See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Wij hebben een prachtige krabpaal ontvangen. De krabpaal moest uit Duitsland komen en daar kregen we keurig bericht van (want levering de volgende dag haalden ze hierdoor niet). 3 Dagen later hebben w... See more

Rated 2 out of 5 stars

Ik heb hier een zachte hondenmand besteld, bleek vol hondenharen te zitten. Nadat ik contact opnam hierover zeiden ze dat dit geen hondenharen konden zijn maar pluche. En dat zonder bijgevoegde fot... See more

Rated 1 out of 5 stars

Wat heb ik een spijt dat ik deze reviews nu pas lees. Ik heb op 25 december 2025 een krabpaal voor een maine coon kat besteld. Betaling is gedaan en tot heden niets ontvangen als alleen maar e-mails t... See more

Rated 1 out of 5 stars

Heb bestelling gedaan aantal weken geleden rieten honden mand krijg steeds mail wordt vandaag verwacht al 3 verschillende datums tot nog toe niets ontvangen waar blijft mijn bestelling is wel 80 euro... See more

Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Zeer positief over Online4pets

Ik heb, in tegenstelling tot sommige reviews hier, een prima ervaring met Online4pets. Heb op donderdag een grote hondenmand besteld voor een mooie prijs. Deze is de dinsdag daarna netjes bezorgd in een grote doos. Onze hond is er heel blij mee!

November 22, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Per ongeluk een dubbele bestelling…

Per ongeluk een dubbele bestelling gedaan.
Na melding deze direct door online4pets geannuleerd.
Echter in de afterpay app blijft deze openstaan.

Herhaaldelijk mail gestuurd, gebeld maar tot op heden nog geen reactie.

May 24, 2022

Waterproof ????

Heb er een Bench kussen gekocht na 3 dagen heeft mijn er op overgeven, alles trekt er meteen in en je kan een bench kussen van 50 euro meteen weg gooien, waterafstotend, denk het niet, verder leek het ook wel alsof de stof aan het vergaan is. dus deze is niet ok de titel klopt ook niet
Napzzz Benchkussen Waterproof Zwart my a.. zo dat wou ik ff kwijt.

May 1, 2022

Besteld artikel niet geleverd

Besteld artikel niet geleverd. Geen bericht van de webshop. Track and Trace meldt: Artikel is niet binnen 2 dagen aangeleverd bij Instabox (hun verzender kennelijk). Webshop gebeld maar die kunnen niet direct zien wat er mis is.
Lees ook de andere reviews, veel klachten over deze webshop.

March 29, 2022

Slecht gecontroleerd

Product netjes ontvangen helemaal goed verpakt op zich niks mee.
Maar als er in de doos een standaard kaart zit met:we hopen dat u en uw huisdier er veel plezier van hebben is een steek in je hart als het om een honden urn betreft
Misschien even controleren bij bestellingen om welk product het gaat.
Ik zal mijn dode hond woensdag vragen of hij zijn laatste rustplaats mooi vind en daarna een nieuw review schrijven.

March 27, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Hoge verzendkosten, ook voor retouren!

De mand die ik had besteld bleek ovaal ipv rond, waardoor de mand te klein was. Het terugsturen moest ik zelf betalen. Ook bij het bestellen kwam ik pas achter de hoge verzendkosten toen ik ging afrekenen. Op 19 okt ontving de winkel de mand weer terug van mij, de betaling werd een week later gedaan. De communicatie is erg traag of afwezig. Ik zou de winkel zeker niet aanraden!

November 9, 2021

Grote hondenmand van napzzz

Grote hondenmand van napzzz gekocht 2 stuks. Deze scheurde al heel snel open naast de naad. Binnen 2 mnd!
Wel 20 x contact gehad zowel met henzelf als met bol.com: ze beloven een nieuw hoes op te sturen. Ze doen het vervolgens gewoon niet. Ben er helemaal klaar mee. Bestel nooit meer bij online4pets!

November 1, 2021

Hondenmand van napzzz besteld

Hondenmand van napzzz besteld, 70 cm was de grootste dus ik dacht de goede maat te bestellen. Helaas was deze te klein. Na telefonisch contact te hebben gehad, was deze er ook in 80 cm en werd gelijk geactiveerd op de site. Deze besteld en de kleine teruggestuurd. Het bedrag van de kleine mand is netjes teruggestort en zelfs de verzendkosten ook!
Goede service, erg vriendelijk aan de telefoon en alles is netjes afgehandeld.

November 1, 2021

Slecht bedrijf

Helaas een hondenmand (riet) besteld bij dit bedrijf. Behalve dat een dopje van een poot miste zat er een kussen bij met de dikte van een theedoek terwijl op hun website duidelijk een dik gevuld kussen te zien was. Gebeld met dit bedrijf en mevrouw beloofde terug te bellen. Niks meer gehoord of gezien.

October 18, 2021
Rated 4 out of 5 stars

Hondenmand besteld

Hondenmand besteld. Geen bevestigingsmail ontvangen. Na het lezen van de reviews hier had ik er een hard hoofd in. Daarom telefonisch contact opgenomen. Ik kreeg na een vriendelijk gesprek een persoonlijke bevestigingsmail met bestelnummer en dpd track en trace. De mand zou vandaag geleverd worden en dat is ook keurig gebeurd.

September 13, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Goede informatie aangaande product…

Goede informatie aangaande product kennis. Vriendelijk en goed te woord gestaan. Alhoewel men de volgende dag wegens vakantie sloot, heeft men toch nog mijn Eheim buitenfilter 4+250 kunnen versturen.
Netjes ingepakt en goed beschermd. Alle filtermaterialen ga ik dan ook bij hun bestellen. Dit bedrijf verdient een pluim.

July 11, 2021

Slecht! 0 reactie op berichten

Na heb plaatsen van een bestelling geen enkele bevestiging ontvangen. Via email getracht om alsnog een bevestiging te ontvangen waarop niet wordt gereageerd. Na het lezen van slechte reviews hier getracht mijn order te annuleren zoals aangegeven op hun site met het verzoek om de reservering in Paypall te annuleren. Een paar dagen later is alsnog het bedrag afgeschreven en heb ik nog steeds geen enkele reactie op mijn mails en ook geen hondenmand mogen ontvangen.

April 13, 2021

2 x een kong besteld

2 x een kong besteld. Duurde even iets langer. Gebeld, vriendelijk te woord gestaan. Volgende dag alles geleverd. Niks te klagen goed gegaan!!

March 24, 2021

geen duidelijke informatie

geen duidelijke informatie bij de eheim filter op bol.com.
hierdoor ga je er van uit dat je alles geleverd krijgt, maar uit eindelijk mist er iets wat volgens hun zo hoort. ik moest eerst naar de side van het merk en daarna bestellen via bol.com
logica?

March 23, 2021

Geen levering, geld weg!

Update 22 maart: nadat ik een review plaatste werd ik binnen een uur door hen gemaild met dat men mij een paar keer had geprobeerd te bellen de week ervoor om tot een oplossing te komen. Vreemd, geen gemiste oproepen gehad en ook geen voicemailberichten....ik heb hen toen gemaild dat ik m'n geld terug wilde. Op 22 februari bevestigt men dat gelijk te zullen regelen. Nu een maand verder, nog geen geld terug gezien en op tussentijdse mails van mij hierover wordt niet gereageerd.
========================== klacht: Ik had een hondenvoerstandaard besteld. Volgens de website was deze op voorraad. Na een week nog niks gehoord of gezien. Het was weekend dus denk zal eens Google op reviews van Online4pets. Toen werd me wel duidelijk dat ik het bestelde wel als weggegooid geld kon beschouwen. De maandag krijg ik plots een mail met een track&trace van DPD. Toen dacht ik zal het dan toch...? Maar nee, gewoon om je op een dwaalspoor te zetten alsof zij keurig geleverd hebben. Viel me gelijk al op dat de doorgegeven track &trace niet bekend was bij DPD en de dagen erna nog steeds niet. Het was dus gewoon een fakenummer. Ik heb ze gehaald en gesommeerd om binne een week te leveren of anders het geld terug te storten. Je hoort uiteraard niks meer. Niet op je mail, geen geld terug en niks geleverd (had ik ook niet verwacht eerlijk gezegd na het lezen van de reviews).

Kortom, besteld u hier niks. Je bent je geld namelijk kwijt!!

February 20, 2021

Geen reactie

Nou lekker dan! Via bol.com een hok besteld en retour gedaan En nog steeds geen reactie wel aanmaningen! Laatste herinnering en niemand bereikbaar! Wat is hier aan de hand.
Dagtaak aan om iemand te bereiken en dit netjes op te lossen.

January 29, 2021

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look