Company details

1. Security Guard Service

Written by the company

Overal Beveiligd is gespecialiseerd in professionele camerabeveiliging en alarmsystemen voor woningen en bedrijven. Wij geloven dat goede beveiliging begint bij inzicht en eerlijk advies. Daarom kijken we altijd eerst gratis naar de situatie, de risico’s en het dagelijks gebruik, voordat we een oplossing adviseren. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige ontwikkelde beveiligingssystemen die bekendstaan om hun betrouwbaarheid, technologie en lange levensduur zoals Hikvision, Ajax Systems en Dahua. Onze installaties worden zorgvuldig uitgevoerd door ervaren installateurs met alle benodigde certificaten en afgestemd op plaatsing, kijkhoeken, lichtinval en gebruik in de praktijk. Zo zorgen we dat beveiliging niet alleen aanwezig is, maar ook daadwerkelijk werkt. Eenvoud en transparantie staan centraal in onze werkwijze. Klanten hoeven niets zelf uit te zoeken of te configureren. Wij begeleiden het volledige proces, van advies en installatie tot uitleg en nazorg. Met onze gratis beveiligingsscan geven we vrijblijvend inzicht en duidelijkheid, zonder verkooppraatjes.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Aanrader

Ik ben ontzettend tevreden. Vooral het contact heb ik als heel prettig ervaren. Vanaf het eerste moment werd alles duidelijk uitgelegd en ze namen echt de tijd om naar mijn situatie te kijken. Ik hoefde zelf nergens over na te denken of na te vragen. Alles werd volledig geregeld, van advies tot installatie en uitleg zowel voor als achteraf.

February 13, 2026

Zeer tevreden met OveralBeveiligd

Fijn bedrijf om mee te werken. OveralBeveiligd heeft ons goed geadviseerd en alles voor ons geregeld. De monteur werkte netjes en nam de tijd om alles uit te leggen. Het systeem werkt perfect en heeft ons een veilig gevoel. Zeker een aanrader

January 31, 2026

Top service en kwaliteit

Heel blij met de service en de kwaliteit van de camera's. Als ik vragen had werd ik direct geholpen, en het advies was ook gratis. Heel fijn deze communicatie!

January 5, 2026

Zeer tevreden

Zeer tevreden over de camera-installatie. Alles werd netjes en professioneel gemonteerd en ik kreeg duidelijke uitleg over het systeem en de app. De monteurs dachten goed mee en werkten snel en zorgvuldig. Geeft een veilig en gerust gevoel, absoluut een aanrader.

December 19, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Nette installatie en goede service

Er waren inbraken in de straat geweest, toen maar meteen online gaan zoeken naar camera en beveiliging installatie.
Overalbeveiligd heeft alles netjes geïnstalleerd en beantwoordde alle vragen die ik had!

December 12, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Al een tijd oriënterende ik me naar…

Al een tijd oriënterende ik me naar beveiligingscamera's rond het huis. Via via kwam ik bij Overalbeveiligd terecht. Na het krijgen van goede informatie en goed advies gekozen voor Overalbeveiligd. Heel tevreden over producten, de montage en service. Ik ben er erg blij mee.

December 9, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look