Pest Free Benelux Reviews 6

TrustScore 3 out of 5

3.0

Company details

1. Pest Control Service

Information provided by various external sources

Specialist Duurzame Ongediertepreventie tegen Muizen in gebouwen. Alternatieven voor GIFTIGE bestrijdingsmiddelen. Oplossingsgericht-Veilig-Milieuvriendelijk

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Bestelling niet ontvangen

Ik heb mijn bestelling bij pestfree na een maand nog niet ontvangen. Ook is er geen enkele communicatie vanuit de organisatie, ook niet nadat ik drie keer zelf heb gemaild waar mijn bestelling blijft. Niet zorgvuldig en niet klantvriendelijk helaas.

July 13, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Aankomst Brownie 19 februari 2021

Aankomst Brownie 19 februari 2021:
Dankzij Moosje heb ik een kleine week een levende bruine rat in huis, Brownie genaamd.
Hij verschuilt zich onder of tussen de wanden van mijn "machinepark" in de bijkeuken. Daar werd hij hoogstens door Sammy lastig gevallen.
Moosje heeft zich weer tot doel gesteld om Sheba en Sammy te leren vangen. Sammy vangt al muizen en een enkele vogel. Twee vogels hebben dat overleefd doordat de schilder de vogels gered heeft. Sheba kan inmiddels wel muizen vangen, maar doodt ze niet. Dus er is nog veel werk voor Moosje om er "echte" katten van te maken. Dus heeft Moosje eerst een dode rat meegenomen en een paar dagen erna een levende rat.
Ratten zijn duidelijk slimmer dan muizen. Brownie overleeft mijn katten al vanaf vrijdagnacht (19 op 20 februari). Brownie vindt kattenvoer eten op de lage tafel gevaarlijk. En dat is het ook. Dus heeft hij tot de nacht van 22 op 23 februari
een voorraadje voer van mijn buren meegenomen. Dat bleken brokken te zijn, die je als lokaas moet gebruiken in vangkooien. Hij is dus al te slim om te vangen via een vangkooi. Nu blijken er ook apparaatjes te zijn, die het elektromagnetische veld in je huis wisselend verstoren. Je hebt ze zelfs gecombineerd met ultrasoon geluid. Brownie trekt zich niets aan van ultrasone herrie met wisselende frequentie. Die apparaten heb ik al tegen muizen. Dus heb ik maar die elektromagnetische verstoorder gekocht van Pest Free via internet. Het is een een soort stekker net als van een oplader, maar dan wel een stuk duurder. Gelukkig wordt die na één dag al bezorgd, want het kan tot een maand duren, voordat ratten zich bedenken en naar elders verhuizen. De "Pest Free Pro Unit" werkt ook tegen muizen, kakkerlakken en zilvervisjes en je huisdieren hebben er geen last van (althans honden en katten niet).
Zelfs Sheba heeft interesse in Brownie, maar doet dat op gehoor (haar wat kortere neus is kennelijk een handicap). Sheba heeft een engelen geduld om de rat te "bewaken" zolang als die geluid maakt. Sheba heeft echter niet door als de rat naar een andere plek gaat en blijft dus uiteindelijk op de foute plek zitten. Sammy reageert pas als er een pakkans is. Brownie is echter razend snel. En het is Sammy nog niet gelukt om hem te pakken. Haar vangtechniek met eerst je prooi besluipen werkt niet bij een rat. En Moosje...? Die kijkt alleen maar toe. Tenslotte is het de bedoeling van Moosje, dat Sammy en Sheba ratten leren vangen. Helaas heeft Moosje niet gevraagd of ik het wel eens ben met een levende rat in huis. De rat is dan ook Brownie genoemd, omdat hij bruin is en in huis alleen maar als kattenvoer dient...😊
Op 25 februari werd de Pest Free Pro Unit 's ochtends al geleverd. Eind middag is Brownie al vertrokken na door de stress van de Pest Free Pro Unit heel frequent gedronken te hebben uit de drinkbak van mijn Mechelaar. Al het eten was weggezet.
Ik had de Pest Free Pro Unit (de sterkste van 2 units) tussen alle snoeren van de machines bij de verstopplek van de rat ingeplugd. Dat hielp beter dan wat verder weg. En....het resultaat was verbluffend...
Brownie was binnen 1 dag weg dankzij de Pest Free Pro Unit.

February 26, 2021
Rated 2 out of 5 stars

Tijdje terug set muizenvallen gekocht

Tijdje terug set muizenvallen gekocht, waarvan eentje kapot was. Ik had meer dan een maand geleden gemaild. Misschien vergeten of ontschoten. Tweede keer nogmaals gemaild. Helaas nog geen reactie mogen ontvangen. Hoe lang moet je wel niet wachten totdat je een reactie krijgt. Echt klantonvriendelijk en niet servicegericht vind ik het. Las al slechte reviews. Ik ben dus niet de enige. We hebben nog steeds muis in huis. Lokaas die zij hebben gemaakt werkt voor geen meter of je moet een jaar geduld hebben. Ik ga op zoek naar een ander alternatief bij een ander bedrijf. Hier bestel ik dus niet meer en raad dit bedrijf ook niet aan. Groetjes

August 23, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Goed apparaat met echte garantie

Wij gebruikten de unit in ons appartement. In het begin hadden wij last van zilvervisjes. Nadat wij deze hadden geplaatst, waren de zilvervisjes binnen 2 weken niet meer te bekennen.
Dit apparaat doet echt wat het moet doen. Zeer blij mee.

Garantie:
Na 23 maanden raakte de unit defect. Ik heb contact met Francois opgenomen en had nog een maand garantie. Ik heb de defecte retour gezonden en een nieuwe unit ontvangen. Wat een service!!!

Dankjewel Francois!

August 11, 2020
Rated 2 out of 5 stars

geen aanrader

in eerste instantie slechte ervaring met bedrijf Pest Free Orchideeënstraat 18 5241 AH Rosmalen

retournering muizenlok dozen (36 euro) omdat deze niet voldoen. Uiteraard in praktisch nieuwstaat, na 8 dagen. retournering geweigerd: nooit klachten, duizenden verkocht.

Nu toch retournering mogelijk, indien netjes geld, terug. Review wordt definitief aangepast na afwikkeling ja-nee

Enkele dagen later:
nog steeds geen geld ondanks beloftes.
"Ik zou eigenlijk nergens recht op hebben, producten vies retour, etc etc. Ik doe wat ik beloof". Beloftes, tot heden geen retour betaling, producten toch echt in goede staat geretourneerd binnen 14 dagen.

De ervaring wordt er niet bepaald beter op. Nog steeds voordeel van de twijfel gegeven en tijd tot woensdag voor terugbetaling. Review wordt hierop weer aangepast.

Nou ter afsluiting: het geld is retour. Moeizaam, onplezier, onprettig. Uiteindelijk wel opgelost.

Geen aanrader

November 19, 2019

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look