Dejlige mennesker, som altid kommer til tiden, og leverer dejlige sodavand. Lækkert ikke skal stå med en fedtet pose og aflevere sin pant, i et supermarked , hvor pant automaten kun virker hver ande... See more
See what reviewers are saying
Fantastisk utroligt søde og rare unge mennesker der hjalp os med alt vores pant ,det bliver ikke sidste gang
Lavede en bestilling for lang tid siden, hvor der ikke var andet end problemer. Det endte med jeg fik nummeret til chaufføren, som var MEGET nemmere at snakke og aftale med. Har nu prøvet igen at lave... See more
Super fin service ved afhentning og levering. Tillige ros til chaufføren, der på en fin måde fortalte, at jeg havde indberettet for meget pant, og derfor helt naturligt ikke kunne få alle estimere... See more
Company details
Written by the company
Lad os hjælpe hinanden med at få panten retur. Du ringer eller skriver og vi afhenter jeres pant. Mere simpelt kan det ikke blive. – Pant afhentning gjort nemt. Om du ønsker nye drikkevarer for værdien I har i pant, eller om I ønsker at donerer beløbet til et godt formål er op til dig. Vi støtter bl.a foreningen Bryd Tavsheden, som arbejder for at oplyse om, forebygge og afhjælpe vold mod børn og unge i nære relationer. Vi tager også gerne dåser med uden pant. Om du er erhverv eller privat person, gør os heller ikke spor. – Så længe vi får panten retur.
Teglværksgade 27, 2100, København Ø, Denmark
- kundeservice@pant-guruen.dk
- pant-guruen.dk
Hasn’t replied to negative reviews
Jeg har benyttet mig af pant-guruen i…
Jeg har benyttet mig af pant-guruen i snart et halvt år, og har været meget tilfreds med deres service. Det er altid en god oplevelse, og kan på det varmeste anbefales.
Fantastisk pantløsning med enestående…
Fantastisk pantløsning med enestående service
Efter flere års brug af denne pantvirksomhed er jeg stadig begejstret. Slip for køen ved supermarkedets pantautomat eller turen til en pantstation. Det ekstraordinært høje serviceniveau er virkelig imponerende. Professionel og venlig betjening hver gang. En problemfri og behagelig oplevelse. Kan varmt anbefale denne virksomhed til alle, der ønsker nem og pålidelig pantafhentning. Tak for fantastisk service!

Genialt koncept
Har gjort brug af Pant Guruen en håndfuld gange hjemme i privaten, og må sige at det bare fungerer. Hader selv at pante, og kan nu med god samvittighed komme af med de tomme dåser!
Glimrende og stabil service
En virksomhed som yder en stabil og behagelig service - glade og smilende medarbejdere. Et smart koncept med et godt formål. Tak for sodavand!

Varmeste anbefaling herfra
Virkelig søde folk, som er fleksible, servicemindede og hurtige i kommunikation, booking og selve afhentning. Varmeste anbefaling.
Har brugt dem i et par år efterhånden
Har brugt dem i et par år efterhånden. Ud over at det er dejligt ikke at skulle stå i kø nede ved supermarkedets pantautomat, eller selv skulle køre langt til en pantstation, så er deres serviceniveau ekstraordinært højt

Nem løsning
Nem løsning, så man ikke selv skal slæbe pant til supermarkedet. Vi kan stille vores pantsæk ud på terrassen og komme hjem til en ramme sodavand senere samme dag - det er skønt!
Jeg savner dog altid en opgørelse, når panten er blevet afhentet og talt op, så vi ved, hvor mange penge det drejer sig om. Det får man lige nu kun oplyst, hvis man selv ringer til dem. Det bør I få tjek på, så jeres ellers meget troværdige virksomhed kommer helt op på øverste hylde! :)
Afhentning til tiden og nem og hurtig…
Afhentning til tiden og nem og hurtig bestilling.
Hurtigt og effektivt til en god pris
Jeg har indtil videre kun oplevet at de er hurtige og til en god pris.
Jeg har nok et par sække hver anden måned, og det klarer de uden problemer.
Rigtig glad for mit samarbejde med jer
Rigtig glad for mit samarbejde med jer! Der ikke en finger at sætte! Medarbejdere med godt humør og som får klaret opgaven til perfektion hver gang!:)

Top klasse service
Top klasse service, de kommer til tiden og gør hvad de skal! Kæmpe ros herfra, super glad for samarbejdet med jer. TAK!

Reply from Pant Guruen
Vi har brugt Pant Guruen i over 1 år nu…
Vi har brugt Pant Guruen i over 1 år nu :)
Vi får ca hentet pant 1 gang om ugen i firmaet
Kan varmt anbefales super professionelt og altid til at regne med stor ros herfra.
Mvh Mikkel fra marielundvej

Glimrende serviceidé i teorien
De henter vores pant, dog uden kvittering og med en del forvirring.
Disclaimer: Er blevet ringet op og bedt om at ændre anmeldelsen.

Reply from Pant Guruen
Nemt - hurtigt - god service.
Nemt - hurtigt - god service. Pantkassen er diskret, men rummelig. Varm anbefaling herfra!

Super koncept!
Super koncept!
Vi har to kasser stående på kontoret og det spiller bare!
Virkelig fedt koncept!
Virkelig fedt koncept! Vi har det ude på arbejdspladsen og det sgu bare dejligt at der ikke længere skal stå en stor sæk pant i hjørnet af kontoret.

Virkeligt fint koncept
Virkeligt fint koncept - gik super smooth - kan varmt anbefales :)