Pizza Shot Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har i aften bestilt to pizzaer…

Jeg har i aften bestilt to pizzaer online via Pizza Shot hjemmeside: 1 Columbus (100 kr.) og 1 Pizza Shot Special (110 kr.).Jeg har længe været en loyal kunde, fordi pizzaerne smager rigtig godt. I aften blev jeg dog meget skuffet, da jeg kom hjem. Det viste sig, at begge pizzaer var i børnestørrelse.Da der ikke står angivet mål eller diameter på hjemmesiden, gik jeg ud fra, at prisen på 100-110 kr. svarede til en almindelig størrelse pizza, hvilket stemmer overens med, hvad jeg tidligere har betalt hos jer.Jeg synes ikke, at prisen og størrelsen hænger sammen i dette tilfælde.

September 6, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Bestiller en pizza til 110kr levering…

Bestiller en pizza til 110kr levering med Wolt og modtager en pizza på størrelse med jordbær tærte…..
I skaber en forventning om alm pizza og så laver i den stunt ….fuldstændig knald i låget det bliver sidste gang jeg bestiller der

May 29, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Vejens bedste pizza

Vi bestilte 2 familie-pizzaer til kl.18.
Da vi kommer og skal hente pizzaerne, kan vi godt se der er run på, og han ikke er startet med dem endnu.
Så de er cirka 20-25 min forsinket.
Da de er færdige siger han, vi kan tage et par sodavand som undskyld for forsinkelsen.
Vi venter gerne på pizza ved pizza shot.
Suveræn pizza og altid god service.

July 30, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Bestilte 2 pizzaer den ene var der…

Bestilte 2 pizzaer den ene var der flere forskellige slags kød på, som blev delt af to mænd. De blev begge syge med opkast. Den anden pizza med kylling fejlede ingen ting, og ingen blev syge af dem 🧐

November 3, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Første og sidste gang jeg bestiller ved…

Første og sidste gang jeg bestiller ved dem.
Jeg har en kammerat der tit har fået pizza ved jer og sagde at især jeres deep pans var gode. Jeg tænkte at den anbefaling skal jeg da følge.
Jeg vælger en normal pizza med pepperoni, oksekød, tilvælger en ostekant og bearnaise. Denne kombo gav åbentbart en meget våd pizza der var uspiselig ved levering og jeg ringede med det samme hvor jeg fik en pizza til gode ved jer. Super god kundeservice der.
Bestiller så i dag min erstatnings pizza som er det samme, dog med bearnaise ved siden af, plus de levere på deres regning. Super.
Meeen.. Efter 2 TIMER ringer jeg til dem og spørger hvor den er og han undskylder og siger at han er kørt så han er der lige om lidt. Jeg tænker fint, så håber jeg dælme og at pizzaen er god. Jeg får den kort tid efter og da jeg åbner den har jeg fået det jeg bstilte. Ostekanten bestod ikke rigtig af ost, det den havde "åbnet" sig og alt osten derfra nu ligger på halvdelen af pizzaen.
Jeg kan godt lide ost, men sidder pt og spiser en pizza der KUN smager af ost og er tyk som en skosål.
Jeg kan ikke ringe derind igen, for jeg er så sulten og har ventet så længe at jeg faktisk blev ked af det og kan overhoevedet (må ikke brug f-ordet) ikke overskue at kontakte dem igen.
Så. Kundeservice var der, men kvalitet må jeg desværre anmelde r-ø-v dårligt på...

November 3, 2024

Is this your company?