See what reviewers are saying
Door het systeemfout is het product niet meer voorradig wat ik heb besteld. Van de eigenaar mag ik kiezen het bedrag terug te storten of iets anders uitkiezen. Ik heb de laatste gekozen want ik het... See more
Hele fijne snelle bestelling, kom hier zeker terug!
Ik heb Hier een kalender besteld en Halloween pakjes, Waren snel binnen en verpakt.
Company replied
Company details
Written by the company
Welkom bij MVcards! De online webshop voor jouw Pokémon artikelen. Ben je op zoek naar verschillende kaarten om je Pokémon verzameling compleet te maken of wil je verschillende Pokémon boxen openmaken? Dan ben je bij MVcards aan het juiste adres. Neem gerust een kijkje op mijn website! Laat hier weten hoe u het handelen met MVcards heeft ervaren!
Contact info
Sint Janstraat 147, 4714EE, Sprundel, Netherlands
- 0641170337
- info@pokemon-mvcards.com
- pokemon-mvcards.com
de kaart arriveerde in perfecte staat…
de kaart arriveerde in perfecte staat en was echt goed beschermd.
Zeer goed geholpen en snelle levering
Snelle reactie en aardige verkoper
Snelle reactie en aardige verkoper
Ik zal zeker in de toekomst meer pokemon kaarten bestellen
Verrassing...Systeemfout...Happy...
Ik heb de laatste gekozen want ik het is een cadeau voor mijn verjaardag.
Vandaag heb ik het pakket ontvangen en er zit een hele leuke verrassing in dat pakket. Ik heb nu een dubbele cadeaus (een van mezelf en MVcards)! Het is super attent van de eigenaar. Dank u wel!
Prima en snelle levering
Hele mooie Graded kaarten ontvangen
Hele mooie Graded kaarten ontvangen! snel geleverd zonder problemen.
Snelle levering en goede communicatie
Snelle service en levering! Perfect!
Ik kwam bij MVcards door een vriend. Ik had een Infernape V box besteld. Deze was door Postnl kwijtgeraakt. Ik heb de klantenservice gecontacteerd. Ik werd uiterst vriendelijk en goed geholpen. Ik heb 2 dagen later een nieuwe Infernape V box ontvangen.
Simpelweg top service! Zijn prijzen zijn ook zeer goed voor de service en kwaliteit. Had alleen maar goeie Pulls uit mijn box. Of het toeval was laat ik aan de lezer over, ik was er in ieder geval blij mee!
Echt top
Echt top, zeker vaker bestellen hier. Goede prijs snelle levering en goede pulls wat wil je nog meer.
Geslaagde bestelling
Bestelde product op tijd en in goede orde ontvangen. Eigenaar is vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader.

Betrouwbaar
Snelle bevestiging van de bestelling.
Ik zal deze site aanbevelen aan mijn vrienden en familie

breed assortiment/goede service
+breed assortiment
+snelle levering
+veel opties op de website
+goed bereikbaar
+betaalbaar
ik heb hier een paar keer iets gekocht voor mijn broertjes, ze waren hier heel blij mee
alles in goede staat en goede service

Uitmuntende service
Ik kreeg mijn pakketje sneller geleverd dan verwacht, en het product voldoet zeker aan de verwachtingen! Vaker bestellen hier!

Reply from Mvcards Pokémon
Leuke webwinkel met snelle levering!
Duidelijke info vooraf en daarna snel geleverd! Kinderen waren er erg blij mee !

Reply from Mvcards Pokémon
Snel en makkelijk je kaarten bestellen
Mooi website.
Bestellen en betalen gaat gemakkelijk!
Ook snel bezorgd!

Snel en betaalbaar

Reply from Mvcards Pokémon
Mooie en overzichtelijke site,eerlijke…
Mooie en overzichtelijke site,eerlijke prijzen,snelle levering en keurig verpakt. Kortom een aanradertje

Goede levering
Al vaker hier besteld, altijd heel en snel aangekomen.

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.