. Vi har brug for gode spisesteder i Frederikssund, hvor kvalitet og ikke mindst god vin prioriteres højt.

Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse - Var på Ofelia Bar i Frederikssund, for første gang forleden dag.
Vi 5 tapas retter, til deling på bordet, og det smagte fantastisk. Vinen var en perfekt partner til vores mad.
Super god betjening af unge mennesker, der var meget bevist om, at vi var kommet for at få en god oplevelse.
Glæder mig meget til at komme der igen, snart.

Reply from Ofeliabar
Det er bare det hyggeligste sted
Det er bare det hyggeligste sted, med gode arrangementer

Fantastisk
Hver gang har været fantastisk. God mad, god service og dejlig stemning.

Ofelia Frederikssund er super hyggelig
Ofelia Frederikssund er super hyggelig, med lækker mad og gode vine.
De er gode til at skifte rundt i menuen og der er bare super fin betjening og god og hyggelig stemning.
Fedt der endelig sker noget i byen hvor der er plads til alle.

Det nye sted i Frederikssund
Det nye sted i Frederikssund.
Fantastisk sted med fantastisk personale, det er blevet vores nye sted til en lille snack, en skøn middag eller bare en aften i druens tegn - vi har været forbi 5 gange siden åbning og altid gået glad fra bordet, også hyggeligt at snakke lidt gamle dage i Helsingør med Claus.

Reply from Ofeliabar
Helt fantastisk mad og vin og med…
Helt fantastisk mad og vin og med virkelig hyggelig og varm stemning. Værtsparet og de unge mennesker gør stedet unikt. Kommer helt sikkert igen og igen

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.