See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

3 weken geleden heb ik met pijn in mijn hart mijn kat Kenzo moeten laten inslapen vanwege ongeneeslijke ziekte. Dankzij Ohbox heeft hij een prachtig plekje gekregen in huis. Zijn urntje staat erin me... See more

Company replied

Company replied

Rated 3 out of 5 stars

Kraamcadeau Het is een superleuk cadeautje dat ik heb gekocht, ik ben er erg tevreden mee! Wat ik wel jammer vond, is de communicatie. Ik had een kraamcadeau besteld, maar zonder enige melding bl... See more

Company details

1. Gift Shop

Written by the company

Gepersonaliseerde glazen herinneringsboxen en fotoframes voor baby, bruiloft of overleden dierbare.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Een out of the box box

Wat een geweldig leuk idee en eens een keer wat anders om cadeau te geven.

Dus een out of the box box!

Fijn contact en super service.

Zeker een aanrader!

May 25, 2024
Unprompted review

Reply from oh box

Wat lief en tof dit! Dankjewel🤗🤗

Aanrader!

Super fijn contact, denken mee met je, mooie producten, zeker een aanrader.

May 25, 2024
Unprompted review

Reply from oh box

Tot de volgende keer weer, dankjewel!🤗

Mooi producten, super service

Wij zijn super blij met het eindresultaat, en dat het ook nog binnen 2 werkdagen verzonden kon worden op verzoek was helemaal een verrassing! Het was echt een cadeau om weg te mogen geven.

May 16, 2024

Reply from oh box

Wat fijn om te lezen! Ja spoedverzendingen komen vaak voor en gelukkig was het cadeau op tijd binnen. 😊 dankjewel voor de review. Liefs, Evy

Super goede service

Via dm stelde ik een vraag waar heel snel een reactie op kwam. Super goede service en ondanks dat Jantine vakantie had heft ze toch het super mooie boxje snel verzonden. Heel blij mee.

May 1, 2024

🤗🤗

Rated 5 out of 5 stars

Aanrader voor een mooi product en vlotte service

Na het vlot plaatsen van de bestelling hebben we onmiddellijk contact opgenomen aangezien het om een dringend order ging. Hierop kregen we heel snel reactie en werd alles duidelijk en op slechts enkele dagen gemaakt én geleverd. Zeer tevreden over het product en de service. Een aanrader om geliefden te verrassen.

May 1, 2024

Reply from oh box

Gelukkig was het op tijd binnen.🤗😊 dankjewel!🥰

Prachtige, gepersonaliseerde lijstjes

Megablij zijn we met de gepersonaliseerde fotolijstjes die Jantina voor ons maakte. Alles wordt met de hand gedaan en ze waren binnen een week bij ons thuisbezorgd. Ook nog eens een snelle levering, dus.
De lijstjes zijn prachtig en we hebben ze met veel plezier cadeau gedaan!

April 18, 2024

Zeer tevreden!

Voor onze bruiloft hebben wij een kleine box besteld met onze namen en trouwdatum. Omdat wij zelf niet goed konden inschatten of het lettertype van de namen en de datum bij elkaar zouden passen hebben we Jantina om hulp gevraagd. Jantina reageerde erg snel en was heel behulpzaam. Uiteindelijk hebben we de perfecte combi gevonden. Bestelling en levering ging vlot. Box was zeer goed verpakt. Wij zijn heel blij met het resultaat en zeer tevreden over de service. Echt een aanrader!

March 18, 2024

Hele mooie boxen

Ik heb zelf al eerder een box besteld voor de eerste schoentjes van mijn vader. Omdat ik hem zo mooi vond heb ik nu een geboortebox gegeven aan een vriendinnetje. Ook zij was er heel blij mee. Wederom hele snelle levering en echt een aanrader om een mooie gepersonaliseerde box te kopen!

February 20, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Snelle en goede communicatie.

Snelle en goede communicatie.
Ik kreeg van haar tips en een voorbeeld toegestuurd.
Hele mooie weddingbox geworden.
Netjes en attent verzorgd.
Nogmaals bedankt Jantina

February 2, 2024

Reply from oh box

Dankjewel voor je mooie review! En heel fijn om te horen dat alles naar wens was! Veel plezier met het geven van de box! :)

Super snel

Mijn bestelling was super snel binnen en onwijs mooi gemaakt! De ontvangers waren er heel blij mee!

January 31, 2024

Reply from oh box

Dankjewel! Heel leuk om te horen!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look