Company replied
I Ik gebruikte voor mijn hond probiotica van ander merk maar de een bleef pootjes bijten en de ander bleef gras happen. Tot ik dit merk ontdekte en wat ze beloofde! Binnen een week was het pootjes... See more
Company replied
Het bedrijf is uitstekend en komen ook hun afspraken na. Ik heb het betaalde geld terug gestort gekregen nadat was gebleken dat het produkt geen goede match was met onze hond. Onze hond kreeg he... See more
Company replied
Pawrful ondersteunt hondenbaasjes met natuurlijke supplementen die bijdragen aan een gezonde en gelukkige hond, zodat elke dag gevuld is met vrolijke kwispels en kleine geluksmomenten.
De Smidse 21, 6931KJ, Westervoort, Netherlands
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Snel in huis en mijn hondjes beginnen al veel minder te krabben

Reply from Pawrful
snelle levering ik geef het nu het 2 weken ik zie al verbetering een goed product

I
Binnen een week was het pootjes bijten en gras happen verdwenen !
Dus dik tevreden zowel hond als baas 🐕🍀🍀🍀probiotica p

Reply from Pawrful
Onze hond Rico is een Mechelse herder die negen jaren heeft gewerkt als surveillance hond bij de politie en hij wordt op 1 april twaalf jaar. Hij heeft vaak last van dunne ontlasting en wij hebben van alles geprobeerd om daar rust voor hem in te krijgen. Bij de dierenspeciaalzaak om advies gevraagd en die adviseerde probiotica. Eerst in poedervorm, daarna in capsules en niets hielp. Een aantal maanden geleden kwam ik op de sociale media Pawrful tegen die probiotica aanbood, een stuk goedkoper en in een makkelijke brokjes vorm. Ik heb dat geprobeerd en Rico is van zijn darmprobleem af.

Reply from Pawrful
Jaap vindt de brokjes lekker maar ik heb nog geen verandering gezien. Hij blijft nog aan zijn oren krabben en aan zijn poot likken. Maar we zijn pas bezig. Afwachten nog.

Reply from Pawrful
Onze hond Nanu was winderig en down .. eenmaal gestart met pawrful probiotica voor de darmen en na een week merkte we al verschil .. nu ruim drie weken verder en Nanu is weer helemaal de oude .. ik ben zeer tevreden

Reply from Pawrful
Ondanks het feit dat na 30 dagen nog geen echt resultaat geboekt is hou ik nog vertrouwen in de goede afloop door de zeer persoonlijk benadering van de eigenaren…

Reply from Pawrful
Skip onze dwergschnauzer had al enige tijd last van een bepaalde jeuk en was ook erg onrustig, we hadden al verschillende producten gebruikt maar er was weinig verbetering te zien tot dat we via internet het product probiotica ontdekte we zijn dit gaan gebruiken en na een week of twee kwam er zien der ogen verbetering in en nu na een week of zes gaat het steeds beter dus we zijn hier wel erg tevreden over zeker voor het welzijn van onze Skip en dat is voor ons het belangrijkste.

Nu voor de 2e keer besteld
Onze hond gaat er goed op
Minder jeuk minder darmproblemen en eet ze zonder er een probleem van te maken.
Makkelijk te bestellen zelfs een abonnement is mogelijk

Reply from Pawrful
Een super product. We gebruiken het al eens paar maand en onze hond heeft geen last meer van zijn darmen

Reply from Pawrful
Kan nog niet veel zeggen we zijn nog maar aan de tweede pot begonnen tot nu toe nog geen verbetering ik hoop dat we toch iets beginnen op te merken

Reply from Pawrful
Zeer snelle reactie en in het bijzonder een heel goede oplossing, mijn eerste bestelling niet ontvangen maar Pawrful heeft direct een nieuwe verstuurd die ik ondertussen ontvangen heb.Dat is nu eens een zeer goede service. Prima bedrijf.

Reply from Pawrful
Het werd snel geleverd, ik weet nog niet wat het effect is, de hond krijgt het nu al een paar dagen.

Reply from Pawrful
Het komt heel persoonlijk over.Er wordt met je meegedacht.Snelle levering.

Reply from Pawrful
Learn more about other kinds of reviews.