Banner for Pennysave

Pennysave  Reviews 92

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Snel, jammer alleen dat jullie een deal maken zonder daar verder met mij overleg in te hebben gevoerd. Ik ga nu toch nog die aanpassing terug draaien omdat ik, zonder dat ik dat wist, nu weer een jaar... See more

Rated 5 out of 5 stars

Pennysave heeft gigantisch snel (binnen een uur nadat ik de aanvraag had gedaan) een korting geregeld van € 180 voor mijn internet- en tv abonnement. Over mijn energiecontract krijg ik bericht teg... See more

Rated 5 out of 5 stars

Paar honderd euro besparing op zowel mijn TV + internet abbo als op mijn stroom en gas voorziening voor mijn vader geregeld! Fijn en snel contact via de mail en via de telefoon. ik zou een iede... See more

Rated 5 out of 5 stars

Zeer eenvoudig om een besparing aan te vragen, verder goed bereikbaar via Whatsapp of e-mail en alles wordt netjes gecommuniceerd. Nadat ik mijn aanbod had ontvangen vond ik dit nogal schraal, na cont... See more

Company details

1. Financial Consultant

Written by the company

Pennysave helpt jou, ieder jaar opnieuw, drastisch geld te besparen met kortingen op je bestaande vaste abonnementen. Zo kun je korting krijgen voor je internet en TV abonnement, geef je minder geld uit aan je kranten en tijdschriften abonnement en zorgen we dat je een lagere energierekening krijgt. kijk op www.pennysave.nl wat ook jij kunt besparen.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Niet twijfelen, maar doen!

Dit werkt echt top! Na een hoge jaarafrekening van mijn energieleverancier dacht ik, dit kan anders. Zelf kom ik daar niet uit en toen zag ik Pennysave. Meteen de check laten doen en alles supersnel geregeld door ze! Blije klant hier en ik ga mijn andere abonnementen ook door ze laten checken, kan de besparing direct door naar een vakantie ;)

January 20, 2025
Unprompted review

Reply from Pennysave

Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je zo tevreden bent en dat we je konden helpen met je energierekening. Heel leuk dat we ook je andere abonnementen mogen checken—die vakantie komt zo steeds dichterbij! 🌴👍

De moeite waard

Meer dan €350,= goedkoper uitbij Ziggo in 2 jaar

January 6, 2025

Reply from Pennysave

Bedankt voor de beoordeling, fijn dat je zo'n mooi bedrag gaat besparen. Hopelijk tot over 2 jaar!

weinig moeite, groots resultaat

Voor mijzelf was het weinig moeite en het resultaat is groots, veel meer dan dat ik ooit verwacht had.

December 13, 2024

Reply from Pennysave

Gelukkig is er vaak meer mogelijk dan men denkt, dus we zijn blij te horen dat je tevreden bent! Dank voor het vertrouwen.

Ik raad Pennysave aan.

Na het zien van een instagram post, Pennysave heb gemaild om te kijken naar het verlagen van het maandelijks bedrag van de provider. Vraag is snel in behandeling genomen en er kwam een mooie deal uit. Ik ben tevreden en zal over 2 jaar weer mijn contract laten checken.

November 29, 2024

Reply from Pennysave

Graag gedaan! We helpen je de volgende keer graag weer.

Absolute aanrader

De dienstverlening van Pennysave heb ik als oprecht en transparant ervaren, heel fijn! Duidelijke communicatie over wat te verwachten en wanneer welke kosten (eventueel) gemaakt zouden worden.

November 19, 2024

Reply from Pennysave

Transparantie en duidelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel, dus super fijn om te horen dat je dat zo hebt ervaren. Mocht je in de toekomst weer hulp nodig hebben, je weet ons te vinden!

Korting

Ze hebben snel voor ons onderhandeld en een mooie korting voor ons geregeld!

November 11, 2024

Reply from Pennysave

Dankjewel voor het vertrouwen Dennis! Mochten we je ergens anders mee kunnen helpen besparen, dan weet je ons te vinden.

Prima! 👌🏻

Fijne service! Snel een aanbod voor een andere energieleverancier ontvangen voor 1 jaar vast met lagere prijzen en 250€ welkomstkorting. Ten opzichte van ons huidig contract een stuk goedkoper, eenvoudig besparen zo. Bedankt Pennysave! 😊

November 8, 2024

Reply from Pennysave

Bedankt voor het vertrouwen en het achterlaten van de review! Fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn :)

Rated 5 out of 5 stars

Wat een fantastisch resultaat!

Geweldig snel, adequaat en gedegen advies gekregen!
Het behaalde resultaat was ruim boven de verwachting!
Enkele klikken op de Ipad, heeft veel geld bespaard.

November 5, 2024

Reply from Pennysave

Bedankt voor de mooie woorden! We zijn blij dat we je hebben mogen helpen en je tevreden bent.

Rated 5 out of 5 stars

Mooie korting gekregen en super snel…

Mooie korting gekregen en super snel geregeld!

September 24, 2024

Reply from Pennysave

Hoi Jelle, bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent. Wellicht kunnen we je in de toekomst nog ergens anders mee van dienst zijn. Bedankt voor het vertrouwen in ieder geval.

Ik ben enthousiast

Makkelijk aangevraagd, snelle terugkoppeling en mooie besparing! Ik ben enthousiast :)

September 19, 2024

Reply from Pennysave

Fijn te lezen dat je enthousiast bent! Dankjewel voor het vertrouwen en hopelijk kunnen we komend jaar weer iets voor je betekenen.

Goed en snel!

Geholpen door een uiterst aardige jongeman die mijn internet abonnement voor mij heeft afgesloten bij Odido.

Normaal zoek ik dat zelf helemaal uit en dat kost me dan een minstens een avond. Nu heb ik een goede deal gekregen met een telefoontje van enkele minuten. Heel fijn, voor mij de volgende keer weer👍🏼

September 9, 2024

Reply from Pennysave

Hoi Nick, fijn te lezen dat het je vel tijd en moeite heeft gescheeld! We horen vaak dat dit de reden is dat men voor ons kiest.

Hopelijk ga je iets leuks doen van de besparing.

Rated 4 out of 5 stars

Prima regeling, maar hoge marge

Prima regeling, gaat snel; leveren goed werk.
Ze vragen wel een relatief hoge marge!

July 22, 2024

Reply from Pennysave

Hoi Rutger, fijn dat je tevreden bent met onze service. Netto ga je er altijd op vooruit, dank voor het vertrouwen in ons ondanks dat je onze marge wat aan de hoge kant vindt!

Top service!

Snel - en vakkundig geholpen met een uitgebreide uitleg over de komende wijzigingen. Zeer tevreden!

July 4, 2024

Reply from Pennysave

Dank voor je review! We doen hier allemaal ons uiterste best om het beste in ons vak te zijn, fijn dat jij dit ook ervaart.

Absoluut een aanrader

Er wordt duidelijk aangegeven wat het verschil is met je huidige leverancier in vergelijking met een goedkopere leverancier. Er wordt rekening gehouden met onze wensen. Je hoeft maar een akkoord te geven en alles wordt voor je geregeld! Fijn om het uit handen te geven aan iemand die er verstand van heeft i.p.v. alle stress te ervaren om het zelf uit te zoeken.

June 11, 2024

Reply from Pennysave

Hoi Deborah, dank voor je review! We helpen je graag relaxen in plaats van stressen :-) hopelijk mogen we het in de toekomst ook voor je uit handen nemen

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look