VAN EIJK Brows & Beauty / Zon Salon Weesp / Pimp My Brows Reviews 66

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vorige week een winactie gewonnen voor een PMU wenkbrauwen behandeling. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat. Je word klantvriendelijk behandeld. Hygiëne staat voorop en houd super veel rekenin... See more

Rated 4 out of 5 stars

Heel erg tevreden met mijn wenkbrauwen, ook een hele lieve dame die alles heeft toegelicht van begin tot eind. Zeker een aanrader!

Rated 5 out of 5 stars

Ik had mijn twijfels of de behandeling het resultaat op zou leveren dat ik zou willen. Het eindresultaat heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik ben ontzettend tevreden met mijn hybrid behandelin... See more

Rated 5 out of 5 stars

Na een slechte ervaring bij een andere styliste was dit echt zo geweldig! Mijn verwachtingen zijn overtroffen! Super lieve en warme vrouw. En m'n wenkies zijn abnormaal mooi! Dikke vette aanrader... See more

Company details

1. Permanent Make-Up Clinic
  2. Bar PMU
  3. Tanning Salon

Written by the company

Master in Brows , Powderbrows , Ombré, PMU , Henna , Airbrush Hybrid Brows , Verven , Shapen , Waxen , Brow tinten, Permanente make-up, Masterclass Cursus, ZZP stoelhuur , ZonSalon - Ergoline - Medium+ & Power+

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Powder brows

Ik heb powderbrows laten zetten bij Else en ze is echt een topper, denkt precies met je mee en kijkt ook wat bij je wenkbrauw past. Voor de behandeling werd me van alles uitgelegd en dit was ook heel fijn om van ter voren te weten. Ik ben heel erg blij dat ik dit heb gedaan. Dus als je een wenkbrauw behandeling wilt doen stuur dan zeker even een berichtje naar Else. ☺️

October 19, 2023

Aanrader! Goeie browstyliste

16 oktober 2023: Henna Brows, Super lieve dame die weet waar ze over praat. Gaaf resultaat! Erg blij mee.. DANKJEWEL Else 🥰

6 december 2023: Mijn eerste PMU ervaring, wederom bij Else... Ik was erg zenuwachtig en bang voor de pijn. Ze heeft mij bizar goed gerust gesteld en nam de tijd voor mij en mijn angst. Ben super goed en vriendelijk geholpen! En onwijs blij met het resultaat! 😍👌🏻

October 16, 2023

Else is een topper

Als je bij een lieve, behulpzame, meedenkende professional terecht wilt komen, ga dan vooral naar Else! Zij heeft eerst prachtige henna brows gezet bij me waar ik al blij mee was, en nu toch overstag gegaan voor PMU Brows. Ben er super blij mee!!

September 25, 2023

Vakvrouw!

Niet alleen is Else een vakvrouw, zij neemt ook de tijd om alle stappen met je door te nemen én te overleggen wat het mooiste resultaat oplevert. Zij werkt secuur, hygiënisch en daarnaast voel je je snel op je gemak. Kortom je bent in professionele handen bij Else. Aanrader!!!

September 7, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Nieuwe wenkies bij Else......

Ik ben gisteren bij Else geweest voor mijn wenkbrauwen en ben echt meer dan tevreden!
Ik ben al bij vele andere geweest en geen enkele heeft mijn wenkbrauwen gedaan zoals ik dit graag wilde.

Else heeft met mij meegekeken wat precies bij mij past qua kleur en waar ik het meest blij en dankbaar voor ben is dat mijn wenkbrauwen nu eindelijk recht zijn en precies zijn zoals ik ze altijd al wilde!

Dus wil jij net zulke mooie wenkbrauwen als mij ga dan echt naar Else en thank me later! Ze is onwijs goed in wat ze doet!

August 10, 2023

Vakvrouw!!!

Super fijne behandeling gehad bij Else. Ze is enorm kundig en neemt ook alle tijd voor je. Ben super blij met mijn wenkbrauwen en zou niet anders meer willen!

July 15, 2023

Intake behandeling

Goeie indruk van de werkwijze gekregen tijdens eerste gesprek. Tijdens de telefonische intake is echt de tijd genomen om de verschillende methodes uit te leggen, wat de kosten zijn en wat voor mij het beste effect zou geven. Ik ga na deze intake een keuze maken voor een behandeling, die ik met vertrouwen tegemoet zie. Kon wel alvast de afspraak inplannen, heel handig!

June 16, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Super tevreden klant hier.

Ik ken Else zelf persoonlijk al een hele tijd. Een super hard werkende leergierig lieve vrouw. Ik vind het mooi om te zien hoe ze haar kennis in de beauty vergroot. En hoe! Ik kijk graag naar haar werk en bewonder het altijd hoe mooi en precies zei het doet. Zelf mocht ik ook komen voor henna brows. Ik had express al weken me wenkbrauwen niet gedaan zodat ze zich lekker kon uitleven. Super blij met het resultaat. Nieuwe afspraak staat al gepland. Ze is een kanjer. Echt een aanrader!

May 30, 2023

Echt een natuurtalent

Echt een natuurtalent !
Ik vond t heel eng om pmu te doen omdat t toch iets is wat niet snel anders kan als t niet goed is maar ik ben zo blij met het resultaat!

Else stelt je op je gemak en is erg vriendelijk en sociaal.
Ik zou haar zeker aanraden en ik kom zeker terug om m’n wenkbrauwen bij te houden met henna.

May 24, 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look