See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig en fantastisk oplevelse! 🤍 Jeg er så glad for det pampasgræs, jeg har bestilt , det er endnu flottere i virkeligheden og virkelig god kvalitet 😍 Super sød og professionel service hele ve... See more

Rated 3 out of 5 stars

Company replied

Company replied

Company details

1. Dried Flower Shop
  2. Florist
  3. Flower Designer

Written by the company

Vi har Nordens største udvalg af pampas. Vi tilbyder både enkelte strå af pampas, men også buketter til både det private hjem og erhverv. Har du brug for tørrede blomster eller store buketter af pampas til dit bryllup eller event, så står vi klar til at hjælpe!

4.1

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god service og hurtig levering

Rigtig god service og hurtig levering! De er så flotte og farvekombination er flottere, end jeg havde forventet. Jeg fortalte blot, at jeg ville have nogle brune/beige og så er der blevet lavet den flotteste kombination. Kvaliteten er rigtig god! Jeg er super glade for dem og de har ændret hele min stue, hvor de giver den bedste varme. Anbefaler dem til alle!

April 7, 2026

Pampas

Jeg har for nylig købt pampas, og jeg er virkelig imponeret! Kvaliteten er helt i top – de er fyldige, flotte og præcis som beskrevet. De giver et elegant og roligt udtryk i hjemmet og passer perfekt ind i min indretning.
Sælgeren var også utrolig venlig og professionel hele vejen igennem, og alt forløb nemt og problemfrit. Jeg kan varmt anbefale både produktet og sælgeren til andre, der overvejer at købe pampas. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler her

April 8, 2026

Virkelig en fantastisk oplevelse

Virkelig en fantastisk oplevelse! 🤍
Super sød og professionel service hele vejen igennem.
Kan klart anbefales!

April 7, 2026

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk oplevelse fra start til slut!

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Pampas CPH. Min pakke kom hurtigt frem, og produkterne er simpelthen så smukke og i virkelig høj kvalitet. Man kan tydeligt mærke, at der er lagt kærlighed og omtanke i både design og service.

Kundeservicen har også været helt i top – søde, imødekommende og hjælpsomme hele vejen.
Jeg vil 100 % anbefale Pampas CPH til mine nærmeste og handler helt sikkert her igen 🤍✨

January 30, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Aldrig bestil herfra! Så uprofessionelt.

Aldrig har jeg oplevet så uprofessionel en forretning. De holder ikke hvad de lover og svarer ikke på mails.
Jeg bestilte 5 pampas. Da jeg modtog dem, var 2 af dem meget skuffende. Det skrev jeg til dem, hvorpå de lovede at sende 5 nye. 2 måneder og utallige mails (uden at få svar) efter modtog jeg 5 meget mindre pampas, som slet ikke havde nogen stilke på. Jeg skrev til dem at det var de forkerte og igen lovede de at sende nogle nye, men nu en måned efter har jeg stadig ikke modtaget dem og de svarer ikke.
30 dages tilfredshedsgaranti lover de - det passer ikke.
Havde jeg vidst at jeg aldrig ville få 5 nye, havde jeg bare sendt dem tilbage med det samme. Men jeg kan se på en anden anmeldelse herfra, at de heller ikke svarer og sender returlabels, hvis man vil bytte dem.
Hvis jeg kunne, ville jeg give 0 stjerner.
Jeg er så skuffet over denne behandling.

September 20, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Skuffende oplevelse – ingen svar og løfter bliver ikke overholdt

Jeg bestilte 10 stk. pampas den 5/8, og pengene blev trukket allerede den 7/8. På hjemmesiden står der, at leveringstiden er 1–5 dage, men den 12/8 havde jeg stadig ikke modtaget noget. Jeg skrev derfor til virksomheden – uden svar. Dagen efter skrev jeg igen – stadig intet svar. En time efter min anden henvendelse modtog jeg en mail om, at jeg kunne hente min pakke.
På hjemmesiden lover de, at man får svar på sin henvendelse samme dag – det blev heller ikke overholdt.

Da jeg hentede pakken, var pampasene flotte, men de fældede ekstremt meget. Jeg skrev samme aften til virksomheden om min utilfredshed og spurgte, hvordan vi kunne løse det. Ingen svar. Jeg skrev igen den 15/8 – stadig intet svar.

Virksomheden reklamerer med 30 dages tilfredshedsgaranti og skriver, at man skal sende en mail for at få en returlabel, men jeg har endnu ikke modtaget noget.

Alt i alt en meget skuffende oplevelse. De overholder hverken leveringstid, svartid eller tilfredshedsgaranti.

August 5, 2025

Så fint et produkt…

Jeg vandt deres produkt i en konkurrence på Instagram. Jeg havde ellers aldrig hørt om dem før. Men efter jeg fik produkterne hjem, har jeg været vilde med deres pampasgræs. Det giver noget liv til ens hjem, og så er det os bare smukt at kigge på. Og så har de bare nogle flotte sammensat buketter. Som jeg helt klart vil købe.

Jeg er i hvert fald blevet glad for det jeg modtog.
( Pampasgræs - Viola og pampasgræs - Stella )

May 4, 2023

Kære Maja,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi sætter stor pris på din støtte.

Vi er glade for at høre at du kan lide dine tørrede pampas!

Tillykke endnu engang med gevinsten :)

Med venlig hilsen,
Alen, pampas.dk

Rated 3 out of 5 stars

Dårlig oplevelse

Har bestilt for 7 dage siden(lover forsendelse indenfor 12 timer) og ikke hørt andet end en bekræftelse at de vil sende hurtigst muligt. Forsøgt finde et tlf ne ej muligt. Derfor sendt mail om hvornår jeg kan forvente levering. Endnu ikke hørt noget.
Opdatering: har endelig hørt fra Pampas.dk efter denne anmeldelse og jo jeg har tjekket spam mm hver dag efter bestilling men desværre ingen kontakt, men pyt jeg fik mine varer efter en uge og de var ok.
God behandling og undskyldning pr mail med fin mulighed for kompensation.

May 1, 2023

Kære Gitte,

Tak for din henvendelse angående din bestilling hos os.

Vi forsøgte gentagne gange før hændelsen, at kontakte dig via e-mail og telefon, men desværre uden held. (OBS: Tjek gerne din spam-mappe i din e-mail, hvis vores beskeder skulle være havnet der).

Vi har sendt en mail d. 27 april, hvor vi forklarede udfordringerne med levering af din ordre. Yderligere har vi sendt en ny mail d. 1 maj, hvor vi tilbød dig følgende 3 kompensations muligheder:

1. Fuld refundering af din orde, hvor du selvfølgelig stadig beholder din varer.

2. At du kan vælge et valgfrit produkt på vores hjemmeside.

3. Gavekort på ordrens værdi.

Kontakt os gerne på Kundeservice@pampas.dk eller på vores tlf. nr. på hjemmesiden, så vi sammen kan aftale kompensationen.

Med venlig hilsen,
Alen, Pampas.dk

Rated 5 out of 5 stars

Ført skuffet, derefter meget positivt overrasket

OPDATERING!!!
Jeg blev kontaktet på mail meget kort efter offentliggørelsen af denne mail og er meget positiv over deres behandling der viste sig at være en fejl. Derfor laver jeg min vurdering om, da fejl sker og de derefter har reageret hurtig og kompenseret til fulde for den ekstra ventetid og jeg er blevet gjort opmærksom på at pakken nu er på vej.

D 11/3 lavede jeg en bestilling. D 14/3 bliver pengene hævet. Og jeg her d 21/3 ikke modtaget informationer om hvorfor pengene er trukket når jeg ikke aner hvornår og om blomsterne kommer…
Når jeg sporer siger det automatiske svar at min ordre venter klargøring, og den mail jeg har sendt for at få information om hvornår jeg mon modtager min ordre bliver ikke besvaret.
Så indtil videre kan jeg ikke anbefale dette fima.
Mit ordre nummer er #1016

March 11, 2023

Hurtig og god kundeservice

Hurtig og god kundeservice.

Rigtig fin tørret pampas :)

February 12, 2023

Kære Pauline,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi sætter stor pris på din støtte.

Vi er glade for at høre at du kan lide dine tørret pampas :D

Vi stræber altid efter at have den bedste kundeservice, så det betyder meget for os at du lægger mærke til dette.

Over alt forventning..

Jeg har netop modtaget min 4 bestilling fra Pampas.dk - og gang og gang igen leverer de en fremragende service, og ikke mindst produkter af højeste kvalitet. Jeg må sku indrømme at jeg ikke er typen der anmelder virksomheder herpå da det virkelig sjældent er tiden værd, men gud hvor kan de her noget! Det bliver 5 stærke stjerner herfra venner,

mvh Charlie (og tak for gaven i sidste bestilling 🙏🏻🙏🏻)

March 8, 2023

Kære Charlie,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi sætter stor pris på din støtte og din tålmodighed ved gentagne bestillinger hos Pampas.dk. Vi er meget glade for at høre, at du har været tilfreds med vores service og produkter og har fundet dem af højeste kvalitet.

Vi er altid glade for at høre fra tilfredse kunder, og det er fantastisk at vide, at du har fundet vores produkter og service så imponerende, at du har taget dig tid til at skrive denne anmeldelse.

Vi sætter også pris på, at du nævnte den gave, vi inkluderede i din sidste bestilling, og vi håber, at du nød den.

Tak igen for din støtte og for at vælge Pampas.dk. Vi ser frem til at levere endnu flere fantastiske produkter til dig i fremtiden. Skulle du have nogle spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte os på kundeservice@pampas.dk.

Bestilte i fredags

Bestilte i fredags d. 3 marts, havde dem hos mig om tirsdagen d. 7 marts og konen elsker dem! Fine priser med hurtig levering, vi ses igen til sommer :-)

March 8, 2023

Kære Issam,

Tak for din flotte bedømmelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi er glade for at høre, at du og din kone er tilfredse med vores produkter og service.

Vi gør altid vores bedste for at levere produkter af høj kvalitet og sikre hurtig levering til vores kunder. Det er dejligt at høre, at vi har levet op til dine forventninger.

Vi ser frem til at servicere dig igen til sommer, og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp i fremtiden.

Mange tak for dit køb og din støtte til Pampas.dk.

Kundeservice teamet hos Pampas.dk

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering og nogle vildt flotte…

Hurtig levering og nogle vildt flotte pampas blomster.
De passer så perfekt i stuen, og giver en speciel varme og fylde i rummet!
Har allerede fået komplimenter for dem.
De kan virkelig anbefales.

March 3, 2023

Kære Mia,

Tusind tak for din positive anmeldelse og de pæne ord om vores produkter og service! Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med dine pampas blomster og at de passer så godt ind i din stue. Det er fantastisk at høre, at du allerede har fået komplimenter for dem - det er virkelig noget, vi sætter pris på.

Vi sætter en ære i at levere kvalitetsprodukter og en hurtig levering, så det betyder meget for os, når vores kunder er tilfredse med deres køb og oplevelse hos os.

Tak igen for din anmeldelse og anbefaling, det betyder meget for os. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Rebekka

Rated 5 out of 5 stars

gode vare og hurtig levering

March 5, 2023

Kære Waeel,

Tak for din positive anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi sætter pris på din tillid til vores virksomhed og er glade for at høre, at du har været tilfreds med både vores produkter og leveringstid.

Vi håber at kunne fortsætte med at give dig en god oplevelse i fremtiden, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål eller behov for hjælp.

Maria

hurtig levering

March 5, 2023

Kære Jones,

Mange tak for din positive anmeldelse af vores leveringstid. Det er altid dejligt at høre, når vores kunder er tilfredse med vores service.

Vi sætter stor pris på din støtte og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Alen

Bedste pampas

Har de flotteste pampasdekorationer og et stort sortiment! Kan klart anbefale denne hjemmeside😍

February 19, 2023

Kære Maria,

Tak for din positive anmeldelse og anbefaling af vores hjemmeside. Vi sætter stor pris på din ros og er glade for at høre, at du er tilfreds med vores sortiment og pampasdekorationer.

Vi gør vores bedste for at tilbyde vores kunder de mest fantastiske produkter og en hurtig levering, så det er dejligt at høre, at du har oplevet netop dette.

Tak fordi du valgte Pampas.dk og endnu engang tak for din anbefaling.

Alen fra Pampas.dk

Take a closer look