Pairy Reviews 28

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Kundeservicen er eksemplarisk og de er absolutt villig til å samarbeide for å få til gode løsninger. Vår utfordring er at det har tatt tid å skreddersy integrasjonen (Shopify - Tripletex) til å bl... See more

Rated 5 out of 5 stars

Integration mellem WooCommerce og Billy fungerer upåklageligt med hjælp fra Pairy. Jeg har haft brug for support og de vender altid hurtigt tilbage og er meget hjælpsomme. Meget mere end de måske b... See more

1. Accounting Firm

Written by the company

Hos Pairy arbejder vi hver dag for at gøre hverdagen lettere for webshop ejere. Det gør vi ved at automatisere bogføringen fra webshop til regnskabsprogram. Vi tilbyder integrationer til de gængse webshopsystemer som DanDomain, Shopify, Wix og WooCommerce. De kan forbindes med de gængse regnskabsprogrammer som Billy, Dinero, e-conomic, Conta, Fiken, Tripletex og Systima. Du kan prøve systemet 30 dage gratis uden binding. Herefter koster det et fast lavt månedligt beløb og du kan opsige nårsomhelst.

4.7

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

God kundeservice

God kundeservice, bistår alltid med rask respons og hjelp. Har brukt pairy i flere år nå og er veldig fornøyd.

April 20, 2026

Hei Diana,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 😊

Det betyr mye for oss å høre at du er fornøyd med både kundeservicen og den raske responsen.
Vi setter stor pris på at du har vært kunde hos Pairy i flere år, og vi gleder oss til å fortsette å hjelpe deg fremover!

Rated 5 out of 5 stars

mellom WooCommerce og Tripletex, og det fungerer glimrende.

Vi har brukt Pairy over lenger tid mellom WooCommerce og Tripletex, og det fungerer glimrende.

Ved behov er support rask og serviceinnstilt.

December 3, 2025

Hei Stefan,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!

Det er svært positivt å høre at integrasjonen mellom WooCommerce og Tripletex fungerer så godt for dere.
Vi setter stor pris på at dere har brukt Pairy over tid, og at dere opplever god flyt og rask support ved behov.

Vi ser frem til å fortsette samarbeidet.

Varmt anbefale til B2C nettbutikker

Vi har brukt Pairy som integrasjon mellom Shopify og vårt regnskapssystem i over 1 år nå. Helt fra start har deres kundeservice og teknikkere utmerket seg med å hjelpe med å få systemene opp å kjøre, og programvaren er lett å bruke til en konkurransedyktig pris.

Men, den viktigste årsaken til at jeg kan anbefale Pairy.dk er når uhellet er ute. Vi gjorde fra vår side noen feil i vårt system som påvirket ajourføringen av et utall av ordre. Her var gutta i Pairy kjappe på både i kommunikasjon, og ikke minst løsning! Takk for god service og tjenester.

April 21, 2025

Hei,

Tusen takk for din flotte anmeldelse og for at du tok deg tid til å dele dine erfaringer med Pairy! Vi setter utrolig stor pris på de fine ordene 🧡

Vi vet hvor viktig det er å få rask og god hjelp når uhellet er ute, og vi er glade for å høre at du opplevde nettopp det. Det er akkurat slik tilbakemeldinger som motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen vi kan.

Takk for tilliten – vi gleder oss til å fortsette samarbeidet med dere!

Med vennlig hilsen,

Flott system til ordrebehandling

Jeg har brukt Pairy en god stund og synes dette fungerer veldig bra, får god hjelp når jeg trenger det og alt flyter som det skal. Kan ikke ønske seg mere. :)

February 23, 2024

Hei Raymond,

Tusen takk for de fine ordene. Vi er bare glade for at du liker å bruke Pairy! 🥳

Hvis du har spørsmål om noe, eller trenger hjelp, så nøl ikke med å kontakte oss igjen! Vi er klare til å hjelpe 🧡

Rated 5 out of 5 stars

Integration mellem WooCommerce og Billy…

Jeg har haft brug for support og de vender altid hurtigt tilbage og er meget hjælpsomme. Meget mere end de måske behøvede.
Jeg kan kun anbefale Pairy og giver dem MAX stjerner

February 21, 2024

Hej Heidi,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Hvor er vi glade for at høre, at du synes om at bruge Pairy 🧡

Hvis du igen skulle få brug for support, så skal du endelig bare række ud! 🌟🥳

Integrasjonen til Fiken funker fjell

Integrasjonen til Fiken funker fjell, og servicen har vært upåklagelig! :)

February 20, 2024

Hei Øystein,

Tusen takk for den flotte anmeldelsen din! Vi er selvfølgelig veldig glade for den, men enda mer glade er vi for at du er fornøyd med å bruke Pairy! 🤩

Hvis du skulle trenge hjelp eller har spørsmål om noe, er det bare å kontakte oss igjen!🤘🏼

Med vennlig hilsen,

Rated 5 out of 5 stars

Godt program og kundeservice er i top!

Pairy fungerer super godt som integrationsprogram i min enkeltmandsvirksomhed. Kundeservice er i top og jeg er en meget tilfreds kunde efter det første år.

February 13, 2024

Hej Camilla,

Mange tak for din positive anmeldelse af Pairy! Det er vi naturligvis meget glade for, men endnu gladere er vi for, at du er glad for at bruge Pairy🧡

Har du spørgsmål, eller brug for hjælp til det mindste, så rækker du endelig bare ud igen! 🤩

Rated 5 out of 5 stars

Pairy platformen er vildt god

Pairy platformen er vildt god, og integrerer find med Billy. Jeg har dog opgivet at bruge integrationen fordi vi bruger OSM, og Billy's opsætning er HÅBLØS. Det er på ingen måde Pairy's skyld at vi måtte opgive at få det til at fungere. De har hjulpet os alt det de kunne.

February 1, 2024

Hej Christina,

Tusinde tak for de flotte ord! Vi er glade for, at du var glad for Pairy som platform, men vi er selvfølgelig rigtig kede af, at det ikke lykkedes at få det til at fungere optimalt.

Du skal dog vide, at du altid er velkommen tilbage hvis det en dag måtte give mening. Så vil vi altid stå der til at gribe dig 🧡

Rigtig god dag til dig, og tak for denne gang!

Rated 5 out of 5 stars

En god integrasjon som funger ypperlig

En god integrasjon som funger ypperlig. Har også fått support for oppsett noen ganger, og svært gode svar og løsninger på problemene. Anbefales!

November 13, 2023

Hei Netcam,

Tusen takk for din flotte anmeldelse av Pairy, det setter vi stor pris på! Vi er veldig glade for at du er fornøyd med å bruke Pairy, og at du har fått den hjelpen du trengte! 🤩

Skulle det være noe som helst, ikke nøl med å ta kontakt igjen!

Takk igjen 🧡

Fungerer veldig god med Tripletex og WooCommerce

Denne bruker vi for integrering mellom vår WooCommerce nettbutikk på claudiamunch.com og Tripletex som er økonomisystemet den er integrert med. Har hatt denne tjenesten i flere år og det fungerer veldig bra! Anbefales!

April 24, 2023

Hei Jan,

Tusen takk for dine hyggelige ord, og jeg er så glad for å lese at du er fornøyd med å bruke Pairy 💛

I Pairy gjør vi en stor innsats hver dag, så det er definitivt hyggelig å lese at arbeidet vårt kommer deg til gode😍

Hvis du støter på problemer eller trenger hjelp når som helst, ikke nøl med å ta kontakt med oss✨

Takk nok en gang🥳
Ha en flott dag!

Shopify -> Pairy -> Billy

Integration mellem Shopify og regnskab software (i mit tilfælde Billy) fungerer upåklageligt med hjælp fra Pairy. Installationen var ligetil, og de gange jeg har haft spørgsmål, eller har været i tvivl om noget, har jeg fået hurtig og venlig service fra personalet. Jeg er sikker på at der er noget der kan gøres bedre, men kan ikke lige sætte en finger på hvad det skulle være.

April 10, 2023

Hej Jonas,

Tusinde tak for dine fine ord, og skønt at høre, at du er glad for at bruge Pairy! 🙌🏼

Ligeså er det fedt, at du har været glade for vores support, når du har haft spørgsmål eller brug for hjælp. Det lover jeg at videregive til vores support afdeling🫶🏼

Skulle du på et tidspunkt komme i tanke om noget vi kan gøre bedre, eller har du spørgsmål eller brug for hjælp, så ræk endelig ud! 💛🥳

Tak igen, og ha' en rigtig skøn dag!

Integrasjon mellom Shopify og Tripletex

Brukes til integrasjon mellom Shopify og Tripletex.
Har ikke hatt noen problemet med integrasjon, ordre føres over, ingen stans.
Har hatt behov for og endre noen kontoer, dette har support hjulpet meg med med en gang.
Kan anbefales!

September 16, 2021

Hej Robin,

Mange tak for din positive anmeldelse, og dejligt at høre, at det virker upåklageligt. Godt at du har fået hurtig og god hjælp med hvad du havde brug for også🙏🏼

Vi sætter stor pris på den feedback vi modtager, og jeg vil sørge for at vores kundeservice får de rosende ord med på vejen.

Rigtig god dag⭐️

Rigtigt god kundeservice.

Rigtigt god kundeservice.
Systemet er også nemt at bruge og yderste effektiv sammen med Billy.

September 10, 2021

Hej Yara

Tusinde tak for din meget flotte anmeldelse! 👏

Vi sætter så stor pris på den feedback vi modtager, og jeg vil sørge for at vores kundeservice får de rosende ord med på vejen.

Må du have en dejlig dag 🌞

Rated 1 out of 5 stars

Er du professionel så læs med her.

Er du professionel så læs med her.
Jeg havde brug for en ny professionel løsning til vores virksomhed, og fandt her frem til Pairy.
Produktet i sig selv er egentlig fint, men hele opstartsprocessen eller mangel på samme er himmelråbende elendig. Her snart 4 måneder efter første forsøg på en integration via Pairy er vi ikke kommet videre end at de ved hvilken løsning jeg skal have. Jeg har nu via andre fundet frem til en anden seriøst professionel samarbejdspartner som på alle måder er det modsatte af Pairy. Kan iøvrigt se at der endnu ikke engang er kommet svar fra kundeservice på de sidste 2 beskeder som er skrevet over for snart 14 dage siden anmodning (nr. #4329) Pairy skal ses nok ses mere som en hobby forretning hvor produktet er fint hvis du kan klare alt selv uden support, da denne er eksisterende. Overvejer du alligevel at prøve Pairy, så husk på denne anmeldelse når du har ventet lang tid på svar fra sælger eller kundesupport Vær opmærksom på at du ikke kan ringe til dem. Denne anmeldelse er ikke skrevet for at hænge enkeltpersoner ud i virksomheden men som en overordret billed af vores "oplevelse" med Pairy. Virksomheden kan ikke anbefales til professionelle.

September 7, 2021

Hej Christian

Øv for en oplevelse du har haft med os. Det vil jeg først og fremmest gerne undskylde for! Vores svartid på dine henvendelser er på ingen måde acceptable, og det at du skriver denne trustpilot anmeldelse, gør kun at vi må forbedre de hængepartier der har været.

Jeg ved du skulle have en Pairy enterprise opsætning, og derved kan der forventes en længere behandlingstid. Derfor er ovenstående stadig en ærgerlig kundeoplevelse. Jeg håber du har fundet en samarbejdspartner som passer perfekt til dine behov, og så skal du vide, at hvis du på given tidspunkt nogensinde skulle få lyst til at afprøve Pairy igen - så står vi med åbne arme.

Alt godt herfra til dig, og rigtig god dag 🙏

Rated 3 out of 5 stars

Kundeservicen er eksemplarisk

Vår utfordring er at det har tatt tid å skreddersy integrasjonen (Shopify - Tripletex) til å bli god nok til å dekke våre behov.
Nå tror jeg vi er kommet dit, og ting begynner å fungere sømløst.
Vi kunne med fordel fått litt bedre innsyn i hvordan vi burde gått frem for å nå dette punktet tidligere.

Hej Ørjan

Tusinde tak fordi at du tog dig tid til at skrive os en anmeldelse.

Det glæder mig at jeres behov er blevet dækket, og at oplevelsen med vores kundeservice har været god! Det lover jeg at fortælle videre til vores supportere 😍🤩

Hvis der er det mindste yderligere vi kan være behjælpelige med, må i endelig række ud - så kan vi sørge for at i får den bedste oplevelse med Pairy.

Topp service

Topp service - fin løsning!

Hej Benjamin

Mange tak for din fine anmeldelse 😍

Dejligt at både service og løsningen er i ''Topp'' hos dig! Det er vi så glade for. Du ønskes alt godt, og fortsat god dag til dig 👋

Vi elsker Pairy.

Vi elsker Pairy.. Det har gjort vores bogføring meget meget nemmere.. Alt spillet bare..
Pairy kan varmt anbefales 😊
Vh Nina //HemmingsenInteriør

Hej Nina

VI elsker til gengæld kunder som jer, samt denne anmeldelse af Pairy. Så den skal i have stor tak for 😍

Der er næsten heller ikke noget bedre end en gnidningsfri bogføring. Vi takker for de pæne ord, og ønsker jer en dejlig sommer ☀️

Super fornøyd

Vi har brukt tjenesten til Pairy et par år nå og er super fornøyd med tjenesten. Vi hadde behov for en partner som sømløst kunne automatisere kommunikasjonen mellom våre systemer og det er alltid et godt tegn når vi ikke merker denne type tjenester i hverdagen. Det er fordi det fungerer som det skal. Det var en oppstartsperiode med set-up og kobling, men etter oppstarten har Pairy levert akkurat den tjenesten vi hadde behov for, til konkurransedyktige priser.
Kim Rygel, Sport Innovation AS

Hej Kim

Du skal have mange tak for denne flotte, og velbeskrevet anmeldelse af Pairy 🙌

Dejligt at høre programmet fungerer for jer, og netop dækker de behov i har for at sammenkoble jeres virksomhed 🤩

Tak fordi, at vi hos Pairy må få lov at være en af jeres udbydere til automatisere arbejdsgangene i hverdagen, det sætter vi stor pris på!

Du og resten af virksomheden ønskes en forsat dejlig sommer 🌞

Rated 4 out of 5 stars

Vi har brugt Pairy siden 2016 og det…

Vi har brugt Pairy siden 2016 og det har fungeret upåklageligt. Anbefaler det gerne.
Peter Borre - Jordens Farver ApS

Hej Peter

Tusinde tak for din anmeldelse 🤗

Det glæder os, at du har været med på rejsen helt siden 2016 og stadig er Pairy bruger. Det betyder enormt meget for os, noget vi bestemt sætter pris på.

Du må forsat ha' en dejlig sommer ☀️

Rated 5 out of 5 stars

God tjeneste og super kundeservice!

Pairy leverer en god og gjennomført tjeneste som fungerer stabilt, dog med enkelte mindre mangler i konfigurasjonsmulighetene.
Til gjengjeld gir Pairy ekstremt god kundeservice og har strukket seg langt for å hjelpe meg med alle problemer vi har hatt med løsningen. Vi bruker løsningen mellom WooCommerce og Tripletex og når det var en mangel i Pairy som skapte problemer i overføringen gjorde de ekstra utvikling for å støtte denne funksjonen for oss og brukte flere dager på å løse opp i alle problemer slik at dette skulle fungere feilfritt. Fantastisk serviceinnstilling!

April 20, 2021

Hej Sjokoladesmaking

Mange tak for denne fine anmeldelse! 😻.

Til trods for de udfordringer i desværre har mødt, er jeg rigtig glad for at vores kundeservice har kunne hjælpe jer videre, og dermed leveret den service som i skal have! Tusinde tak for de pæne ord om kundeservicen ligeså, dem lover jeg at viderebringe til vores support.

Vi glæder os til at hjælpe jer videre hvis det mindste skulle opstå!

Du må have den dejligste solskinsdag ☀️

Take a closer look