PoengreiseReviews

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Poengreise.no annbefales på det sterkeste!! Hvis man har endel poeng, kanskje en companion ticket og har lyst på en tur er dette plassen å gå. De er virkelig serviceinnstilte og hjelper deg med å sy s... See more

Rated 5 out of 5 stars

10/10! Kjapp og god kundeservice. Allerede samme dag som henvendelse ble sendt var turen booket. Markus Hjalp oss med finne vår drømmereise til Mexico på business class. Alt gikk veldig ryddig... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fra man tar kontakt til oppdraget er levert ihht avtale er det god service hele veien. Alt til avtalt tid og ikke minst pris. Man får masse god veiledning og tips på veien. Kan på det varmeste... See more

Rated 5 out of 5 stars

Utrolig fornøyd med hjelpen jeg fikk fra Markus, Veldig fleksibel, og veldig lett å kommunisere med. Reisen han fikk ordnet for reisefølget vårt på 4 voksne og 2 barn var intet mindre enn et mirakel.... See more

Company details

1. Travel Agency
  2. Consultant

Written by the company

Poengreise er et reisebyrå som hjelper med booking av flyreiser for poeng. Hovedsaklig reiser med SAS og SkyTeam via SAS sitt Eurobonusprogram. Selskapet tilbyr også hotellbookinger med gode priser og fordeler, og tilgang til de fleste high-end programmene i bransjen.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

35 reviews in the last 12 months

Write a review

Beste i bransjen!

Beste i bransjen! Var veldig sent ute med å booke vår sedvanlige senhøstereise med bonuspoeng i år. Kontaktet 3 forskjellige firmaer som booker bonusreiser med EuroBonus - men fikk ikke mange forslag til et varmt, solfylt sted som ikke var USA. Og selv om vi kunne flytte litt frem og tilbake på de to ukene vi har ferie i november, var det ikke mange billetter å oppdrive. Vi fikk et forslag fra et firmaene til Bogotà - som ikke fristet spesielt, før Markus ringte oss fredag kveld med en skikkelig sweet spot deal. Zanzibar i akkurat den perioden vi originalt ville, business med KLM og AirFrance med bra rute og fine reisetider til en veldig bra poengpris. Det var nesten for godt til å være sant! På toppen av det hele, var Markus på ferie, noe som ikke stoppet han fra å finne drømmereisen vår. Og maken til serviceminded og trivelig fyr skal man lete lenge etter! Vi gjorde en dum feil ifm bookinga men Markus ordnet opp og var like blid og hyggelig.
Pris for tjenesten er veldig bra - vi hadde ikke funnet denne på egen hånd og hadde for såvidt gitt opp og bestilt en (sabla dyr) chartertur (som vi avbestilte etter samtalen med Markus fredag kveld). Vi anbefaler poengreise på det varmeste og kommer til å bruke dem hver gang vi bestiller bonusreiser i fremtiden!

March 7, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Poengreise har stor oversikt og…

Poengreise har stor oversikt og erfaring med et komplekst system og hjalp oss med å utforske forskjellige muligheter. Vi fant til slutt en god mulighet og de hjalp med bestillingen og sørgetbfor alt alt ble booket riktig. Jeg bruker dem gjerne igjen neste gang!

February 17, 2025

Rask

Rask, kompetent og hyggeleg. Meget kompetent bistand i fra Poengreise på kontinentale reiser for famile på 5.

January 28, 2025

Fantastisk og rask service

Vi skal en tur til Vietnam og i den anledning skulle vi ta i bruk poeng fornå reise. Vietnam er vanskelig å få til med lave poengsummer grunnet dobbel betaling til Vietnam Airways. Poengreise klarte derimot å finne en vanvittig bra tur for oss for to voksne og et spebarn.

De var raske med å svare, kunne svare opp alle usikkerhetene våre og holdt oss oppdatert gjennom hele prosessen. Anbefales på det varmeste, meget god service og gjennomføring.

Skal defintivt tas i bruk igjen!

January 27, 2025

Eit unikum!

Eit unikum! Kunnskapsrik, effektiv, sabla hyggelig, og alt ein ynskjer seg av ei slik tjeneste – redda rett og slett bryllaupsreisa vår! Nøler ikkje eitt sekund med å bruke Poengreise fleire gonger.

January 21, 2025

Anbefales

Rask og veldig god hjelp fra Poengreise.
De fant et godt alternativ etter våres ønsker og er veldig fornøyd med hele prosessen.
Billetter og flyvninger var raskt synlig i SAS appen.

January 13, 2025

Veldig bra service

Veldig bra service. Funket perfekt med både e-post og telefonisk korrespondanse. Fikset faktisk alt på en dag, da vi først hadde bestemt oss, og billettene var tilgjengelig i SAS appen samme kveld. 👌

December 16, 2024

Strålende erfaring

Poengreise.no hjalp meg og en kamerat med en tur til Seychellene. Det er kort responstid, og han fant tur etter vårt ønske. Vi var relativt fleksibel med utreise, og han fant den perfekte turen for oss med preferansene våre.

Underveis fra bestilling og mot reisedato har mannen bak Poengreise.no vært svært behjelpelig med all slags spørsmål om turen. Alt fra reise, flyplassopphold, mellomlanding og endelig destinasjon.

Jeg kommer til å bruke Poengreise.no igjen, og jeg kommer til å anbefale det til de få jeg kjenner som også samler poeng.

October 5, 2024

Helt otrolig service

Helt otrolig service! Extremy tålmodig och gjorde allt før att møta mina ønsker. Marcus som hjelpte mig gjorde allt riktigt med att førklara steg før steg av prosessen. Meget fornøyd og kommer kontakta han igen når jeg trenger bestille bonusreise! Tusen takk

September 19, 2024

Varm anbefaling

Jeg vil anbefale Poengreise.no varmt! Jeg skulle bestille akkurat når SAS innførte restriksjoner på å sette sammen reiser leg-for-leg i september 2024, men Markus fant en omvei, ved å booke først en reise, og deretter gjøre en ombooking. Uten ham hadde jeg og familien aldri fått booket reisen vi ønsket. Og han knuser Chatflights på pris. Takk!

September 12, 2024

Poengtur til Japan

Vi brukte Poengreise for å finne en god reise til Japan. Og Markus leverte! Det ble en del frem og tilbake, og litt uflaks med at den original utreisen ble tatt før vi fikk reservert. Men Markus la ned en kjempeinnsats med å finne alternativer som funket for oss. Rett og slett kjempefornøyd med poengreise.no

September 12, 2024

Anbefaler Poengreise

For andre året på rad benyttet vi Poengreise til å booke familiens sommerferie med bonuspoeng. Poengreise fant drømmeturen i løpet av et par timer.

September 3, 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look