Poengreise.no annbefales på det sterkeste!! Hvis man har endel poeng, kanskje en companion ticket og har lyst på en tur er dette plassen å gå. De er virkelig serviceinnstilte og hjelper deg med å sy s... See more
See what reviewers are saying
10/10! Kjapp og god kundeservice. Allerede samme dag som henvendelse ble sendt var turen booket. Markus Hjalp oss med finne vår drømmereise til Mexico på business class. Alt gikk veldig ryddig... See more
Fra man tar kontakt til oppdraget er levert ihht avtale er det god service hele veien. Alt til avtalt tid og ikke minst pris. Man får masse god veiledning og tips på veien. Kan på det varmeste... See more
Utrolig fornøyd med hjelpen jeg fikk fra Markus, Veldig fleksibel, og veldig lett å kommunisere med. Reisen han fikk ordnet for reisefølget vårt på 4 voksne og 2 barn var intet mindre enn et mirakel.... See more
Company details
Written by the company
Poengreise er et reisebyrå som hjelper med booking av flyreiser for poeng. Hovedsaklig reiser med SAS og SkyTeam via SAS sitt Eurobonusprogram. Selskapet tilbyr også hotellbookinger med gode priser og fordeler, og tilgang til de fleste high-end programmene i bransjen.
Contact info
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Strålende service
Poengreise hjalp meg med en komplisert bonusreise. Jeg anbefaler selskapet til alle som har behov for denne type tjenester.
Beste i bransjen!
Beste i bransjen! Var veldig sent ute med å booke vår sedvanlige senhøstereise med bonuspoeng i år. Kontaktet 3 forskjellige firmaer som booker bonusreiser med EuroBonus - men fikk ikke mange forslag til et varmt, solfylt sted som ikke var USA. Og selv om vi kunne flytte litt frem og tilbake på de to ukene vi har ferie i november, var det ikke mange billetter å oppdrive. Vi fikk et forslag fra et firmaene til Bogotà - som ikke fristet spesielt, før Markus ringte oss fredag kveld med en skikkelig sweet spot deal. Zanzibar i akkurat den perioden vi originalt ville, business med KLM og AirFrance med bra rute og fine reisetider til en veldig bra poengpris. Det var nesten for godt til å være sant! På toppen av det hele, var Markus på ferie, noe som ikke stoppet han fra å finne drømmereisen vår. Og maken til serviceminded og trivelig fyr skal man lete lenge etter! Vi gjorde en dum feil ifm bookinga men Markus ordnet opp og var like blid og hyggelig.
Pris for tjenesten er veldig bra - vi hadde ikke funnet denne på egen hånd og hadde for såvidt gitt opp og bestilt en (sabla dyr) chartertur (som vi avbestilte etter samtalen med Markus fredag kveld). Vi anbefaler poengreise på det varmeste og kommer til å bruke dem hver gang vi bestiller bonusreiser i fremtiden!
Poengreise har stor oversikt og…
Poengreise har stor oversikt og erfaring med et komplekst system og hjalp oss med å utforske forskjellige muligheter. Vi fant til slutt en god mulighet og de hjalp med bestillingen og sørgetbfor alt alt ble booket riktig. Jeg bruker dem gjerne igjen neste gang!
Rask
Rask, kompetent og hyggeleg. Meget kompetent bistand i fra Poengreise på kontinentale reiser for famile på 5.
Fantastisk og rask service
Vi skal en tur til Vietnam og i den anledning skulle vi ta i bruk poeng fornå reise. Vietnam er vanskelig å få til med lave poengsummer grunnet dobbel betaling til Vietnam Airways. Poengreise klarte derimot å finne en vanvittig bra tur for oss for to voksne og et spebarn.
De var raske med å svare, kunne svare opp alle usikkerhetene våre og holdt oss oppdatert gjennom hele prosessen. Anbefales på det varmeste, meget god service og gjennomføring.
Skal defintivt tas i bruk igjen!
Eit unikum!
Eit unikum! Kunnskapsrik, effektiv, sabla hyggelig, og alt ein ynskjer seg av ei slik tjeneste – redda rett og slett bryllaupsreisa vår! Nøler ikkje eitt sekund med å bruke Poengreise fleire gonger.
Anbefales
Rask og veldig god hjelp fra Poengreise.
De fant et godt alternativ etter våres ønsker og er veldig fornøyd med hele prosessen.
Billetter og flyvninger var raskt synlig i SAS appen.
Fantastisk hjelp og bistand fra…
Fantastisk hjelp og bistand fra poengreiser.no. Vi trengte billetter til New York på kort varsel. Markus tok raskt hånd om forespørselen og ordnet akkurat det vi trengte. Kan anbefales på det sterkeste!
Veldig bra service
Veldig bra service. Funket perfekt med både e-post og telefonisk korrespondanse. Fikset faktisk alt på en dag, da vi først hadde bestemt oss, og billettene var tilgjengelig i SAS appen samme kveld. 👌
Anbefales sterkt
Anbefales sterkt! Hjalp meg med bonustur til Japan samt bonustur til Singapore. Helt plettfritt og kjapt svar. Takk for den gode servicen.
God og effektiv service
Varm og imøtekommende service som både er kjapp og effektiv. Finner fram alternativ som er billigere enn det eg kunne finne selv. Anbefaler på det varmeste
Strålende erfaring
Poengreise.no hjalp meg og en kamerat med en tur til Seychellene. Det er kort responstid, og han fant tur etter vårt ønske. Vi var relativt fleksibel med utreise, og han fant den perfekte turen for oss med preferansene våre.
Underveis fra bestilling og mot reisedato har mannen bak Poengreise.no vært svært behjelpelig med all slags spørsmål om turen. Alt fra reise, flyplassopphold, mellomlanding og endelig destinasjon.
Jeg kommer til å bruke Poengreise.no igjen, og jeg kommer til å anbefale det til de få jeg kjenner som også samler poeng.
Helt otrolig service
Helt otrolig service! Extremy tålmodig och gjorde allt før att møta mina ønsker. Marcus som hjelpte mig gjorde allt riktigt med att førklara steg før steg av prosessen. Meget fornøyd og kommer kontakta han igen når jeg trenger bestille bonusreise! Tusen takk
Varm anbefaling
Jeg vil anbefale Poengreise.no varmt! Jeg skulle bestille akkurat når SAS innførte restriksjoner på å sette sammen reiser leg-for-leg i september 2024, men Markus fant en omvei, ved å booke først en reise, og deretter gjøre en ombooking. Uten ham hadde jeg og familien aldri fått booket reisen vi ønsket. Og han knuser Chatflights på pris. Takk!
Poengtur til Japan
Vi brukte Poengreise for å finne en god reise til Japan. Og Markus leverte! Det ble en del frem og tilbake, og litt uflaks med at den original utreisen ble tatt før vi fikk reservert. Men Markus la ned en kjempeinnsats med å finne alternativer som funket for oss. Rett og slett kjempefornøyd med poengreise.no
Anbefaler Poengreise
For andre året på rad benyttet vi Poengreise til å booke familiens sommerferie med bonuspoeng. Poengreise fant drømmeturen i løpet av et par timer.
Markus hos poengreise fulgte oss godt…
Markus hos poengreise fulgte oss godt opp og fant mange forskjellige reiseruter til vår tur. Vi er strålende fornøyd!
Jeg fikk bestilt ønsket reise på veldig…
Jeg fikk bestilt ønsket reise på veldig kort tid. Ingenting å klage på.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.