Onattire

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Bestelling gedaan van 3 in 1 loungestoel op 3 juli, inmiddels bijna 3 maanden geleden. Tot op heden niets ontvangen noch enige info wanneer het überhaupt binnenkomt. Nooit meer!

Rated 1 out of 5 stars

Ga aangifte doen tegen onattire. Kan digitaal Als er meerdere aangiftes gedaan worden komt er groot onderzoek naar de oplichters. Duizenden mensen hebben bestellingen gedaan en niks geleverd

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Oplichters

Ik op 7 juli bestelling geplaatst 2 x strandstoel en mijn bestelling kunnen volgen en niets ontvangen, ineens geen reactie en volledig van de aardbodem verdwenen grrr wat een oplichters

September 28, 2023

Grote oplichting site

Ga aangifte doen tegen onattire.
Kan digitaal
Duizenden mensen hebben bestellingen gedaan en niks geleverd

August 1, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Ze zijn nog geen kwart ster waard

Ze zijn nog geen kwart ster waard. Bestelling gedeeltelijk kunnen volgen, daarna compleet van de radar verdwenen. Mail verzonden, totaal geen respons op ontvangen! Geen product ontvangen, mijn geld ben ik kwijt! 😤😡😈

July 29, 2023

Zamówiłem podwójna patelnię

Zamówiłem podwójna patelnię, po dwóch miesiącach w śledzeniu przesyłki pokazało że została dostarczona . Oczywiście nic nie dostałem. Złodzieje , złodzieje i jeszcze raz złodzieje. Strona oczywiście już nie istnieje.

July 23, 2023

Strandstoel

Net als vele met mij lees ik! Ook een strandstoel besteld.
Eerst netjes te volgen en nu bestaat de site niet meer.
Mail gestuurd, geen antwoord natuurlijk!
Jammer dat mensen op zo’n manier hun geld kunnen/willen verdienen!!!!

September 13, 2023

NIETS BESTELLEN, OPLICHTERS

Geen order ontvangen en ze zijn onbereikbaar per email. Eerste mail kon ik verzenden, nu krijg ik melding dat het niet bestaat. NIKS BESTELLEN BIJ DIT "BEDRIJF", OPLICHTING!!!!

August 9, 2023

Strandstoel besteld voor vriendin

Strandstoel besteld voor vriendin. Hoopte dat die voor de vakantie binnen zou komen. Track en trace helemaal uit China. Dat duurt wel even met importeren. Helaas niks gehad en vergeet je het. Maar een mail gestuurd, niks op terug gehad. Gaan Googlen en zie ik dit, echt hoe kunnen zulke praktijken ongestraft voortbestaan..??
En inderdaad geen 1 ster waardig

July 6, 2023

Oplichters

Oplichters! Mooie filmpjes van aanbiedingen via Facebook, betaald, netjes een track en trace, daarna niks meer! Website uit de lucht! Facebook zou dot soort bedrijven moeten blokkeren!

September 12, 2023

Oplichters

Oplichters, twee stoelen besteld op 7 juli. Eerst keurig track and trace. Vervolgens geen levering en inmiddels bestaat de site niet meer en emails worden niet beantwoord. Trap er niet in

July 7, 2023

Oplichters!!

In mei 2 boodschappentrolleys besteld en betaald. Nooit meer wat gehoord. Duidelijk oplichting!!

May 12, 2023

OPLICHTERS!!! Niets bestellen!!!!

Oplichters en helaas ben ik er ook ingetuind. 10/7 strandstoel besteld en betaald. Site is niet meer bereikbaar. Volgens de track&trace was het onderweg.....ik denk de eigenaar lekker op vakantie van ons geld!!!

September 9, 2023

The Trustpilot Experience