Silkeborg.dk Reviews 4

Company details

1. Private Hospital
  2. Home Health Care Service
  3. Hospital

Information provided by various external sources

Silkeborgportalen er indgangen til relevante hjemmesider om Silkeborg. Public Service om funktioner i såvel offentlig som privat regi. Formidling af informationer så som kultur, sport, natur, fritid og meget mere.

3.7

2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Tak til Gødvad Midlertidigt ophold

Gødvad Plejecenter ( midlertidigt ophold) har det sødeste og mest empatiske personale!!
Min far havde sine sidste 14 dage på Gødvad , og ALT foregik værdigt og med stor omsorg og faglighed ..
Vil især rette en stor tak til Sabina , Marianne og Cecilie for at gøre en kæmpe forskel for min fars sidste tid ..

February 27, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Oplevelse af remstruplund i Silkeborg

Skriver oplevelsen på remstruplund genoptræning center og pleje, for vores venner, det er det ringeste sted du kan sende dine pårørende hen.
For det første har de ikke meget erfaring i ben amputeret mennesker, og hvad de går igennem, lader dem vide at hvis de ikke træner til de nærmest falder om, burde de ikke få en dyr protese, og fysioterapeuten, står kun og praler med at hun har haft det meste af Silkeborgs befolkning, føler sig som en dronning, så folk bliver bange for hende,overtræner folk så de bliver syge af det. Rengøring som man betaler for, er intetsigende, får at vide af lederen at pårørende kan jo godt ta’ en kost og hjælpe, maden er dårlig, og når de bager frisk brød, er det til de ansatte, patienterne skal spise tørre boller til de er spist op, og det der skulle være varm mad er lunken, siger godt nok at de aldrig har fået klager over det, men folk tør nok ikke, for så får de at vide at de brokker sig. Det er efter min mening ikke ok at behandle folk der allerede er nedlagt af sygdom på denne måde. De køber medicin i lange baner, på borgernes vegne, noget de slet ikke har brug for, men får så en mega pose med hjem, af ubrugelig medicin, som de har betalt i dyre domme for.
Så alt i alt lad være med at få dine pårørende eller andre indlagt på remstruplund, find et andet sted og undersøg om det er et ok sted
En meget utilfreds ven

December 18, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Vil dele vores familes oplevelse af…

Vil dele vores familes oplevelse af Gødvad Aflastning i Silkeborg, vi ved det er samme for flere andre.
Gødvad Aflastning er absolut IKKE et sted som kan anbefales, vi har anvendt det flere gange fordi vi ikke havde andre muligheder, det samme har vi hørt fra flere andre.
I alle vores tilfælde har det været et MEGET koldt sted og der er ingen god pasningskvalitet eller fokus på beboeren, samtidig er vores familiemedlem blevet betydelig dårligere for hvert ophold, og der bliver ikke taget hensyn til den enkelte. Samtidig er der ingen arrangementer eller aktivering af beboeren, og medarbejderne sidder på kontoret og har ikke styr på meget.
Dette handler om mennesker og ofte mennesker i sultningen af deres liv, og de fortjener en human og respektfuld behandling, de skal ikke bare parkeres i et hjørne helt alene og glemmes.
Vores oplevelse endte i begravelse af vores familiemedlem som var i meget dårlig stand.
Flere har sagt de aldrig vil ende på Gødvad, hvilket er fuldt forståeligt.
Det er ikke kun det beboeren oplever, familien skal også leve med beslutningen bagefter - var det rigtig at sende vedkommen derop........ eller skulle vi have gjort noget andet......
Vi får aldrig svaret, men vores oplevelse var at vores familiemedlem gav op efter sidste ophold.
Hvad er vores besked - enten ændre måden Gødvad Aflastning køre på, så det bliver et humant og menneskeligt sted at placere en person, hvis det ikke kan forbedres - SÅ LUK DET!

June 19, 2020

Is this your company?