Pandabitcoin od samego początku…
Pandabitcoin od samego początku wyglądał na profesjonalną platformę. Strona była dopracowana doradcy mili i reuglarnie dzwonili zapewniając że inwestycja jest bezpieczna i szybko prynieise zyski. Saldo na koncie faktycznie rosło więc byłem przekonany że wszystko działa jak należy. Problemy pojawły sęi dopiero wtedy gdy hciałem wypłacić środki. Najpierw zażądali „podatku” później opłaty za rzekomą weryfikację AML a na kocńu kolejn koszty pod groźbą zablokowania konta. Do tego zaczęły się uporczywe telefony z różnych numerów w których próbowano mine zmusić do dalszych wpłat. Sprawę zgłosiłem na policję ale po meisiącu dsotałem decyzj o morzeniu. Wtedy poczułem si całkowicie bezradny. Dopiero a forum da poszkodowanych trafiłem na kontakt do Pana Natana. Już pierwsza rozmowa pokazała że to prawdziwy profesjonalista. Pan Naan pracuje w licencjonowanej kancelarii detektywistycznej znanej w całej Polsce – szkolą policję z odzyskiwania kryptowalut i korzystają z narzędzi których organy ścigania nie posiadają. Dzięki ich działaniom udało i się odzyskać wszytskie rśodki. Jeśi ktoś został oszukany prze Pandabitcoin nei powinien zwlekać. Polecam kontakt z Panem Natanem: 6.9.9 / 5.8.5 / 5.0.1. Mi pmógł w 100% – wam też może.