Pariinoir
See what reviewers are saying
Ik heb na weken gewacht te hebben een verkeerde maat ontvangen. Vervolgens te horen gekregen dat als ik een 5 sterren review zou geven dat ik een nieuwe set zou ontvangen zonder dat verkeerd ontvangen... See more
Hele leuke jas voor die prijs. Een goede en snelle levering. Ik ga hier beslist nog eens wat kopen.
Let op mensen! Geen levering tot op heden. Geen reacties op mailtjes met vraag of de bestelling nog komt. Bestelling staat bij nu al meer dan een week op processing bij yunexpres China. Aanpass... See more
People also looked at
Ik had een zomersetje besteld en…
Ik had een zomersetje besteld en eerlijk, ik had niet verwacht dat zó lekker zou zitten. Echt topkwaliteit, voelt fijn aan op de huid en de kleuren zijn ook mooi. Klantenservice was trouwens super behulpzaam toen ik een vraag had over de maat. Heel fijn!
Levering duurt enorm lang + slechte communicatie
Levering duurt enorm lang. Product komt uit China en is van Polyester. Heb een e-mail gestuurd. Eerst kwam er reactie dat de 'nederlandse' voorraad snel uitverkocht was. Op de vraag van retour geen antwoord meer gekregen.
Let op mensen
Bestelling staat bij nu al meer dan een week op processing bij yunexpres China.
Aanpassing 4 juni
Vandaag pakket binnen gekregen, niet meer verwacht dat het zou komen maar wel zeker zeer tevreden mee. Zit perfect en ziet er goed uit !
(UPDATE LEES VERDER!)Geen levering tot op heden! KOOP HIER NIET! SCAM!
Geen levering tot op heden!
Leuke kleding, maar komt allemaal uit China. Dropship helaas. Staat na bijna een week nog steeds op processing. Inmiddels wel gemaild met de vraag of het nog komt, met hint naar annuleren. Dan ga ik wel ergens anders shoppen! Icon levert wel snel namelijk!
Mocht er wel levering zijn, dan update ik dit artikel. Volgens de website wordt overigens geleverd met DHL of PostNL. Maar dit blijkt met een onbetrouwbare(volgens Trustpilot ed.) leverancier als YunExpress te zijn. Vast goedkoper dan de andere twee. Tot op heden een negatief besteladvies!
Edit: Vandaag(20-5-2025) gereageerd per mail vanuit ParriNoir. De zomerlevering maakt dat zij het drukker hebben dan normaal, en achterstand opgelopen hebben. Ik zal het tot 14 dagen na bestelling aankijken alvorens ik vervolgstappen neem. Overigens is vragen om positieve aanpassingen in deze beoordeling(die dus gelezen is) een no go. Bij correcte en relatief tijdige afhandeling zal ik deze aanbeveling positief aanpassen. Geen woorden, maar daden!
EDIT 27-5-2025: Nog steeds geen levering of update van YunExpress naar "onderweg".
Zoals aangegeven heeft PariiNoir kort mailcontact met mij gehad en aangegeven het te willen afhandelen, en evt een korting te bieden. Echter heeft dit voor mij geen zin. Nergens geeft men aan dat men niet met DHL of PostNL verstuurt. Nergens geeft men aan dat wegens succes de levering lang duurt. Nergens geeft men aan dat men in China direct de bestelling doet(dropship). Ik heb vandaag na 14 dagen gemaild om de koop te ontbinden. Indien mijn geld niet voor dit weekend terug is op mijn rekening zal ik rechtshulp inzetten. Tevens heb ik gezien de vele 1-ster beoordelingen mezelf beklaagd over de manier van handelen. Ik ben kennelijk verre van de enige.
Chinese kleding, nog niet geleverd
Na bestelling er achter gekomen dat het uit China komt. Na 5 dagen staat de bestelling status nogsteeds op 'processing'. Het vertrouwen daalt hard....als er ooit iets bezorgd wordt zal ik een update plaatsen.
Update: ruim 1,5e week later en de bestelling staat nogsteeds op 'processing'. Bestel hier niet!!
Ik ben benieuwd hoe het eruit ziet
Niets bestellen mensen!
Ik ben benieuwd hoe het eruit ziet, ik heb mij weer laten verleiden door een site op Social media. Komt gewoon uit China. Wordt vervolgd.
UPDATE, gewoon niets meer vernomen, staat nog steeds op processing.
NIETS BESTELLEN DUS!
Update!! Twee setjes besteld, €89,- betaald, helaas maar eentje ontvangen.
Ik neem m’n verlies!
Triest om zo je geld te verdienen!
NIET AAN BEGINNEN. Chinese rotzooi
Drama is Chinese troep.
Ik heb een retourformulier aangevraagd maar ik mocht de bestelling houden en zou m’n geld terugkrijgen.
Nu is er een gedeelte van het aankoopbedrag teruggestort maar ik kom nog €30 te kort.
Hier nooit iets bestellen. Chinese rotzooi, duurt lang en komen hun afspraken niet na.
Oplichters
zomersetje
Heb hier laatst een zomersetje gehaald en hij zit kapot lekker en voelt van goeie kwaliteit! Ik zou dit zeker aanraden!
Hele goede ervaring
Hele goede ervaring, snelle levering, goed kwaliteit kleren, kunnen gewoon in de wasmachine. Voelt gijn en dik aan. Kleur blijft mooi en het retourneren van te kleine of te grote kledingstukken was erg makkelijk.
Top!
Hele leuke jas voor die prijs
Uitstekende kwaliteit
De loafers kwamen netjes verpakt aan in een doos en een zak, wat een mooie extra was. Ze zitten goed en voelen luxe aan. Het wollen vest blijft ook mooi na het wassen en behoudt zijn vorm. Heel tevreden met deze aankoop!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.