Optikker i verdensklasse
Jeg kom ind til Øjensynlig da jeg i perioder lider af tørre øjne. Jeg havde ondt i mit venstre øje som også gjorde ondt. Jeg var lidt bange for, der var en rids på hornhinden. Det var der desværre også. Line printede billeder ud til mig og skrev en meget fin beskrivelse af ridsen osv. Hun sagde jeg straks skulle søge vagtlæge. Det gjorde jeg selvfølgelig. Han ringede til en øjenlæge som med Lines gode beskrivelse startede mig i behandling og sagde, jeg skulle kontakte en øjenlæge dagen efter.
Dagen efter var jeg hos øjenlæge, som konstaterede den samme rids som Line. Jeg havde medbragt papirerne fra Line, så han kunne se de fund, hun gjorde. Han roste Lines arbejde og sagde “ det er virkelig godt optikker arbejde”.
Det blev weekend og mandag morgen ringede Line til mig, og spurgte hvordan det gik. Tirsdag var jeg igen hos øjenlæge Jeg kørte forbi Line for at fortælle, hvordan det gik, og medbragte lidt chokolade til butikken. Hun kiggede også på mine øjne, og kunne som øjenlægen også se en bedring.
I dag er jeg afsluttet hos øjenlægen. Han roste igen Line og spurgte hvilken butik det var. Han var inde og kigge på hjemmesiden, og sagde han ville kigge nærmere på den.
Jeg kan kun give Øjensynlig min aller bedste anbefaling. Line hjalp mig med mine tørre øjne for et par år siden, hun er top professionel og overser ikke noget.
Da jeg fik en rids på hornhinden nu, har hun igen været super professionel og vist en omsorg, jeg aldrig har mødt hos en optikker før. Jeg er så taknemmelig.
December 4, 2025
Unprompted review