See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Mine billeder blev afvist ved borgerservice, da de ikke levede op til krav for pas billeder. Kontaktede pasautomaten på mail, da de stiller garanti for billederne på deres hjemmeside. Har d.d. forts... See more

Rated 4 out of 5 stars

rigtigt fin kvalitet og god hjælp på kundeservice men lidt lang leveringstid.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde brug for pasbilleder til min datter og jeg, som skulle gå hurtigt og nemt. Jeg blev anbefalet at prøve Pasautomaten, og det var så dejligt nemt, bekvemt og til en skarp pris. Det levede fuld... See more

Company details

1. Passport Photo Processor

Written by the company

Pasautomaten er din bedste ven, når du har brug for pasfotos, kørekortbilleder eller andre ID-fotos. Vi sikrer, at dine billeder er i orden, og vi leverer dem til dig til en rigtig god pris med gratis levering. Vores fotos er lige så gode som dem, du får hos en fotograf eller fra en fotoboks, men hos os er det nemmere, hurtigere og billigere. Du kan tage så mange billeder, du vil, inden du beslutter dig. Vores app er også fantastisk til at tage billeder af babyer, børn, ældre og handicappede. Hvis dit billede ikke opfylder myndighedernes krav, tager vi kontakt til dig og giver dig mulighed for at tage nye billeder uden ekstra omkostninger. Det er nemt at komme i gang, og vores app har en indbygget guide til at hjælpe dig. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

3.0

1-star

Replied to 28% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 1 out of 5 stars

Jeg havde betalt for hurtigt levering…

Jeg havde betalt for hurtigt levering der stod 2 dage. bestilte søndag og fik først billederne lørdagen efter. Det syntes jeg er for dårligt...

January 24, 2026

Reply from Pasautomaten

Hej Brian, jeg er ked af din oplevelse og vi deler frustration. DAO har desværre oplevet meget store udfordringer efter de har overtaget brev forsendelsen fra PostNord. Dette kan du læse meget om på nyhederne og det skader mange virksomheder. Udover jeg gerne kompensere så du ikke betaler for hurtig fragt så lad os vide hvad vi kan gøre.

Rated 1 out of 5 stars

Mine billeder blev afvist ved…

Kontaktede pasautomaten på mail, da de stiller garanti for billederne på deres hjemmeside. Har d.d. fortsat ikke fået svar retur.

November 18, 2025

Venter endnu på billeder

Venter endnu på billeder. To bestillinger afsendt, men har nu afventet hhv. 5 og 7 hverdage og intet modtaget. Ikke hul igennem på mail, håber snart de dukker op, ellers må vi jo bide i det sure æble og køre til en fotograf, for pas skal bruges snart.
Fine billeder der blev godkendt med det samme👌🏼 Hurtigt svar på mail, og fremsendelse af nye fotos da de første forsvandt med PostNord

October 28, 2025

Svindel

I. Å aldrig bruge dem

September 2, 2025

Hej Brian,
Vi driver naturligvis ikke med svindel 🙂 Vi kan desværre ikke finde nogen henvendelse fra dig, så vi er usikre på, hvad din oplevelse drejer sig om. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte – vi tilbyder tilfredshedsgaranti og vil rigtig gerne hjælpe dig.

Fra 1 til 5 stjerne på rekordtid 💫

Efter bestilling oplevede jeg en længere leveringstid end lovet fra postselskabet. Da jeg kontaktede pasautomaten fik jeg hurtigt en besked tilbage, hvor de beklagede. Og da leveringstiden var længere end forventet skyndte de sig hurtigt at trække pengene tilbage samt sende et Quick1brev afsted med nye billeder. Rigtig god service og kan varmt anbefales 😊

August 15, 2025

Hurtig levering!

God billedkvalitet printet på canon fotopapir, og super levering.
Bestilte torsdag aften kl. 18:30, billederne godkendt fredag kl. 17, og jeg modtog mandag formiddag.

Super oplevelse som kun trækkes ned i stjerner, hvis de ikke godkendes hos borgerservice ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

March 24, 2025

Den er ikke kommet

January 23, 2025

Hej

Vi er virkelig ked af at du af en eller anden årsag ikke har modtaget din ordre, vi sætter vores tillid til at postvæsnet levere til tiden.

Vi er kede af du ikke har taget kontakt til os med det samme for at vi kunne løse denne udfordring. Vi vil dog returnere dig det fulde beløb med det samme.

Mvh Team Pasautomaten

Længere leveringstid end oplyst

Der står på hjemmesiden, at levering er 3-6 dage. Da jeg fik en besked om, at mit billede var godkendt, stod der at jeg kunne forvente at modtage dem i løbet af 5 hverdage.
Der er nu gået 7 hverdage og billederne er stadig ikke kommet og eftersom jeg skulle lave pas i dag, kan jeg nu ikke bruge dem til noget, hvis de en dag kommer.

October 25, 2024

Kære Cecilie,

Vi er meget kede af, at din oplevelse ikke har levet op til dine forventninger. Vi stoler normalt på, at postvæsnet overholder deres leveringstider, men vi tager selvfølgelig det fulde ansvar og refunderer dine penge, da vores produkt desværre ikke har kunnet give dig den ønskede værdi.

Vi vil gerne nævne, at du altid er velkommen til at skrive direkte til os, hvis du oplever udfordringer – så kan vi hurtigt finde en løsning sammen. Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse, og vi gør alt, hvad vi kan for at hjælpe.

Med venlig hilsen,
Team Pasautomaten