Perfectsalah

Rated 1 out of 5 stars

Een maand geleden gebedskleden besteld

Een maand geleden gebedskleden besteld, tot nu toe niets ontvangen site is uit de lucht, nergens te bereiken. Links die niet werken, digitale boeken.
In deze heilige maand ramadan dit doen. Allah is mijn getuige🤲 geld blijft hier.

February 20, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Salah.shop op naam van louban

Salah.shop op naam van louban. Dikke oplichting. Site is uit de lucht. Moge Allaah jou en je organisatie vervloeken als je moslim claimt te zijn. Over de rug van kinderen in de maand Ramadhaan rijk worden door gebedskleden zogenaamd te verkopen. Vervolgens link van shipping uit China en zeggen dat het direct verzonden is. Walgelijke persoon.

March 15, 2024

Oplichters! Niet bestellen..

Mensen a.u.b. niet bestellen! Want je bent je geld gewoon kwijt! Grote oplichters! Op 28 februari 2024 een bestelling gedaan (elektronische gebedskleed) van € 59,95. Tot op de dag van vandaag niks binnen gekregen. Geen gehoor en ze zijn ook niet bereikbaar. Pas op dat je niet in hun advertentie’s op Instagram trapt, want zo ben ik op hun site terecht gekomen. rekeningnummer staat op naam van Loufan. Dus binnenkort zul je van mij horen!!! Meneer of mevrouw Loufan! Alleen bij de beschrijving staat SALAH SHOP die overigens geen KVK registratie heeft. Normaal gesproken bestel ik bij onbekende sites alleen als ik kan betalen via klarna. Maar dit keer werd ik door de enorme enthousiasme van mijn zoontje meegesleurd. Morgen wordt er aangifte boj de politie gedaan.

March 13, 2024

Fraude

Wat ging er niet mis kan je beter vragen .
Deze website is fraude.
Pas op ze hebben meerdere site waar ze verkopen .

Geen product geen reactie . Helemaal niks.

March 12, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Na 1 maand nog geen digitaal…

Na 1 maand nog geen digitale gebedskleed ontvangen en de webshop geen ook geen enkele reactie op mijn vraag, wanneer ik het gebedskleed kan ontvangen. Helaas. Geen digitale gebedskleed, maar wel al betaald.

February 7, 2024

Oplichter

Oplichter! Na 2 maanden een aliecpress kleed gehad die niet naar behoren werkt. Echt schandalig om misbruik te maken met gebedskleedjes.

January 29, 2024
Rated 1 out of 5 stars

2kleedjes besteld aan 60 euro.

2kleedjes besteld aan 60 euro.
Al 2 weken geleden nog steeds geen mail gekregen van bevestiging. Geld wel van mijn rekening. Contact opnemen lukt niet met hun, ze antwoorden niet en hun nummer is niet in gebruik! Vieze vuile oplichters zijn jullie.
Morgen ga ik naar de politie!!

September 1, 2023

Defecte gebedskleed

Ik heb een gebedskleed besteld en deze is defect aangekomen. Ik ben 3 weken bezig meerdere malen contact te zoeken via mail, maar tot op heden nul reactie. Ik ben zwaar teleurgesteld in dit bedrijf. Zeker omdat ze claimen 24/7 bereikbaar te zijn.

May 10, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Helaas ben ik uitermate teleurgesteld…

Helaas ben ik uitermate teleurgesteld over mijn ervaring met Perfectsalah. Op 18 april heb ik een bestelling geplaatst en het bedrag is direct van mijn rekening afgeschreven. Echter, tot op de dag van vandaag heb ik nog niets ontvangen. Het track en tracé nummer dat ik heb ontvangen werkt niet, waardoor ik geen idee heb waar mijn pakket momenteel is.

Bovendien heb ik meerdere malen geprobeerd om contact op te nemen met de klantenservice van Perfectsalah, maar ik heb nog steeds geen reactie ontvangen. Het is onaanvaardbaar dat ik geen enkele vorm van communicatie heb ontvangen, zelfs niet om mij te laten weten dat er vertraging is opgetreden bij de levering.

Het is betreurenswaardig dat er mensen zijn die zich bezighouden met oplichting, vooral wanneer het gaat om de verkoop van een gebedsmatje dat bedoeld was als cadeau voor een bekeerling die het nodig had.

May 9, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Ik heb 3 weken voor Suikerfeest een…

Ik heb 3 weken voor Suikerfeest een gebedsmat voor mijn zoontje besteelt. Op hun site stond tussen 4 tot 7 dagen krijgt je het in huis. Na 3 weken niets gekregen. Contact met hun gehad via mail en ze zeiden dat ze het zouden sturen. Pas een week na Suikerfeest een gebedsmat gekregen die ik niet had besteelt. Ik denk komt via Ali expres. Heel slecht kwaliteit. Nu reageren ze nergens op.grote oplichters die jullie zijn.ik ga zeker aangifte tegen jullie doen.

April 28, 2023

Online aankoop fraude

Ik heb een bestelling gedaan op 7 april .
Ik heb geen bevestiging mail ontvangen . Wel is natuurlijk het bedrag afgeschreven. Ik heb contact proberen op te zoeken door mijn contact gegevens achter te laten op de website en mij hierin te informeren wat ik kan verwachten .

Na 2 weken is er tot heden nog geen contact opgenomen en wordt ik geghost door het bedrijf .

Tot conclusie om maar aangifte te doen en de bank NAW gegevens te laten achterhalen.

Erg triest dat je iemand fraudeert met een gebedskleed mag god ze straffen

April 7, 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look