Simpelthen fantastisk! Hele hjemmesiden havde skønne rabatter+en ekstra rabatkode, så jeg har sparet STORT på den lækreste vinterjakke fra Wheat (næste sæson), plus 2 lækre name it bukser. Min or... See more
See what reviewers are saying
En nem og super fin hjemmeside som gør brugeroplevelsen god. Og leveringen er det hurtigste jeg nogensinde har oplevet. De ringede og sagde, at de havde et erinde i min by og ville levere pakken i pos... See more
Giver kun 3 stjerner, shorts var mega fine men den top/kjole er ikke syet ordentlig og syet skævt æv Og i var hurtig til at trække penge uden jeg havde modtaget min pakke, dem jeg plejer at handle... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Ollifant - din foretrukne børnetøjshjemmeside! Vi sørger for, at have nogle af de bedste brands på lager til konkurrencedygtige priser - og ikke mindst lave fragtomkostninger med hurtig levering. Drevet af passionerede mennesker, som brænder for det de laver.
Horstedvej 7, 8560, Kolind, Denmark
- info@ollifant.dk
- ollifant.dk
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Hasn’t replied to negative reviews
Yndlings webshop
Altid god inspiration
Altid god inspiration og altid en masse at vælge mellem. Gode leveringsmuligheder og en hurtig en af slagsen.
Helt tilfreds 🍀
Fantastisk service
Fantastisk service. Manglede en str på deres hjemmeside og i løbet af ingen tid havde de skaffet den.
Rigtig lækker webshop
Rigtig lækker webshop som er nem at navigere i, de gange jeg har handlet hos dem har der været hurtig levering og varerne har levet op til forventningerne
Rigtig fin hjemmeside med godt udvalg …
Rigtig fin hjemmeside med godt udvalg og fantastisk service 😊
Fine fine ting til både mor og barn og …
Fine fine ting til både mor og barn og hurtig levering
Fint udvalg og god betjening!
Dejlig shop med alt hvad man har brug …
Dejlig shop med alt hvad man har brug for, og så er de medlem af forbrugsfoeningen 👍🏼
Vil anbefale Ollifant til alle
Er vild med udvalget - Særlig det nye dametøj - Mega god kvalitet, topservice, super hurtig levering og gode priser. Kan kun være tilfreds og vil anbefale Ollifant til alle. Kun en ting, man blir skruk når man ser babytøjet 😂
Kan klart anbefales!
Fantastik god service samt lyn hurtig levering. 😀👍 kan klart anbefales ihvertfald.. 😉
Høj service niveau
Jeg handler jævnligt tøj hos Ollifant. De har lækre mærker, og så er servicen bare i top. Oftest så modtager jeg pakken dagen efter bestilling.
De bedste anbefalinger til Ollifant herfra.
Positiv
Har handler hos Ollifant flere gange. Lækkert vare udvalg og fin service. Kun positive oplevelser.
Jeg har nu handlet hos ollifant til min …
Jeg har nu handlet hos ollifant til min datter i et år nu og vi har været glade for alle de pakker vi har fået. Super hurtig levering! Og rigtig fint tøj.. vi oplevede en enkelt gang hvor sko størrelsen ikke passede hende og vi kørte ud til Smørum og byttede til en større størrelse uden problemer. De sender altid en lille hilsen med i pakken og et stykke chokolade 🙂 kan på det varmeste anbefale ollifant.
Altid fantastisk service
Altid fantastisk service - de har hurtig levering og masser af lækre kvalitetsmærker.
Super god webshop med lækre varer
Super god webshop med lækre varer. Samtidig fantastisk service!
Alletiders!
Lækker hjemmeside, god service, de fedeste mærker med hurtig levering!