All reviews

14 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og hurtig…

Fantastisk service og hurtig refundering

Jeg købte to puder fra Pillowhaven – én til mig selv og én til min bror . Han endte med at elske sin pude og bruger den hver nat. For mit eget vedkommende fandt jeg ud af, at memory foam ikke helt er mig, da jeg er vant til at sove på ekstremt hårde puder.

Jeg valgte derfor at sende min pude retur, og hele processen var super nem. De modtog puden og refunderede beløbet få dage efter uden problemer. Alt i alt en 10/10 oplevelse, selvom produktet ikke passede til mig personligt.

Kan varmt anbefale Pillowhaven for deres gode kundeservice!

December 10, 2025
Rated 1 out of 5 stars

30 dages returnering er snyd og bedrag

Pillowhaven har nu svaret på min anmeldelse. Oliepletter under betrækket, og ingenting på det ydre betræk,kan I selv høre hvor usandsynligt det lyder. Det havde været nemmere, hvis firmaet levede op til god forretningsskik, og anerkendte at det var en fabriksfejl. Har i korrespondancen med dem, fået at vide at puden er sendt fra dem vaccumpakket direkte fra fabrikken til mig. De har altså ikke foretaget et kvalitetestjek før puden blev sendt til mig. Så det er altså mig, der skal betale for en lille plet der var på puden da jeg fik den? Selvom jeg havde tjekket puden ved ankomst, og havde taget betrække af, er jeg sikker på at de ville have beskyldt mig for pletten. Jeg kontakter stadig en advokat, og har i går anmeldt dem til Forbrugerombudsmanden. Har andre samme oplevelse som mig, vil jeg anbefale at man klager, synes ikke de skal slippe afsted med det. Her starter min oprindelige anmeldelse:
Sov på puden en nat med flonelspudebetræk. Sendte den retur da den ikke passede til mig. Heldigvis tog jeg en masse billeder af puden, så jeg kunne bevise at den var perfekt. Har så fået mail, om at der er pletter under betrækket, hvordan det skulle kunne lade sig gøre ved jeg ikke, det er nok en anden pude de har sendt billeder af, da jeg aldrig har haft betrækket af. Jeg er sådan indrettet, at forsøger man at snyde mig går jeg videre med sagen via en advokat, koste hvad det vil. Så min anbefaling er, køb kun, hvis du er sikker på at puden passer til dig, for returneringsgarantien er ikke eksisterende.

November 14, 2025
Pillowhaven logo

Reply from Pillowhaven

Hej Anette,

Tak for din anmeldelse – vi er kede af at høre, at du har haft denne oplevelse.

Vi vil gerne understrege, at vi naturligvis altid overholder vores returpolitik, og at vi aldrig tilbageholder en refundering uden grund. I dit tilfælde sendte vi billeder til dig på mail, hvor man tydeligt kan se de olie-lignende pletter på selve puden under betrækket. Som vi også skrev i vores korrespondance, er det absolut ikke et problem, at et pudebetræk bliver beskidt ved almindelig brug. Men når selve puden har pletter, der ikke kan vaskes af, kan vi desværre ikke sende den videre til en ny kunde.

Vi har meget strikse regler for hygiejne – både for kundernes skyld og for at sikre, at alle, der køber hos os, modtager en ren og tryg vare. De færreste vil være tilfredse med at modtage en pude, der har tydelige pletter fra en tidligere brug.

Vi har dokumenteret hele sagen i den mailkorrespondance, vi allerede har haft med dig, og vi har forsøgt at være så transparente som muligt i processen. Skulle du have yderligere spørgsmål eller gerne vil gennemgå dokumentationen igen, er du altid velkommen til at kontakte os direkte.

Rated 2 out of 5 stars

Lynhurtig levering men dårlig proces

Lynhurtig levering. Der skulle være 30 dages returret. Vi købte 2, min mand brugte sin med et viskestykke over i 3 timer og synes ikke puden virkede for ham. Jeg brugte den 2 nætter, den virkede heller ikke for mig, så vi returnerede den. Pillowhaven ville ikke acceptere returneringen, fordi. De var snavsede?? Efter en telefonsamtale måtte vi så vinke farvel til beløbet vi havde betalt. De sendte så puderne retur, uden beregning af porto, som en gestus. Vi er vildt skuffede over processen og føler os snydt.

October 27, 2025
Pillowhaven logo

Reply from Pillowhaven

Kære Susi
Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi er glade for at høre, at leveringen var hurtig, men vi er selvfølgelig kede af, at processen omkring returneringen ikke levede op til dine forventninger.

Vi forstår fuldt ud, at det kan være skuffende, når en vare ikke fungerer som håbet. Da vi modtog puderne retur, gennemgik vi dem efter vores retningslinjer, og desværre fandt vi pletter på bagsiden af begge puder. Af hensyn til hygiejne og kvalitet kan vi ikke godkende returneringer af varer, der ikke kan sælges videre – og vi sendte derfor billederne til dig som dokumentation, så du kunne se det samme, som vi så.

Selvom vi ikke kunne godkende returneringen, ønskede vi naturligvis stadig at hjælpe dig bedst muligt, og derfor tilbød vi at sende puderne retur til dig uden beregning som en gestus.

Vi beklager, at denne løsning ikke levede op til dine forventninger, og vi tager din feedback med videre, så vi kan forbedre vores kommunikation fremover.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker at drøfte noget, er du altid velkommen til at kontakte os direkte – vi vil meget gerne hjælpe.

De bedste hilsner

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har købt puden fra Pillowhaven.dk

Jeg har købt puden fra Pillowhaven.dk, og den lever virkelig op til forventningerne. Den støtter nakken godt, mindsker spændinger og giver en markant bedre søvn. Levering var hurtig, og kvaliteten er i top. Kan klart anbefales!

September 27, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Udover nem og hurtig levering

Udover nem og hurtig levering, så er det den bedste hovedpude jeg nogensinde har sovet på ☺️ Ligegyldig hvilken stilling jeg ligger på, så får jeg ikke længere ondt i nakken

September 12, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Min datter købte denne pude til mig…

Min datter købte denne pude til mig fordi jeg havde kigget på den men synes den var lidt dyr. Efter at have prøvet den i nogle nætter kan jeg med sikkerhed sige at den var alle pengene værd!

September 9, 2025

Fantastisk hovedpude!

Fantastisk hovedpude!
Sover markant bedre siden jeg fik den. Den giver god støtte, føles blød men fast, og jeg vågner uden nakkesmerter. Kvaliteten er høj, og puden holder formen nat efter nat. Kan klart anbefales!

August 31, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Man sover som en drøm! Den løser alle dine nakke problemer

Det bedste pude!
Der er SÅ god komfort og støtte i den, jeg lider af daglige migræne og nakke samt skulder spændinger, de forsvandt efter en uges brug af puden. Jeg skifter aldrig pude igen, den er SÅ behagelig at sove med og bliver ikke for varm, den holder pasformen så den stadig støtter nakken optimalt i hvile position.
Kan klart anbefales - hele familien har købt den herfra 🤩

August 1, 2025

Fantastisk ergonomisk pude!

Fantastisk ergonomisk pude!
Jeg har nu brugt puden ca. 2 måneder, og den har virkelig gjort en forskel for mig. Den har reduceret mine nakke- og skuldersmerter markant. Derudover oplever jeg langt færre spændinger i løbet af dagen. Der er super støtte og komfort, uanset hvilken sovestilling man ligger i. Kan varmt anbefales til alle, specielt hvis man kæmper med spændinger eller dårlig søvn 🫶🏽

August 26, 2025

Take a closer look