Oplev Europa Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har været flere gange i Harzen på motorcykel og kørt tilfældige ture. Men med Oplev Europa kom der en rød tråd på oplevelsen. En med noget at se på og sving at køre.

Rated 5 out of 5 stars

Har netop været med Oplev Europa i Sydspanien april måned 2026, og det var en fantastisk oplevelse og skønt vejr med 22-27 grader. Ruterne bød på masser af snoede veje i et varieret bjerglandskab... See more

1. Tour Agency
  2. Cultural Tours Provider
  3. Motorcycle Rental Agency
  4. Tour Operator
  5. Travel Agency

Written by the company

OplevEuropa.com er en passioneret rejsearrangør, der specialiserer sig i motorcykelrejser i Europa, med særligt fokus på Sydspanien. Virksomheden blev grundlagt af Anders Ebsen, en erfaren rejseleder med stor kærlighed til motorcykelkørsel og aktiv ferie. Efter at have boet i det sydlige Spanien og kørt tusindvis af kilometer i området, tilbyder Anders unikke ture gennem Andalusiens smukke landskaber. Disse rejser kombinerer kørsel på naturskønne bjergveje med besøg i charmerende hvide landsbyer, hvilket giver deltagerne en autentisk oplevelse af regionen. OplevEuropa.com arrangerer både planlagte gruppeture og skræddersyede rejser for motorcykelklubber, foreninger, virksomheder samt venner og familier. Ved at tage sig af alt det praktiske – fra fly og transfer til hotel, motorcykelleje og ruteplanlægning – sikrer virksomheden, at deltagerne kan fokusere fuldt ud på oplevelsen. Med et stærkt fokus på sikkerhed og ansvarlig kørsel er målet at skabe uforglemmelige eventyr på to hjul. Virksomhedens vision er at tilbyde konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten af oplevelserne. Tidligere deltagere har givet OplevEuropa.com fremragende anmeldelser, hvilket understreger virksomhedens dedikation til at levere mindeværdige rejser. Uanset om det er en fælles tur i Danmark eller en længere rejse gennem Europas smukkeste veje, er OplevEuropa.com dedikeret til at tilbyde motorcykelentusiaster oplevelser, de vil huske for livet.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

7 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Rød tråd på min mc tur til Harzen

August 10, 2026

Reply from Oplev Europa

Tusind tak for de flotte ord! 😊

Det er netop den røde tråd, jeg gerne vil skabe på mine ture – at det ikke bare handler om at køre fra A til B, men om at kombinere gode sving, smukke veje og spændende oplevelser undervejs.

Selvom turen til Harzen er uden guide, er ruterne nøje planlagt, så man både får kørt nogle af de gode motorcykelveje og oplevet noget af det, Harzen har at byde på.

Tak! 🏍️

Rated 5 out of 5 stars

Var med på min 3 tur med Anders og…

Var med på min 3 tur med Anders og Oplev Europa i maj måned. Igen en super tur i godt selskab. Virkelig en guide der har styr på de historiske elementer og evne til at planlægge og afviken en rigtig god køredag.

May 11, 2026

Reply from Oplev Europa

Tusind tak for din flotte anmeldelse – og tak fordi du endnu en gang valgte at rejse med mig. Det glæder mig meget, at du havde endnu en god tur, og at både ruterne, de historiske fortællinger og planlægningen levede op til forventningerne. Jeg håber, vi ses på tur nummer 4! 🏍️😊

Sydspanien – Malaga – Gibraltar – på MC

Ruterne bød på masser af snoede veje i et varieret bjerglandskab med charmerende hvide byer.
Rejseleder Anders er et utroligt behageligt menneske og han har styr på alt med hotel, MC-leje, ruter, restauranter, områdehistorie osv., så du skal bare møde op og deltage på en uforglemmelig rejse.
Du vil ikke fortryde det! Oplev Europa kan varmt anbefales herfra.

April 25, 2026

Reply from Oplev Europa

Tusind mange tak for den flotte anmeldelse.

Det glæder mig meget, at turen til Sydspanien levede op til forventningerne, og at både ruterne, de hvide byer, vejret og de mange oplevelser undervejs var med til at gøre rejsen mindeværdig.

Jeg sætter stor pris på de pæne ord om min rolle som rejseleder. Mit mål er altid, at alt det praktiske fungerer, så deltagerne kan koncentrere sig om køreglæden og oplevelserne.

Jeg håber, vi ses på endnu en motorcykelrejse en dag. 🏍️☀️

Sydspanien / Andalusien når det er bedst - på MC

Har været med på Anders´ Sydspanien ture 6 gange - hver gang en fantastisk oplevelse. Vejene i bjergene er sjove og perfekte til MC kørsel, og naturen og de små byer er smukke. Anders har fuldstændig styr på geografien og har viden om historien i området ligeså. Vi har boet nye steder hver gang, dejlige hoteller med fin beliggenhed.

May 8, 2026

Reply from Oplev Europa

Tusind tak for den flotte anmeldelse – og for at have været med hele 6 gange! 😊 - Fornøjelse!

Det glæder mig, at du fortsat nyder de fantastiske MC-veje, naturen, de små byer og historierne undervejs. Jeg sætter stor pris på din tillid og ser frem til mange flere oplevelser sammen i Andalusien. 🏍️☀️

Oplev Europa på Motorcykel

Rated 5 out of 5 stars

Har været på rundrejse i malaga med "…

Har været på rundrejse i malaga med " se europa - på motorcykel" det var en både spændende og hyggelig tur. Har rejst med Anders flere gange med stor succes.

May 17, 2026

Reply from Oplev Europa

Tak for den flotte anmeldelse og for endnu engang at vælge at rejse med mig! 😊

Det glæder mig, at du havde en spændende og hyggelig tur i Andalusien. Tak for din tillid gennem flere rejser – jeg ser frem til næste eventyr på motorcykel. 🏍️☀️

Oplev Europa på Motorcykel

Spanien på Mc

Hvis I skulle overveje at opleve Spanien fra ryggen af en motorcykel. Så kan jeg i den grad anbefale at rejse med Anders / oplev Europa . Det var på alle måder en fantastisk rejse vi var på . Ikke kun mc kørselen var fantastisk, men også Anders viden om de steder vi kørte og kom frem til. Anders er fantastisk til at improvisere hvis vejret driller og finde nye ruter og steder der lige så fantastiske som dem man egentlig var på vej til. Hoteller , spisesteder og seværdigheder er helt i top og det samme de motorcykler man lejer. TØV IKKE, bestil den næste mc tur ved “ Oplev Europa på motorcykel “
God tur
Frank ( Bikers Barn )

October 3, 2025

Tusind tak for de flotte ord, Frank 🙏
Det glæder mig helt enormt, at du havde en god oplevelse – både med ruterne, hotellerne og alt det ind imellem. Det var en fornøjelse at have jer med på turen, og jeg håber, vi ses igen til flere eventyr på to hjul 🏍️☀️

Anders / Oplev Europa på motorcykel

Forrygende tur på Motorcykler rundt i Andalucien

1.600 km's rundtur på Motorcykler rundt i Andalucien med Anders i spidsen og som vores guide, har været en enestående oplevelse som vi aldrig glemmer.

Anders havde fået frie hænder til at lave en tur til vores private gruppe på 7 modne mænd på motorcykler og en følgebil.
Sikke en tur Anders havde lavet til os. Nu forstår jeg bedre hans kælenavn " svinger Anders".

6 hele dage på motorcykler i strålende
solskin og hver dag med nye oplevelser og 1.000 vis af sving i både bjerge og langs kysten.
Anders havde planlagt ruten så vi hver dag kørte 180-300 km og hver dag ankom vi tilnet nyt hotel, i en ny by - nøjagtig som vi havde ønsket. Hotellerne var uden undtagelse håndklukket til os med pool, udsigt og morgenmad. Også der ramte Anders plet 👌r

Vi startede i Malaga, videre langs kysten og bjerge til Almeria, derefter til Las Negras (en lille fantastisk perle) til Granada, Ronda og helt ud til Tarifa hvor Atlanderhavet og Middelhavet mødes.

Videre mod Gibratar og tilbage til Malaga. 1.600 km i alt - mætte på oplevelser, mc kørsel og lidt for meget Cerveza/sangria og lækkert mad efter dagenes kørsel.

Anders er velforberedt, hurtig til at ændre på ruten, hvis der er dårligt vejr eller andre hindringer. Anders aflæser hurtig gruppens niveau på motorcyklerne og forstår at vi alle skal være med og have en oplevelse.
Anders ved også hvornår han skal trække sig, og giver plads. Hans store viden deler han gladeligt ud af, og det er en fornøjelse også at få historien med, når vi stoppede ved flotte udsigter og historieske byer mm.

Motorcyklerne var i perfekt stand og 2 af dem endda helt nye. Også her stor ros

Min allerbedste anbefaling til Anders, hans venlige person, og hans skarpe sans for at få smilene helt op til ørene på en flot pænt modne mænd.😊😊.

Jeg rejser helt sikkert igen med Anders

October 3, 2025

Reply from Oplev Europa

Tusind tak for den utrolig flotte og detaljerede anmeldelse🙏

Det var en kæmpe fornøjelse at have jer med på turen – en super sammentømret gruppe med masser af godt humør, grin og ægte køreglæde fra start til slut 😄

Jeg er rigtig glad for, at I satte pris på ruterne, hotellerne og balancen mellem kultur, natur og kørsel. Andalusien er noget helt særligt – fra de rå bjerge til de bløde kystveje – og jeg nyder hver eneste gang at vise området frem.

Tusind tak for tilliden til at give mig frie hænder til at skræddersy jeres rejse. Det giver plads til at skabe netop den type oplevelser, hvor alt bare falder naturligt på plads.
Og ja – "Svinger Anders" lever stadig i bedste velgående 😅

Jeg håber, vi ses igen til endnu et eventyr på to hjul – der er stadig mange fantastiske veje, der venter 🏍️☀️

Anders / Oplev Europa på motorcykel

Rated 5 out of 5 stars

Jeg / vi har været på 3 motorcykelferier…

Jeg / vi har været på 3 motorcykelture med Oplev Europa med Anders som guide. Første tur gik til Harzen og anden tur til Mosel / Rhinen og sidst en tur til Andalusien i sydspanien. De første 2 ture på egen motorcykel og i Spanien på lejet motorcykel. Alle 3 ture har været vel gennemførte og godt planlagte. At vejret så kan drille, og gøre at planer må ændres skal ikke klandres Anders, men tværtimod vise at han formår at ændre planerne til deltagernes / gæsternes bedste. Turenes længde og sværhedsgrader tilrettelægges efter deltagerens ønsker og præferencer så alle kan være med..
Overvejer du en motorcykel ferie kan vi varmt anbefale Anders. Vi vil selv meget gerne afsted med Anders som guide igen.

March 11, 2025

Kære Knud

Tusind tak for den flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for mig!

Det har været en fornøjelse at have dig/jer med på hele tre MC-rejser, både i Tyskland og Spanien. Jeg sætter stor pris på din tillid – og på, at du/I har haft lyst til at rejse med mig igen og igen. Tak også for jeres forståelse, når vejret har krævet hurtige justeringer. Det er netop den fleksibilitet og det fællesskab, der gør MC-ture helt særlige.

Jeg glæder mig allerede til at dele nye eventyr med jer – hvor end næste tur går hen!

Rated 5 out of 5 stars

Stor anbefaling, til trods for svære forhold!

Stor anbefaling, til trods for svære forhold!
Jeg var med Anders og Oplev Europa i Sydspanien i midten af marts, og til trods for et nærmest historisk regnvejr igennem hele ugen, formåede Anders at gøre turen helt fantastisk. Anders prøvede igennem alle dagene, hele tiden på at guide ruten uden om de værste regnbyger - hvilket er ret svært, når ruterne ligger i bjergene. Anders var hele tiden på vejrmeldingerne, og fulgte konstant med i vejrradaren på telefonen, for at undgå det værste. Da deltagere og Anders indså, at vejrudsigten så håbløs ud for området vi boede i, var Anders hurtig og handlekraftig, og fik hurtigt stablet et godt tilbud på benene, på to overnatninger på et hotel længere nede af kysten, hvor vejrudsigten så bedre ud. Hele holdet var med på ideen, og vi fik et par super gode dage i tørvejr. Jeg vil derfor give Anders mine varmeste anbefalinger. Det kræver virkeligt noget, at holde hovedet koldt, og humøret højt, selvom historisk, konstant regn ikke hænger så godt sammen med motorcykelkørsel i Sydspanien. Men det formår Anders netop - han er virkelig dygtig til at tilpasse turen, ruten, tempoet og pauserne til deltagernes lyst, energi og niveau, samt vind og vejr, så alle kan få en fantastisk tur. Selv Anders kan ikke gøre noget ved vejret - men han kan virkelig redde en tur, der ellers var ved at blive skyllet væk!

March 8, 2025

Reply from Oplev Europa

Tusind tak for din varme og grundige anmeldelse – den varmer virkelig! 🙏
Det var bestemt en uge med vejrmæssige udfordringer af den mere historiske slags, og jeg er virkelig glad for, at du alligevel havde en god oplevelse.

Jeg sætter stor pris på, at du lagde mærke til indsatsen for at få det bedste ud af dagene – og ikke mindst på hele holdets fleksibilitet og gode humør undervejs. Uden dét var det ikke gået!

Det er præcis den slags ture, der bekræfter mig i, hvor meget jeg elsker mit arbejde – også når vejrguderne driller.

Tak fordi du var med – og for anbefalingen! ☀️🏍️

En fantastisk motorcykelferie

Vi var med på en motorcykeltur til Andalusien. Det var en sand fornøjelse at være med Anders på tur. Han havde planlagt nogle rigtige gode dage med smukke udsigter og fantastiske snoede veje. Det var en perfekt balance i pauserne, så man ikke blev træt og øm i kroppen. På den måde var det intet problem at køre alle 5 dage. Frokost og oplevelser var planlagt, så behøvede man blot at fokusere på at nyde det hele. Anders styrede os uden om et kæmpe uvejr én af dagene, og det var klart et udtryk for hvor godt styr han har på både området og hvordan vejret fungere i bjergene. Det var imponerende. Derudover har han godt styr på at aflæse gruppen og dens præferencer. Både i forholdt til sightseeing og hastigheden på turene.

Alt i alt en hel fantastisk ferie, og ikke en finger at sætte på Anders evner som guide. Det kræver et stort arbejde at sætte nogle så fede køredage sammen. Det kunne vi ikke selv have gjort.

April 19, 2025

Reply from Oplev Europa

Tusind tak for den flotte anmeldelse – det var en fornøjelse at have jer med på tur! 🙏
Det glæder mig virkelig at høre, at du oplevede en god balance mellem kørsel, pauser og oplevelser – og at du lagde mærke til de små detaljer som ruteplanlægning og vejrsituationen. Jeg gør mig altid umage for, at alle deltagere bare skal kunne nyde turen uden at tænke på logistikken – så det er skønt, at det lykkedes.

Tak for tilliden – og forhåbentlig på gensyn til endnu en MC-oplevelse 🌄🏍️
De bedste hilsner,

TAK❤️

TAK❤️
- det var simpelthen så gennemført en tur; fantastisk hotel, vanvittigt spændende & alsidige vandringsruter, lækre restauranter m/forsk. dejlig mad & en meget behagelig guide der virkelig kunne sit kram både udi Spaniens historie, finde alternative ruter v/vejrskift, aflæse folks individuelle behov osv osv
Så alt i alt er jeg blown away over en af de bedste rejser jeg har oplevet
Jeg vil helt sikkert gerne deltage igen
Oplev Andalusien kan varmt anbefales
Dbh
Berit Peitzsch

March 30, 2025

Kære Berit,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse ❤️
Det gør mig virkelig glad at høre, hvor meget du nød både ruterne, hotellet, maden og stemningen på turen. At du kalder det en af de bedste rejser, du har oplevet, betyder virkelig meget!

Jeg glæder mig allerede til at have dig med igen – og tak for din varme anbefaling 🌞

Rated 5 out of 5 stars

En vandretur med oplev Europa og med…

En vandretur med oplev Europa og med Anders som guide, det var en fantastisk oplevelse. Hele turen var rigtig godt tilrettelagt, Vi fik fortalt historier om de byer vi besøgte og vandrede i, samt natur stier med flotte udsigter og som var spændende og udfordrende at gå i, uden at det blev farligt. Vi besøgte gode restauranter efter hver vandretur, som guiden havde udvalgt og vi fik rigtig god spansk mad. Alt var virkelig godt planlagt. Vi boede på et udsøgt hotel med en stor og varieret morgenbuffet. Jeg kan varmt anbefale både guide og “oplev Europa”

March 30, 2025

Reply from Oplev Europa

Tusind tak for din dejlige anmeldelse!

Det betyder virkelig meget at høre, at du havde en fantastisk oplevelse med både vandringerne, maden og hotellet – og ikke mindst med mig som guide. Jeg lægger stor vægt på at skabe en god balance mellem kultur, natur og hygge, så det er skønt at høre, at det hele gik op i en højere enhed.

Tak for din varme anbefaling – og forhåbentlig på gensyn!

Unik og personlig tur

Guiden, Anders, enorme lokal-kendskab gjorde, at vores vandreferie blev helt unik. Dagsprogrammet blev justeret ind efter deltagernes ønsker og evner- samt efter vejret, der drillede os lidt med regnvejr et par dage på de planlagte ruter.

Men med sin ro og inddragelse af gruppens ønsker, blev et par ture ændret- og det til vandreruter, vi slet ikke ville have været foruden!

Bjergtagende udsigter og ruter, der udfordrede- men aldrig overskred nogens grænser- gjorde denne tur til en helt særlig oplevelse.

Service niveauet var tårnhøjt lige fra før rejsen er booket- til man er helt hjemme igen.
Selv da vores fly- uvarslet- både på ud-og hjemrejse blev forsinket to timer, blev lufthavns transfer blot ændret uden vi selv skulle røre en finger.

Jeg skal helt sikkert afsted med Oplev Andalusien igen!

April 1, 2025

Kære Helle,

Tusind tak for din skønne anmeldelse – jeg bliver virkelig glad og stolt over at læse, hvor meget du satte pris på både fleksibiliteten, ruterne og servicen omkring hele rejsen. Det er netop den slags rejser, jeg drømmer om at skabe: personlige, nærværende og med plads til både ønsker og uventet vejr 🌦️😉

Det lyder næsten som en 5-stjernet anmeldelse – men hey, måske gemmer du den sidste stjerne til næste tur? 😄

Glæder mig allerede til at have dig med igen i Andalusien!

Vandre og kulturrejse

Vandre og kulturrejse med Anders i April 2025 var en kæmpe succes. En god blanding af interessante og forskelligartede vandreture, kulturelle oplevelse, unikke spisesteder og ferie. Der var tid og plads til det hele.

Alt fungere perfekt fra info før rejse, til transfer, til hotel, til omlægning af ruter pga regn. Vores guide førte os godt og trygt igennem turene, gav os den rette mængde viden.

Ingen tvivl om, at Anders er lokal kendt, hvilket blev til vores store fordel.

Jeg er helt klar til endnu en ny tur med Anders ⭐️🌟⭐️🌟⭐️

April 1, 2025

Kære Helle

Tusind tak for din fine anmeldelse – det glæder mig at høre, at du har haft en god oplevelse med både vandringerne, de kulturelle indslag og de praktiske rammer omkring rejsen.

Jeg sætter stor pris på, at du bemærker tilrettelæggelsen og fleksibiliteten undervejs – det er netop vigtigt for mig, at turene tilpasses både gruppen og forholdene.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

10 ud af 10

Netop hjemvendt fra en fantastisk motorcykelrejse til Málaga, sidder jeg tilbage med en oplevelse, der både har givet sus i maven, smil på læben og minder for livet.

Anders skal have stor ros – han var virkelig hele tiden på arbejde for at sikre, at alle deltagere fik den bedst mulige oplevelse. På trods af lidt vejrudfordringer undervejs, lykkedes det ham at tilpasse programmet og finde ruter, der stadig gjorde turen spændende, sjov og tryg.

Noget af det bedste ved turen var friheden til at køre i det tempo og den stil, man selv havde lyst til. Der var plads til både dem, der ville cruise stille og roligt, og dem, der gerne ville tage sving med lidt mere gas.

Ruterne var nøje udvalgt med masser af gode sving og fantastisk udsigt – en drøm for enhver motorcyklist. Samtidig kom vi væk fra de klassiske turistområder og fik et unikt indblik i det ægte Sydspanien: små bjergbyer, snoede bjergveje og den varme, lokale atmosfære.

Sammenholdet i gruppen var også et kæmpe plus. Der var god stemning hele vejen, masser af grin og en følelse af fællesskab.

Alt i alt en tur, der varmt kan anbefales til både erfarne kørere og dem, der er på udkig efter nye oplevelser på to hjul. En perfekt blanding af eventyr, natur, kultur og fællesskab.

March 8, 2025

Reply from Oplev Europa

Tusind tak for den flotte anmeldelse – og for at dele dine indtryk af motorcykelrejsen til Málaga.

Det glæder mig meget at høre, at turen har givet både sus i maven og minder, der varer ved. Jeg gør mig umage med at skabe en god balance mellem frihed, tryghed og oplevelser – og det er dejligt at høre, at det blev værdsat.

Vejret gav lidt udfordringer undervejs, så det betyder ekstra meget, at du oplevede turen som både veltilrettelagt og fleksibel. Og ja – det ægte Sydspanien med de små bjergbyer og kurvede veje har virkelig noget særligt at byde på.

Tak igen – og måske ses vi på en ny MC-tur i fremtiden.

Rated 5 out of 5 stars

Rejse til Torre del Mar 30.09-05.10.23…

Rejse til Torre del Mar 30.09-05.10.23 med Anders som guide👍
Man skal lede længe efter en så engageret guide med så megen såvel historisk som nutidig viden om Malaga og tilstødende områder som Anders - at han så tillige med kender vejene som sin egen bukselomme gør kun, at du med sindsro kan kan slappe fuldstændig af og lade dig fortrylle af det ene indtagende landskab efter det andet …. og så ikke mindst begejstrer alle svingene jo os MC-ister!!! En helt vild og intens oplevelse min hustru og jeg sent vil glemme - vi deltager meget gerne igen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 7 ud af 6 stjerner😉

September 30, 2024

Reply from Oplev Europa

Tusind tak for de flotte ord og ikke mindst de **7 ud af 6 stjerner** – det varmer virkelig! 🙏

Det var en kæmpe fornøjelse at have jer med på turen til Torre del Mar. Jeg er rigtig glad for, at I nød både landskaberne, svingene (selvfølgelig!) og den lille rejse gennem Andalusiens historie og nutid. Og så gør det mig ekstra glad at høre, at I følte jer trygge hele vejen – det er præcis sådan, det skal være på en MC-rejse.

Håber vi ses igen på næste eventyr – der er masser af veje og oplevelser, der stadig venter 🏍☀️

De bedste MC-hilsner

Rated 5 out of 5 stars

Har netop deltaget i turen til…Andalusien

Har netop deltaget i turen til Malaga/Andalusien. Dommen er klar og entydig - kom afsted !
Dels er området spækket med snoede bjergveje, og langt de fleste er af god kvalitet, dels har Anders (guide) gjort et stort forarbejde. Turene er godt forberedt og afvikles med kyndig og behagelig ledelse.
Lidt erfaring med kurvekørsel er bestemt en fordel, men alle kommer med. Størst udbytte af turen får man nok, hvis man kan lide mange sving
Deltager på turen var Torben Helstrup. Jeg har ingen anelse om, hvorfor min kones navn tilknyttes min kommentar.
Til gengæld kan jeg tilføje, at jeg nu har været afsted to gange med Anders - i to forskellige områder. Begge helt uforglemmelige ture. Det bliver heller ikke sidste gang. Området og afviklingen af turene er i særklasse.

April 13, 2024

Reply from Oplev Europa

Tusind tak for endnu en fantastisk anmeldelse, Torben – og for tilliden ved at tage med to gange allerede! 🙌

Det glæder mig enormt, at både område, veje og turens afvikling har levet op til (eller måske oversteget 😉) forventningerne. Og ja – svingene i Andalusien er ikke til at komme udenom… heldigvis! 😄

Du har helt ret: lidt erfaring med kurvekørsel gør oplevelsen endnu federe – men vi sørger altid for, at alle kan være med og føle sig trygge.

Glæder mig allerede til næste gang, vi ses på to hjul!

Bedste MC-hilsner

Jeg har været med på tur til Mosel

Jeg har været med på tur til Mosel
Det var en supergod oplevelse med både kulturelle oplevelser og gode køreture, som var arrangeret så alle fik en god oplevelse.
Anders rejseleder lægger sig i selen for at alle skal føle sig velkomne

July 28, 2024

Reply from Oplev Europa

Tusind tak for de fine ord – det betyder virkelig meget! 🙏

Det var en fornøjelse at have dig med til Mosel, og jeg er glad for, at du oplevede både kultur, køreglæde og fællesskab på turen. Det er netop kombinationen af oplevelser – både på og af motorcyklen – som jeg elsker at skabe for deltagerne.

Tak fordi du lagde vejen forbi – jeg håber, vi ses igen til nye eventyr på to hjul 🏍🍇

Rated 5 out of 5 stars

5 stjerner til 5 kørselsdage med …

5 stjerner til 5 kørselsdage med Anders!
Det har været utrolig dejligt, at køre rundt i Andalusien med Anders som guide.
Hele turen har været planlagt i forhold til gruppens ønsker.
Tempoet var roligt, så man kunne nå at se de uendelige flotte landskaber.
Vi kom ikke kun til kendte seværdigheder som Ronda eller Caminito del Ray, men gjorde også små stops på steder som kun lokale kendt til, hvilket gjord turen helt personlig.
👍👍👍👍👍

March 27, 2024

Reply from Oplev Europa

Tusind tak for de flotte ord – og for at tage med på MC-eventyr i Andalusien! 🙏🏍

Jeg er rigtig glad for, at du satte pris på både tempoet, landskaberne og de små, personlige stop undervejs. Det betyder meget for mig at skræddersy turene, så de passer til gruppens ønsker – og netop de lidt skjulte steder, som kun de lokale kender, giver ofte de største oplevelser.

Det var en fornøjelse at have dig med – og jeg håber, vi ses igen til nye MC-dage fyldt med sving, udsigter og gode pauser undervejs 🚦☕🌄

De bedste MC-hilsner

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan varmt anbefale OplevEuropa og…

Jeg kan varmt anbefale OplevEuropa og Anders Ebsen, er netop kommet hjem efter 5 fantastiske køredage i Harzen, med flotte og fede veltilrettelagte dagsture, og med plads til at improvisere efter deltagernes ønsker. 🏍🏍🏍🏍

June 27, 2024

Reply from Oplev Europa

Tusind tak for din anbefaling – og for at tage med på tur til Harzen! 🙏🏍

Det glæder mig virkelig, at du har haft fem fantastiske køredage, og at både ruterne og fleksibiliteten har ramt plet. For mig er det vigtigt, at der både er en plan – og plads til spontanitet, når gruppen har ønsker eller idéer undervejs.

Tak fordi du var en del af holdet – jeg håber, vi ses igen på nye veje og nye oplevelser snart 🚦🗺

Bedste MC-hilsner

Take a closer look