See what reviewers are saying
Købte et par støvler. Penge trukket fra min konto omgående, men ingen støvler. Firmaet anmeldt gennem min bank. Hold fingrene langt væk fra sådanne fupfirmaer.
Har bestilt cykelsadel og pengene blev trukket lynhurtigt. Men ingen reaktion på henvendelser på mail og heller ingen opdaterede oplysninger vedr. forsendelsen. Tænker at det er fup & svindel!! Sad... See more
Pas på, de hæver pengene og sender ingenting.!!!
Tilbage i slutningen af september 2023 bestilte jeg en cykelsaddel. Alt så i starten fint ud, bestilling - betaling - bekræftelse på det hele og mail at ordren var modtaget o.s.v Da pengene nogle dage senere blev hævet, kom der en mail at varen nu ville blive afsendt.
Herefter skete det ikke mere, ingen svar på mail, totalt umuligt at få kontakt med firmaet.
Ved efterfølgende tjek, kunne man så se at firmaet orthomedic.dk ikke eksisterede ikke mere. Der findes desværre rigtigt mange af den type, så pas på derude. De eksisterer under rigtigt mange navne. :-/
UP-DATE - 04-01-2024 Ser ud som om at der er ved at genopstå en webshop på samme domæne igen. !!!!
Svindel
Svindel jeg bestilte en vare den 3-12 pengene blev trukket med det samme har ikke modtaget noget når jeg ser på travl and trace står der at den venter på at blive hentet af fragtmanden det er kun for at tage folk ved næsen hold jer langt væk
Min far købte et par sko men aldrig…
Min far købte et par sko men aldrig modtaget... Hold jer langt væk!
Købte et par støvler
TOTALT FUPFIRMA
I ER DA DET VÆRSTE ONLINE FIRMA JEG NOGENSINDE HAR HAFT DEN ULYKKE AT TRO PÅ .HAR BESTILT OG BETALT ET PAR SKO I SEPTEMBER OG IKKE SET SKYGGEN AF DE SKO MAILET 7 GANGE OG FÅR INTET SVAR ?? ER BARE SSÅÅ VRED FØJ FOR SA...
Ærgerligt at man ikke kan give 0…
Ærgerligt at man ikke kan give 0 stjerner
Bestilte for 2 måneder siden og intet er sket
De svarer ikke på henvendelser
Det eneste der går hurtigt er at de trækker pengene
Rent fup
Forbandede svindlere
Bestilte et par støvler medio oktober
Bestilte et par støvler medio oktober. Har d.d stadig ikke set skyggen af støvler, eller fået svar på de mails jeg har sendt. Må åbenbart se i øjnene, at jeg er blevet snydt godt og grundigt.
Ingen returnering af vare
Bestilte et par sko som desværre var for små. Ved returnering henvises der på deres hjemmeside til en supportmail. Mailadressen virker ikke og der kommer intet svar på deres kontaktmail...
Så returnering er ikke en mulighed...
Har nogen nogensinde modtaget noget?
Har nogen nogensinde modtaget noget?
Der findes intet firma og ingen varer - det er kun oprettet for at score penge. Jeg har dd. anmeldt Orthomedic til politiet og skrevet til Meta om deres annoncer på FB.
Snyd og bedrag firma
Jeg ville også helst give nul stjerner, for jeg sidder her og føler mig virkelig 'taget ved næsen' jeg er lige blevet konstateret type 2-diabetiker og skal bl.a. bruge støtte strømper. Jeg bestilte 2 par hos firmaet d.5.oktober og jeg har stadig ikke modtaget strømperne og nu har vi d. 12. november. Beløbet for strømperne er forlængst hævet fra min konto. Hvor er det trist at der stadig er firmaer, der udnytter falske annoncer på Facebook. Jeg må da snart lære at gå til Trustpilot inden jeg foretager køb på nettet!!!!
Svindel foretagende
Svindel foretagende. Reflekterer ikke på henvendelser. Endnu engang svindel annonce på FACE BOOK.
Der burde kunne gives minus stjerner
Der burde kunne gives minus stjerner. Bestilte cykelsadler den 4. oktober og pengene blev trukket straks. Men jeg har ikke modtaget nogle varer. Har sendt mail, men ingen respons. og nu skriver vi 6. november.
Er virkelig blevet snydt. Køb endelig ikke noget fra dette firma.
Havde jeg dog bare læst om firmaet på…
Havde jeg dog bare læst om firmaet på Trustpilot på forhånd, så havde jeg aldrig bestilt noget fra dem!
Men min fejl!
Men nu er det min tur til at komme med negativ tale om firmaet :-(
Bestilte cykelsaddel den 15/10 og pengene er trukket den 16/10 og jeg har rykket for min saddel - men har ikke hørt en lyd!
Lad vær med at købe noget hos dette firma der giver sig ud for at være fra Danmark - Betalingen ryger til Holland kan jeg se i banken, og varerne kommer fra Kina.
Ingen sko. Jeg ønsker slet ikke at gi stjerner til…
Jeg ønsker slet ikke at gi stjerner til et firma der ikke har leveret en varer man har bestilt . Jeg bestilte sko d.7/10, pengene er trukket på kontoen men jeg har aldrig fået skoene. Det blev bekræftet d.9/10 at pakken var afsendt siden har jeg intet hørt.
Jeg har skrevet mails men uden svar. Det må jo siges at være et fupfirma.
Scam og tyveri
Har købt 2 sadler.
Modtaget ingen kvitteringer, ingen varer og de besvarer ikke ens mails.
Ren og skær scam og humbug 😡 😡 😡
Bestilte en varer den 22
Bestilte en varer den 22. September og har endnu ikke fået min pakke hjem. Jeg har prøvet at kontakte firmaet, men desværre uden held. Hjemmesiden er højst sandsynligt snyd og ville ikke anbefale nogle at købe derfra
Det er bare det rene fup
Det er bare det rene fup. Har mistet 600 kroner, og der er ingen besvarelser på mail, som er den eneste kommunikation med dem.
Cykelsadel
Sadlen skal tilsyneladende komme fra Kina!!
Og så må jeg så æde mine egne ord!!!
Sadlen ankom her til morgen - ganske vist fra Kina. Men den er præcis som den præsenterede sig i opslaget. Det tog bare meget laaaang tid!