Mirakel fingre
Kranio Sakral Terapi var noget der for kort tid var helt ukendt for mig.
Under sport havde jeg været uheldig at forskubbe mit skulderblad, med det resultat at jeg havde store smerter, så de skulle dæmpes med Panodil og Brufen, havde desuden svært ved at ligge på siden og det gav nogle ubehagelige jag i bestemte stillinger.
Jeg havde prøvet 2 forskellige fysioterapeuter og talt med en Ortopædkirurg uden at det havde den store effekt.
Så da jeg fik anbefalet Per, var jeg frisk på at prøve noget andet og selvom jeg havde et håb, forventede jeg ingen mirakler.
Det er nu ellers en god beskrivelse på Pers behandling.
Per tager meget blidt fat om problemet. Faktisk troede jeg lige efter første behandling at der ikke var sket noget. Det kunne jeg dog bestemt konstatere i dagene efter.
Per har taget fat direkte på problemet og har nu, efter 3 behandlinger, fået skulderen så meget på plads igen at jeg kan ligge på siden og behøver smertestillende mere.
Jeg går ud fra at vi stadig har nogle gang endnu, før den er rigtig god, men vi er godt på vej til at på den helt på plads igen.
Så der hvor mange andre erfarne specialister har måtte give op, har Per udført mirakler.
Jeg vil til en hver tid anbefale alle der render rundt med nogle skavanker, de ikke tror der kan gøres noget ved, at tage kontakt til Per.
September 5, 2022
Unprompted review