People also looked at
Een zuivere sinus omvormer aangeschaft…
Een zuivere sinus omvormer aangeschaft met alles erop en eraan. De verkoper vertelde dat de bediening super eenvoudig was en dat klopt. Zelfs ik kan er goed mee uit de voeten. Zeer positief en een goede ervaring bij deze webshop.
Prima geholpen
Lifepo4 accu gekocht maar na de installatie door een inbouwbedrijf steeds opnieuw problemen. Na contact te hebben gehad was het in 5 minuten verholpen. Zeer content mee.
Leertronic had een aanbieding ???ing van drie…
Leertronic had een aanbieding van drie weken die op 1april 2024 afliep.
Ik wilde op 31maart om 20.00 uur gebruik maken van de aanbieding.
Maar blijkbaar was de aanbieding al afgelopen want ik zou ineens het volle bedrag moeten afrekenen
Bestelling afgebroken en contact met leertronic gezocht via de mail.
Ik kreeg een vaag antwoord, dat ze twee dagen afwezig waren ivm pasen, het aan de link met google zou liggen en dat de aanbieding drie weken geduurd had.
Behalve dit bullshi.... verhaal, op mijn argument gingen ze geheel niet in.
Wellicht kan je het toch nog je recht halen als je er werk van zou maken lijkt mij.
Voor mij iig nooit Leertronic meer, waardeloze klanten behandeling.
buiten de garantie, een nieuwe ontvangen
Twee en een half jaar geleden een omvormer gekocht met om schakelautomaat.
Helaas ging deze afgelopen zomer defect.
Na contact te hebben gehad. Deze aangeboden voor reparatie.
Na één maand een nieuwe opgestuurd gekregen.
Dus buiten de garantie. Dat vond ik service.
Hopen dat deze het wat langer uithoud.
Nooit meer.
Een goed bedrijf leer je niet kennen bij de aankoop van apparatuur maar op het moment als er problemen zijn.
Leertronic het bedrijf achter omvormers.nl heb ik beter leren kennen.
Ik heb daar een omvormer aangeschaft die ongeveer een half uur heeft gedraaid en toen in rook opging.
Contact gezocht via de mail en gelijk vlogen de verwijten om mijn oren.
Ik zou ik weet niet wat allemaal fout hebben gedaan en daardoor het toestel stuk hebben gemaakt.
In theorie kan dit niet want het toestel was zo’n beetje tegen alles beveiligd, een klein detail is dat ik elektronicus ben van beroep en op de hoogte ben van de materie.
Na telefonisch een preek aan gehoord te hebben over het feit dat zij onder coulance mijn fouten zouden oplossen, kwam er een nieuwe.
Overigens viel het op dat ze duidelijk kennis te kort kwamen over de gebruikte techniek in de apparaten.
Het remplace apparaat heeft 26 maanden gedraaid en ging ook weer in rook op.
Weer contact gezocht en alles werd afgewezen, op het beroep van “een klacht na garantietermijn” werd gewoon niet gereageerd.
Dus kortom een verdiende 1 ster, er zijn andere bedrijven waar u uw geld kwijt kunt.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.