Skønt ophold
Rigtig godt værelse, flot udsigt over den livlige havn. Vi har haft sol hver dag, der er flere terrasser rundt om Pakhuset som kan bruges. Dejlige fælles omgivelser, meget rent. En rigtig god ferie hos jer.
Udlejning af værelser på Anholt med udsigt over havnen og stranden. 7 ny renoverede værelser, 3 ny renoverede badeværelser i hyggelige omgivelser. Nyt køkken og all rum med opvaskemaskine, 2 komfurer, ny køleskabe m.m. Stor fælles stue med tv, spisepladser, hygge kroge og super udsigt over havnen og stranden. Terrasse, have og gårdsplads med grill. Hele ejendommen har gratis wifi. I samme ejendom ligger havnens købmand Spar Konge.
Gennem Landet 76 , 8592, Anholt, Denmark
No recent history of asking for reviews
Vi har netop haft 2 overnatninger på Pakhuset, i værelse med udsigt til havnen bare super. Alt er som nyt gode senge, 3 badeværelser til rådighed, super køkken og opholdsrum med bekvemme møbler. Kan kun anbefales.
Mvh Poul Jørgensen
Ekstremt hyggeligt og velfungerende hotel. Overnattede i værelse med bad og terrasse mod havnen. Alt hvad du kan forvente af et øhotel og lidt mere. Dertil gratis tillæg af charmerende og venligt værtsskab.
Et veloverstået weekendophold på Pakhuset Anholt. Alt er gennemtænkt - så som køleskabsplads, opbevaringskasser pr. værelse og masser af service i køkkenet. Vi havde værelse med eget bad/toilet i anneks - rent overalt, sengetøj (der hænger til tørre i det fri) gode dyner/puder, dejlig gårdmiljø, god terrasse. Der er INTET at sætte en finger på - ANBEFALES 100% og ja, vi kommer igen, vi fik ikke nok af Anholt😊

Reply from Pakhusetanholt
Har lige haft 2 overnatninger sammen med veninde. Vi havde valgt luksusudgaven. Værelse med eget bad og toilet, og udsigt til havnen og med egen terrasse. Alt var nyt, pænt og rent. Køkken og spisestue over al forventning.
Der manglede simpelt hen ingenting.
Et herligt ophold som vi gerne gentager
En virkelig positiv oplevelse!
Flotte, istandsatte, rene og smagfulde værelser, nogle med udsigt til havnen, nogle med eget toilet/bad. Ingen med hårtørrer eller shampoo, men til gengæld med TV. Næsten hotelstandard. Eller bedre. Dejlig spisesal, flot stort fælleskøkken med køleskabe, komfur, opvaskemaskine mm. Desværre fik jeg ikke sagt tak for opholdet til Anja. Det er hermed gjort.

Reply from Pakhusetanholt
Sikke en oplevelse. Tak for nogle uforglemmelige dage. Rent og pænt, intet manglede i køkkenet, dejlige badeværelser. Vi kommer igen.
Lisabeth & Steen Winkel. Svendborg