ParisBilletter.dk Reviews 52

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Super nemt! Hurtig response på e-mail og chat 👍 Guiden var så sød og dygtig . Man følte sig virkelig tryg, og hun talte virkelig godt engelsk samt andre sprog. Imponerende og hun sørgede hele ti... See more

Rated 4 out of 5 stars

En oplevelse at se Eifeltårnet oppe fra og ned og en god sejltur på Seinen. Guiden kom desværre lidt sent så der blev ikke fortalt meget om Eifeltårnet, men fordelen var, at den lange kø ved tårnet b... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Grundet vores billet køb online,,undgik vi time lang kø ved Eiffel tårnet. Vi var meget tilfredse,,Dog fik ikke en plads ved vindu ud mod Paris,da det kræver en speciel menu bestilling,,Det kunne der... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Det hele virkede professionelt og godt udarbejdet af firmaet - man kan helt klart stole på Parisbilletter. Forløbet ved køb af billetter til showet var meget klart og overskueligt, og det medførte til... See more

Company details

1. Event Ticket Seller

Information provided by various external sources

Billetter til Moulin Rouge, Lido de Paris, Cabarets, Dinner Cruise på Seinen, Louvre, Middag i Eiffel Tårnet og Sightseeing i Paris. Hos ParisBilletter.dk er vores målsætning er at blive den førerende aktør for salg af billetter til internationale arrangementer i Europa. Det vil sige, at vi vil gerne være bedst til at informerer dig om, samt sælge billetter til dig til f.eks. musicals, shows, attraktioner, fodbold og anden sport i et andet land end det du bor i.

4.4

2-star
1-star

Rated 3 out of 5 stars

De kom til tiden men

De kom til tiden men, vi havde bestilt til 2 personer og taxi som vi havde bestilt til paris ville næsten ikke havde os med, da der stod 4 personer på hans papir så tro ikke det var os.

August 12, 2017
Rated 1 out of 5 stars

Selger, etter utsolgt?

Bestilt, bekreftet og betalt rundtur i Paris. Ingen sjåfør dukker opp.
Pr. tlf. til lokal aktør, får vi beskjed om at de ikke finner booking og at det er utsolgt.
Veldig skuffende!

June 18, 2017
ParisBilletter.dk logo

Reply from ParisBilletter.dk

Hej Trude

Tak for din anmeldelse. Vi vil gerne undersøge dette nærmere, men du har ikke oplyst et bestillingsnummer, så jeg kan ikke finde dig i systemet. Vil du kontakte vores helpdesk på 70 14 53 77 eller helpdesk@ticmate.com så vil vores personale assistere dig.

Camilla/ParisBilletter

Rated 1 out of 5 stars

Snyd

Jeg bookede billetter til Eiffeltårnet. De kostede 610kr for 2, men på Eiffeltårnets hjemmeside koster de kun 27 €. Endnu værre blev det da jeg opdagede de dyre billetter kun duede til 2.floor og de andre helt til toppen. Jeg kontaktede dem og venter nu på svar om jeg må ændre til en anden tur. Hvis ikke det er tilladt vil jeg aldrig bruge dem igen -!! Samtidig koster deres fodbold billetter 1681kr pr styk, de samme kan købes for 60€ på den officielle hjemmeside ... Snyd snyd snyd. Jeg håber jeg kan lave en positiv anmeldelse efter deres svar ...

March 16, 2016

Virker perfekt !

Virkelig god hjemmeside med mulighed for mange kombinationsmuligheder. Det var vores første gang i Paris, så derfor rigtig rart at kunne købe billetter til oplevelserne hjemmefra. Beskrivelsen af de forskellige ture, matchede virkeligheden. Vil klart anbefale hjemmesiden til andre som skal nå at opleve en masse i Paris !

April 15, 2014

Take a closer look