Super goed geregeld, wij kwamen iets later aan en werden netjes gebeld. Vriendelijke chauffeurs, behulpzaam Voor herhaling vatbaar 👍👍👍
See what reviewers are saying
Top service. Vorige week geparkeerd bij ParkPoint voor mijn vlucht vanaf Brussels Zaventem. Ik had niet online geboekt maar de avond ervoor gebeld. Ondanks dat was alles snel geregeld en was er nog pl... See more
Top service! Ik had valid parking gereserveerd maar mijn man houd er niet van als er iemand anders in zijn auto rijdt. Last minute zonder probleem telefonisch om kunnen zetten. We werden van en naar d... See more
Zeer servicegericht. Onderweg bij vertrek werden we gebeld toen men ons bij de luchthaven zagen rijden/ zoeken. Bij terugkomst waren we koud geland of er werd gebeld dat onze auto klaar stond. Jullie... See more
Company details
Written by the company
Bij Parq Point zetten we ons dagelijks in om reizigers die via Rotterdam Airport vliegen, een zorgeloze start van hun reis te bieden. Ons doel is om jouw parkeerervaring zo comfortabel en efficiënt mogelijk te maken. Of je nu kiest voor onze valet- of shuttleservice, je kunt altijd rekenen op professionaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht. Met onze valetservice hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek. Bij aankomst op de luchthaven staat een van onze chauffeurs al klaar om je auto over te nemen. Terwijl jij direct doorloopt naar de vertrekhal, zorgen wij ervoor dat jouw voertuig veilig wordt geparkeerd. Bij terugkomst brengen we de auto weer naar de afgesproken locatie, zodat je zonder vertraging je reis kunt vervolgen. Onze shuttleservice biedt een handige optie voor reizigers die hun auto liever zelf willen parkeren. We brengen je met een comfortabele shuttlebus snel en veilig naar de terminal en halen je bij terugkomst weer op. Bij Parq Point begrijpen we hoe belangrijk het is dat je je auto met een gerust hart achterlaat. Daarom maken we gebruik van beveiligde parkeerterreinen en getrainde medewerkers. Klanttevredenheid staat bij ons altijd voorop. Ervaar zelf het gemak en de service van Parq Point. Boek vandaag nog en maak je reis net dat beetje zorgelozer!
Contact info
Kiotoweg 147, 3047BG, Rotterdam, Netherlands
- info@parqpoint.nl
- parqpoint.nl
Super fijne service!!
Super fijne service! Medewerker stond al voor de afgesproken tijd te wachten en ook bij terugkomst stond de auto al klaar. Vriendelijke en behulpzame medewerker en telefonisch goed bereikbaar.
Héél tevreden
Telefonisch contact tijdens reis naar parkeerplek om kort te sluiten over de te verwachten aankomsttijd. Keurig op tijd (brengen en halen). Duidelijke informatie.
Vriendelijke en geïnteresseerde chauffeur.
Bij een volgende keer weer !!!!
Jan
Zeer vriendelijk en behulpzame chauffeur
Zeer vriendelijk en behulpzame chauffeurs!!! goed telefonische contact en precies op tijd volgens afspraak zowel heen als terugreis , auto overdekt in beveiligde garage TOP ,zeker aan te raden en voor ons de volgende keer weer Parqpoint
Mvg Wil en Loes
Alles perfect geregeld
Alles perfect geregeld, bij terug komst stond de chauffeur (Kees leuke man) al op ons tewachten, en wij waren toch 20 minuten eerder geland, echt super volgende keer weer Parq Point voor ons.
Wil en Jose
Een heel makkelijke en voordelige…
Een heel makkelijke en voordelige manier van parkeren. Vriendelijke chauffeur, soepele en snelle service, heldere instructies via e-mail en whats-app, keurige en veilige parkeergelegenheid. Eenvoudig via de ring van Rotterdam te bereiken en niet ver van de luchthaven. Echt helemaal niets op aan te merken :).
Vrolijke gast die je smorgens vroeg…
Vrolijke gast die je smorgens vroeg belde om te vragen of we erop tijd waren. Bij aankomst stond meneer al te wachten. Inspectie verliep vlot. Bij terugkomst stond de auto al netjes klaar. Echt toppie
We werden keurig gebeld of we het…
We werden keurig gebeld of we het konden vinden , we waren nl vergeten zelf te bellen.
Ze waren erg vriendelijk en behulpzaam.
Ook op de terugweg maar 5 minuten hoeven wachten
Zeer soepel en goed geholpen
Zeer soepel en goed geholpen! Bellen en ze stonden al klaar om ons weer op te halen!
Goed geregeld klantvriendelijk en snel…
Goed geregeld klantvriendelijk en snel zeker aan te raden
Parqpoint ook uw oplossing bij geannuleerde vlucht
Vandaag zeer goed geholpen bij een geannuleerde vlucht vanaf Rotterdam airport. Door een zeer service gerichte en meedenkende eigenaar konden we weer direct over onze auto beschikken, deze later alsnog parkeren en kregen we een lift naar het station voor de trein naar onze vervangende vlucht vanaf Amsterdam.
Goede prijs en duidelijke afspraken
Goede prijs, duidelijke afspraken die ook nagekomen worden. Fijne communicatie met de medewerkers.
Geweldige service Dank Dank Dank
Vanuit mijn ervaring is parqpoint heel behulpzaam geweest. Zij hebben alles op alles gedaan om het zo comfortabel te maken. Ik kon de locatie niet vinden omdat Google mij ergens anders heen bracht en ze hebben geduldig mij erdoorheen geholpen.
Bij mijn terug keer ben ik in Amsterdam geland ipv Rotterdam. Chauffeur heeft mij op Schiedam Centrum opgehaald en naar mijn auto gebracht. Dat is toch geweldig!!!!. Al met al topservice. Jullie zijn de beste!!!
Super vriendelijke medewerkers
Super vriendelijke medewerkers, zeer tevreden!!
Goede service en net personeel
Goede service en net personeel. Stipt op tijd en bij terugkomst stond men ons met auto op te wachten daar we iets eerder terug waren waarop dus netjes geanticipeerd was door het personeel. Top service.
Perfecte service
Doen gewoon wat ze beloven. Prima service en zeer attent personeel.
Goede en betrouwbare parkeerservice
Goede, snelle en betrouwbare service! Ik zal zeker weer gebruik gaan maken van deze diensten.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.