Der gik over 17 dage før jeg modtog min vare, på hjemmesiden står der 2-3 dage. Jeg skrev et par gange. Da jeg ringede modtog jeg flasken indenfor et par dage. Om mit køb var forsvundet i systemet er... See more
See what reviewers are saying
Super effektiv og nem, vi er meget glade for dette produkt, når man bestiller hos Petbottle, er det nemt, overskueligt og hurtig levering. Alle 5 stjerner værd 😊
Company replied
Jeg synes produktet er smart. Betjeningen af hjemmesiden var nem. Leveringen kom godt og hurtigt. Der er "låsen" på produktet meget hård og næsten umuligt skubbe fra side til side. Andre vi har... See more
Fremragende produkt og hurtig levering helt til døren. Min hund er super glad for sin petbottle og vil kunne anbefale til alle andre hundeejer :)
Company replied
Information provided by various external sources
Teamaet bag Petbottle.dk har fundet frem til en nem løsning til hvordan du hele tiden sørger for, at din hund er hydreret, netop en veldesignet og bred vand drikkedunk som kan indholde hele 550ML vand!
Denmark
- petbottle.dk
No recent history of asking for reviews
God service 👍
Hurtig ekspedition af min ordre - modtager to dage efter bestilling til trods for der kan gå 2-4 dage efter afsendelse, så er meget tilfreds! Og deres service på hjemmesiden i livechatten er også virkelig god, kompetent og hurtig vejledning, så selvfølgelig 5 stjerner herfra 🤩

Reply from Petbottle
Fedt produkt og hurtig forsendelse
Fedt produkt og hurtig forsendelse! Min hund bliver så glad når hun ser flasken allerede inden vi går på tur!

Fremragende produkt
Fremragende produkt, det blev vores hund glad for 👍🏼

Super stærkt service
Stærkt service, leveringen fandt sted på virksomhedensadresse, da leveringen ikke var mulig.
Mine varme anbefalinger herfra! 👍🏻

Reply from Petbottle
Fremragende produkt og hurtig levering…

Reply from Petbottle
Virkelig serviceminded kundeservice og…
Virkelig serviceminded kundeservice og hurtig levering. Helt klart et produkt, som jeg vil kunne anbefale til alle andre hundeejere!