Geweldig assortiment, zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Lieke voelde goed aan wat de wensen waren en uit weer een andere stapel toverde ze precies het goede eruit. Als met al: top
Company replied
De kennis van de tapijten is groot evenals de hoeveelheid aanwezige tapijten. Je krijgt de gelenheid om zelf rond te lopen. Tussendoor komt de dame even informeren of je hulp nodig hebt. Er zijn aller... See more
Company replied
Hallo Perez, Wij zijn ontzettend blij dat we bij jullie geslaagd zijn voor een vloerkleed in onze woonkamer. Wij waren gebonden aan bepaalde zaken maar door jullie hulp en deskundig advies is he... See more
Company replied
Prettig geholpen,goed geadviseerd en namen volop de tijd om tot onze keuze te komen uit een geweldige collectie aan kleden.(zonder ook maar een moment opdringerig te worden) De chauffeur heeft... See more
Company replied
Wij verkopen al ruim 100 jaar vloerkleden/tapijten van allerlei formaten en stijlen (modern tot klassiek en alles ertussen). De keuze is reuze: als u het juiste tapijt bij ons niet vindt dan vindt u het nergens. Wij hebben ruim 40.000 tapijten op voorraad die direct leverbaar zijn. Deskundig en vriendelijk advies en service staan bij ons hoog in het vaandel.
Netherlands
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Wij zijn super goed geholpen door Lieke, eerst per e-mail en daarna in de winkel. We kregen echt de tijd om alle verschillende tapijten rustig te bekijken en om met haar de opties te bespreken. Ze gaf ook veel nuttige informatie over de verschillen in de tapijt soorten. Lieke is erg deskundig en luistert goed naar onze wensen en denkt actief mee. We twijfelden nog over de grootte van het tapijt. De optie om een grotere maat thuis te proberen bood Lieke aan en dat was super. Zo konden we goed zien welke maat het beste paste. Echt een top service en Lieke is super klantgericht en vriendelijk. Een echte aanrader!

Reply from Perez Vloerkleden Tilburg
Wat een gigantische keuze in vloerkleden. We zijn hier goed geslaagd met de perfecte service van Lieke, die ondanks de bloedhete dag verschillende kleden bij ons thuis heeft gepresenteerd. Een absolute aanrader!
Perez heeft veel keuze, van klassiek tot modern en in allerlei prijsklassen. Wij werden goed geholpen door de vriendelijke en behulpzame verkoopster en zijn met een mooi vloerkleed naar huis gegaan!
We hebben Lieke Janssens leren kennen als een zeer behulpzame, deskundige, vakkundige, empathische styliste die haar vak goed verstaat.
Voelt mensen zeer goed aan en luistert naar wensen en behoeften en speelt hier goed op in. Lieke is bovendien een prettig persoon in de omgang.
Denkt en kijkt mee en is zeer oplossingsgericht.
Als extra service wordt de mogelijkheid geboden om vloerkleden thuis op locatie te tonen met passend
advies.
Wij zijn erg blij met ons nieuwe vloerkleed.
De geboden 5 sterren zijn van harte gegund.

Reply from Perez Vloerkleden Tilburg
Wat een prettige zaak om je tapijt te kopen. Het assortiment is zeer groot, voor ieder wat wils. Welke afmeting, kleur, patroon of dikte je ook zoekt. Het personeel is zeer vriendelijk, vakkundig en neemt alle tijd om samen met je op zoek te gaan naar het tapijt wat bij je past. De service ging zelfs zo ver dat ze enkele tapijten bij ons thuis op zicht zijn komen leggen. Daarna waren we er zo uit welke tapijt het werd. Dat noem ik nog eens klantgerichtheid met een grote K! We genieten na een jaar nog elke dag van een kwalitatief zeer goed tapijt.

Reply from Perez Vloerkleden Tilburg
Wat een geweldige zaak! De keus is enorm: tapijten van alle vormen, afmetingen, materiaal, kleur en dessins zijn aanwezig. Je krijgt alle vrijheid om je keus te maken, maar indien je dat wenst denken ze graag met je mee, zonder opdringerig te zijn. Zeer vriendelijk, deskundig en servicegericht, ongeacht wie je spreekt. Een zaak waar de klant nog koning is en Perez pas blij is als jij als klant dat ook bent. Daar kan geen Internetwinkel tegen op!

Reply from Perez Vloerkleden Tilburg
We zijn zeer tevreden over de persoonlijke ontvangst en begeleiding om te komen tot de juiste keuze voor een tapijt. Drie tapijten op zicht en een keuze kunnen maken. Het tapijt staat prachtig in onze woonkamer en we zijn er erg blij mee.

Reply from Perez Vloerkleden Tilburg
Gisteren naar Tilburg gereden met de gedachten om ons te oriënteren voor een nieuw kleed. Met foto’s van de huiskamer ging Lieke gelijk aan de slag. Ze kent hun collectie helemaal en kwam echt super snel met kleden die ons gelijk aanspraken. Binnen een half uur een keuze gemaakt en gekocht. De service, de klantvriendelijkheid: top! Kleed licht er nu al en we zijn er super blij mee. Een aanrader deze winkel.

Reply from Perez Vloerkleden Tilburg
We hebben hier twee jaar geleden een kleed gekocht. Heel vriendelijk geholpen en er is super veel keuze, ook nog binnen verschillende prijsklassen. We waren al tevergeefs bij een aantal andere winkels naar kleden gaan kijken, maar hier hebben we rustig onze keuze kunnen maken. Onze dochter viel pas hard op haar neus en daardoor kwamen er veel bloedvlekken op het kleed, die ik niet meteen op kon ruimen omdat ik haar eerst moest helpen. Ik baalde ontzettend en was al bang dat ik het kleed weg kon gooien, maar ik kreeg alles weer schoon! Zo fijn, want verder is het nog steeds als nieuw!

Reply from Perez Vloerkleden Tilburg
Via een familielid hoorden we van Perez en de enorme keuze die ze daar hebben met betrekking tot vloerkleden.
Eind 2024 een bezoek gebracht aan de showroom in Tilburg.
Lieke hielp ons uitstekend en omdat we onze keuze nog niet konden maken, stelde ze voor te wachten tot begin januari omdat er dan nieuwe kleden binnenkwamen.
Zo gedaan en ondertussen ook nog rondgekeken bij andere zaken.
Na een mailtje dat de nieuwe kleden gearriveerd waren, opnieuw naar Perez getogen.
Daar waren inderdaad nieuwe vloerkleden aanwezig die voldeden aan onze wensen met betrekking tot afmetingen en kleurstelling.
We hebben onze keuze gemaakt en zijn heel fijn geholpen door Lieke voor wie geen moeite te veel was. Onder het genot van een kopje koffie hebben we onze keuze bevestigd.
Hartelijk dank Lieke nogmaals voor je hulp en inzet.
Het vloerkleed ligt inmiddels te pronken in onze woonkamer.

Reply from Perez Vloerkleden Tilburg
Via vrienden werden wij geattendeerd op Perez in Tilburg. Begin november bezochten wij de zaak en waren verbaasd over de grootte en het enorme aanbod aan tapijten. Ook werden wij fatastisch geholpen door Lieke Janssens. We kregen een eerlijk advies en Lieke was enorm behulpzaam. Na enige twijfel van onze kant werd door haar aangeboden de tapijten bij ons thuis (op 40 km afstand) te showen, waarna wij definitief over de koop mochten besluiten. Dit vond plaats na 2 dagen en ons besluit was positief, mede door de zeer klantvriendelijke opstelling van Lieke. Perez is een echte aanrader voor iedereen. En Lieke nogmaals bedankt.

Reply from Perez Vloerkleden Tilburg
We hadden gelezen dat Perez Vloerkleden een ruim assortiment vloerkleden hebben. En dat blijkt zeker zo te zijn. Medewerkster gaf ons goed advies, dacht mee. Wist ons ook de tijd te geven om zelf rond te kijken en uiteindelijk te beslissen. Als je hier geen vloerkleed kunt vinden, dan is het er niet,

Reply from Perez Vloerkleden Tilburg
Veel keuze en men reed meteen mee naar huis om vrijblijvend te laten zien waar het is komen liggen. Prachtige kwaliteit voor een goede afgesproken prijs. En ontzettend mooi. Fijn geholpen en nog steeds erg tevreden.

Reply from Perez Vloerkleden Tilburg
Omdat we heel tevreden zijn over onze eerder gekochte kleden, zijn we weer terug gegaan naar Perez Tilburg. En wederom thuis gekomen met een prachtig vloerkleed! De keuze is reuze en de deskundige (en ook zeer behulpzame ! ) verkopers staan voor je klaar om je door de stapels vloerkleden heen te helpen. Breng zeker een bezoek aan deze zaak als je op zoek bent naar een mooi vloekleed!

Reply from Perez Vloerkleden Tilburg
De tweede keer dat we hier een kleed kochten. Nu voor onder de eettafel.
Goed voorbereid met wat foto's van ons interieur waar het kleed moet komen en een tekening met maten van de tafel in de betreffende ruimte ging de communicatie met een zeer kundige verkoper probleemloos. De keuze is groot, maar als je wensenpakket duidelijk kenbaar maakt is het alleen kiezen voor de kleur en dessin.
We konden het kleed met bijbehorend ondertapijt gelijk meenemen.
Een prettige zaak waar je goed wordt geholpen.
Zeker een bezoek waard!

Reply from Perez Vloerkleden Tilburg
Ik ben heel goed geholpen door Lieke. Natuurlijk wilde ik weer het vloerkleed wat bijna onderop lag, maar niks was te veel gevraagd. Ik twijfelde tussen 2 vloerkleden maar als ik thuis erachter kwam toch liever de ander te hebben was dat ook geen probleem, maar de eerste keuze was ook de goede keuze. Echt heel blij met het vloerkleed! Dank je wel voor hoe leuk je geholpen wordt

Reply from Perez Vloerkleden Tilburg
Wederzijds vertrouwen bij de aankoop. Snelle service achteraf.

Reply from Perez Vloerkleden Tilburg
Wat hebben wij veel plezier van ons mooie kleed. Professioneel en vriendelijk zijn we geholpen bij onze keuze. Niet goedkoop maar van dit kleed gaan we ons leven lang genieten! Als u op zoek bent, loop er zeker binnen!

Reply from Perez Vloerkleden Tilburg
Vriendelijk, behulpzaam, meedenkend, kennis van zaken en servicegericht.

Reply from Perez Vloerkleden Tilburg
Learn more about other kinds of reviews.