Jag vill göra en retur och har över en vecka kommunicerat via mejl och får svar att jag inte betalat fast jag skickat kopia på betalningen. Fortfarande ingen retursedel. Polisprylar säger att dom skic... See more
See what reviewers are saying
Trodde först att jag hade blivit lurad eftersom det var så svårt att få kontakt och svar via mail. Men jag blev inbjuden till den blivande butiken av ägaren. Han hade fullt upp med att bygga upp b... See more
Har köpt flera gånger från dem. Snabb leverans med bra produkter, under sommar tid tog det tyvärr för lång tid med svar från kundtjänst. Men det är förståligt att folket har semester. Dock hittade jag... See more
Handlat flera gånger från dom. Tycker allt fungerar smidigt. Vid nåt byte, så var det lite långsam svarstid då det jag skulle byta till var slut i lager. Men det är ändå förståeligt. Vissa skriver o... See more
Company replied
Company details
Information provided by various external sources
Skapad av poliser för alla som arbetar inom ordningsmakten och försvarsmakten. Vi säljer utrustning inriktat till yrken som polis, militär, ordningsvakt, tull, väktare. Våra produkter passar även utmärkt till friluftsliv, jakt och fiske. Handla din nya utrustning idag.
Contact info
Odalgatan 22, 602 29, Norrköping, Sweden
- +46722028785
- Kontakt@polisprylar.se
- polisprylar.se
Replied to 75% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Fantastisk kundservice
Smidig handling, snabb leverans och fantastisk kundservice. Postnord hade sönder paketet och varor fattades, polisprylar.se skickade direkt ny leverans utan kostnad. Varor av god kvalitet, rekommenderas verkligen!
Snabb leverans, enda svenska återförsäljaren jag hittade för den ryggsäck jag ville ha. Allt kanon och behöver jag nåt liknande igen kommer polisprylar vara första stället jag kollar på
Den funkar jättebra men dock va den…
Den funkar jättebra men dock va den större än vad jag trodde
Är ju fel säsong att fälttesta,men…
Är ju fel säsong att fälttesta,men utseendet och känslan är bra!😀
Bra kundservice med snabb hjälp
Bra kundservice med snabb hjälp. Mycket bra saker, köpte en del och är riktigt nöjd med allt.
Superbra e-butik
Superbra e-butik med prylar för oss i uniform. Bra priser och leveranstider.
Trevlig sajt med bra å ha prylar
Trevlig sajt med bra och ha prylar. Kundservicen och informationen bra då jag fick meddelande att försändelsen var på väg lite sent efter Corona-krångel.
Super proffsiga och snabb leverans
Snabbt och bra.
Bra pass form.
Bra pass form..
Snabb leverans och framför allt ett trevligt bemötande av kundtjänst
Grymt nöjda med era produkter
Grymt nöjda med era produkter. Ni ger superbra service. Kommer återkomma och rekommendera er till andra.
Bra packat och ganska snabb leverans.
Snabb och bra leverans!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.